- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
Evet arkadaslar bunu diyen annem cok kırgınım o kadar sinirliyim ki herkese karsı..
ben kucuk yasta evlendim,ben istedim evlenip yuva kurmayı kesinlikle ailemle alakalı degil..
neyse esimle görücü usulü evlendim esimle aramızda yas farkı var. (Lutfen sormayın söylemiyecegim)
Esimle iyiyiz ama ben ceyiz cıkarmadım.cünkü o zamanlar maddi dururumuz kotuydu ev yapıyor 3 katlı abilrme para yoktu zor bela geciniyorduk.
esim geldi ceyiz cıkarmayın hersey benden dedi...
amaaa ben evlendikten sonra kaynanamın agzına dolandı ceyiz cıkarmamam.
alla alla sana ne oluyor allahım yaa neyse esimde anneci ...
bu arada eltim nişanlı ve ceyiz cıkartıyor esimle birbirimize girdik.esim bide kavga arasında bunu demez mi? "ben cıkarmayın dedim dogru ama onca erkegin arasnda tek kızsın cıkarmanızı beklerdım dedi"..
anneöi aradım bunu dedim annemde gel kızım kordonlarınız bir kesilmedi.
mezara bir girmiyeceksiniz dedi..
bende ne yapacagımı bilmiyorum esim iyidir ama nasıl beni o kelimeyle vurdu bilmiyor cok kızgınım esime küs bile degilim sadece fikir alacam ve konumu kapattıracam..
ben kucuk yasta evlendim,ben istedim evlenip yuva kurmayı kesinlikle ailemle alakalı degil..
neyse esimle görücü usulü evlendim esimle aramızda yas farkı var. (Lutfen sormayın söylemiyecegim)
Esimle iyiyiz ama ben ceyiz cıkarmadım.cünkü o zamanlar maddi dururumuz kotuydu ev yapıyor 3 katlı abilrme para yoktu zor bela geciniyorduk.
esim geldi ceyiz cıkarmayın hersey benden dedi...
amaaa ben evlendikten sonra kaynanamın agzına dolandı ceyiz cıkarmamam.
alla alla sana ne oluyor allahım yaa neyse esimde anneci ...
bu arada eltim nişanlı ve ceyiz cıkartıyor esimle birbirimize girdik.esim bide kavga arasında bunu demez mi? "ben cıkarmayın dedim dogru ama onca erkegin arasnda tek kızsın cıkarmanızı beklerdım dedi"..
anneöi aradım bunu dedim annemde gel kızım kordonlarınız bir kesilmedi.
mezara bir girmiyeceksiniz dedi..
bende ne yapacagımı bilmiyorum esim iyidir ama nasıl beni o kelimeyle vurdu bilmiyor cok kızgınım esime küs bile degilim sadece fikir alacam ve konumu kapattıracam..
Son düzenleme: