• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelde sinir olma :(

_Depply_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
5.379
5.224
148
Eşim iftarda bugün muhabbet arasında annesine,'evi sattığınızda 3 katli bina alın birinde siz birinde biz birinde kardeşim yaşasın' dedi.. şakayla karışık güle güle.. birde diyor ne güzel her gün manGal yaparız :KK43: dalga geçer gibi..nerden esiyor aklına böyle bir şey anlayamıyorum.. tam densiz.görende ailesine çok düşkün zanneder alakası yok. Bekarken ayrı evde yasamisligi var.eve gelince gülerek nerden çıktı bu şaşkın dedim. Merak etmé olmaz öyle bişi sen rahat ol dedi.. bozuldu kendince ama belli etmedi.. gelde sinir olma :ukala:

Mümkünse de bozulsun zaten. Tavrını çok güzel belli etmişsin. Bosbagazlik etmiş. Üstünde durup kendini sınır etme.
Acaba ben mi çok kötü bir insanım dedim sizlere danışmak istedim.. güzellikle açtım konuyu gülerek sarilarak..ama üzüldüm ya ben mi yetemiyorum acaba diyerekten.. haklısın durmamak lazım üstünde

Kendisi başta rahat edemez işte ama laf ola beri gele

Arkadaşım bu yüzden boşandı. Aile apartmanı, apartman girişinde çelik kapı vardı diğer kapılar da normal tahta kapıydı. Kızın evine çat diye dalıyorlardı gece gündüz farketmeden. Bir kere karı koca yakınlaşırken kayınvalidesi evlerine girmiş düşünün. Çocuk da evi ayırıcaz ayırıcaz taşınıcaz vs dedi ama yapamadı kız çekti gitti evden. Mahkeme oldu boşandılar. Allah'tan bebeği yoktu.

Arkadaşım bu yüzden boşandı. Aile apartmanı, apartman girişinde çelik kapı vardı diğer kapılar da normal tahta kapıydı. Kızın evine çat diye dalıyorlardı gece gündüz farketmeden. Bir kere karı koca yakınlaşırken kayınvalidesi evlerine girmiş düşünün. Çocuk da evi ayırıcaz ayırıcaz dedi ama yapamadı kız çekti gitti evden. Mahkeme oldu boşandılar. Allah'tan bebeği yoktu.
Çok fena bişi olur mu öyle bişi..nerde kaldı mahremiyet..iyi yapmış kiz.cekmemis kimseyi niye çeksinki

Ailesine karşı kendini iyi göstermeye çalışmış sanki olmayacağını bile bile esinizi tanıyorsunuz sonuçta boş yere kendinizi uzmeseydiniz keşke ..

Ailesine karşı kendini iyi göstermeye çalışmış sanki olmayacağını bile bile esinizi tanıyorsunuz sonuçta boş yere kendinizi uzmeseydiniz keşke ..
Onuda düşündüm aslında. Çünkü az evvel bana da zaten merak etme annemde istemez öyle bişi dedi. Gerçekten öyle bir beklentisi falan yok annesinin ailesinin..bunun isguzarligi galiba

Back
X