• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelde sinir olma :(

Eşim iftarda bugün muhabbet arasında annesine,'evi sattığınızda 3 katli bina alın birinde siz birinde biz birinde kardeşim yaşasın' dedi.. şakayla karışık güle güle.. birde diyor ne güzel her gün manGal yaparız :KK43: dalga geçer gibi..nerden esiyor aklına böyle bir şey anlayamıyorum.. tam densiz.görende ailesine çok düşkün zanneder alakası yok. Bekarken ayrı evde yasamisligi var.eve gelince gülerek nerden çıktı bu şaşkın dedim. Merak etmé olmaz öyle bişi sen rahat ol dedi.. bozuldu kendince ama belli etmedi.. gelde sinir olma :ukala:
Adamın heyecanını kursağında bırakmışsınız:KK48:

belliki espiri yapmak istemiş rahat ol dediğine göre çok espirili maşallah.
umarım bu gerçeğe dönüşmez ..

Lüzumsuz bi konuşma olmuş. Öyle bişey olmaz demiş ama ana baba heveslenmiş olabilir valla:) şakası bile kötü, uyarın yapmasın.

Eşim iftarda bugün muhabbet arasında annesine,'evi sattığınızda 3 katli bina alın birinde siz birinde biz birinde kardeşim yaşasın' dedi.. şakayla karışık güle güle.. birde diyor ne güzel her gün manGal yaparız :KK43: dalga geçer gibi..nerden esiyor aklına böyle bir şey anlayamıyorum.. tam densiz.görende ailesine çok düşkün zanneder alakası yok. Bekarken ayrı evde yasamisligi var.eve gelince gülerek nerden çıktı bu şaşkın dedim. Merak etmé olmaz öyle bişi sen rahat ol dedi.. bozuldu kendince ama belli etmedi.. gelde sinir olma :ukala:
Benim eşim de sohbet esnasında ailesine bizim yasadıgımız sehire tasının siz de der:D
Ben de derim onlar bu sehire gelirse ben de baska sehire giderim diye
Hele sizinki daha fena::)

Lüzumsuz bi konuşma olmuş. Öyle bişey olmaz demiş ama ana baba heveslenmiş olabilir valla:) şakası bile kötü, uyarın yapmasın.
Boş boş konuştu işte, kimsenin öyle bir isteği yok durduk yere ortaya attı..olacağı yokta gereksiz gereksiz konuştu işte..

Benim eşim de sohbet esnasında ailesine bizim yasadıgımız sehire tasının siz de der:KK70:
Ben de derim onlar bu sehire gelirse ben de baska sehire giderim diye
Hele sizinki daha fena::)
Yok yahu olmaz bu saatten bu yaştan sonra kimseyle sürü gibi yasayamam.. benim annemde yanlız yaşıyor başka şehirde istesem Onu alırım yanıma

Boş atıp dolu tutmaya da çalışıyorlar. Aslında hep birlikte yaşamak isterlerde siZin tepkinizden çekinmiş olmaz zaten bende istemem de falanda : Tamm desen balıklama atlayacak. Eşim de aynısını yapmıştı zamanında. Şimdi ise uzakta olmanın iyi olduğunu savunur durur .:KK76:

Boş atıp dolu tutmaya da çalışıyorlar. Aslında hep birlikte yaşamak isterlerde siZin tepkinizden çekinmiş olmaz zaten bende istemem de falanda : Tamm desen balıklama atlayacak. Eşim de aynısını yapmıştı zamanında. Şimdi ise uzakta olmanın iyi olduğunu savunur durur .:KK76:
Bekarken ailesine kök söktürürler evlenince kadir kıymet bilirler.. çok isterse gidip ailesi ile yaşayabilir evim var barkim var

Back
X