Eşinize yaptığının yanlış olduğunu ifade etmek yerine dövüşmekle sabitlenmişsiniz hıı evet haklısın gibi yorumları duyup taarruza geçmek ister gibi bir eda sezdim yazınızda.
Tamam eşiniz hatalı davranmış bunda haklısınız ama,
O söylemedi diyelim siz neden arayıp sormadınız?
Onuda geçtim evleriniz yakınmış geç saate kadar beklemek yerine bir koşu gidip bakabilirdiniz de.
Sadece tek tarafta hata aramayın, yanlışa, yanlışla cevap vermekte size hiç bir şey kazandırmayacaktır.
dünden görümcemin kaynansının bagına gitik akşam eşim işten geldi hadi oruya gidek diye giitik sonradan kendi görümcemin eşiyle tekrardan kendi evlerine gitmişler evleri boyanıyo diye 2 oda kaldıydı boyanacak.şu saat oldu da gelmedi giderkende haber vermedi.evleride yakın bize.şimdi geldiginde dögüşmekte haklımıyım haksızmıyım sizce siz olsanız ne yapardınızkötükedihüso
dünden görümcemin kaynansının bagına gitik akşam eşim işten geldi hadi oruya gidek diye giitik sonradan kendi görümcemin eşiyle tekrardan kendi evlerine gitmişler evleri boyanıyo diye 2 oda kaldıydı boyanacak.şu saat oldu da gelmedi giderkende haber vermedi.evleride yakın bize.şimdi geldiginde dögüşmekte haklımıyım haksızmıyım sizce siz olsanız ne yapardınızkötükedihüso
saat beşde bu yazıyı yazmışsınız ben sizin yerinizde olsam kızmaktan öte dokuz doğurmuştum acaba kocama bişe mi oldu başına bi iş mi geldi diye yasakkelime .gelince önce bi sorarım ne oldu nerdesin baktınız sorumsuzluk o zaman haklarım :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?