• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelde sinir olma

gestapo

anneyim
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
133
0
96
Kayseri
dünden görümcemin kaynansının bagına gitik akşam eşim işten geldi hadi oruya gidek diye giitik sonradan kendi görümcemin eşiyle tekrardan kendi evlerine gitmişler evleri boyanıyo diye 2 oda kaldıydı boyanacak.şu saat oldu da gelmedi giderkende haber vermedi.evleride yakın bize.şimdi geldiginde dögüşmekte haklımıyım haksızmıyım sizce siz olsanız ne yapardınızkötükedihüso

Eşinize yaptığının yanlış olduğunu ifade etmek yerine dövüşmekle sabitlenmişsiniz hıı evet haklısın gibi yorumları duyup taarruza geçmek ister gibi bir eda sezdim yazınızda.

Tamam eşiniz hatalı davranmış bunda haklısınız ama,
O söylemedi diyelim siz neden arayıp sormadınız?
Onuda geçtim evleriniz yakınmış geç saate kadar beklemek yerine bir koşu gidip bakabilirdiniz de.

Sadece tek tarafta hata aramayın, yanlışa, yanlışla cevap vermekte size hiç bir şey kazandırmayacaktır.

bence çok büyütülecek eşinle kasvga edicek bi durum yok ortada o aramadıysa sen arasaydın güzelim

bende senden farklı sayılmam :utangac:eşimin arkadaşının kızının kına gecesi vardıhihoyyyt benimde ayağım ağırıyor yürüyemiyordum diye gitmedim mirmirmirmirama eşim dün öğlenden beri orada gece bile gelmedi şimdi aradım gelecekmisin kahvaltı yapıcağız diye oda nedese beğenirsin yok siz yapın dedi ben gelmiycem:kızgın: sinirden çatlıyorum şuanda:oklava: benim bildiğim kadınlar kınaya gider yaa :oklava::oklava:şimdi eşim gelince ben nasıl sakin davranayım

Eşinize yaptığının yanlış olduğunu ifade etmek yerine dövüşmekle sabitlenmişsiniz hıı evet haklısın gibi yorumları duyup taarruza geçmek ister gibi bir eda sezdim yazınızda.

Tamam eşiniz hatalı davranmış bunda haklısınız ama,
O söylemedi diyelim siz neden arayıp sormadınız?
Onuda geçtim evleriniz yakınmış geç saate kadar beklemek yerine bir koşu gidip bakabilirdiniz de.

Sadece tek tarafta hata aramayın, yanlışa, yanlışla cevap vermekte size hiç bir şey kazandırmayacaktır.

evde 2 tane bebem var kaynana kayınbaba var.cep telefonumda yok.evleri yakında öle hemen gidilkecek biyer degil olsada gidemem haklıyken haksız duruma düşerim.

dünden görümcemin kaynansının bagına gitik akşam eşim işten geldi hadi oruya gidek diye giitik sonradan kendi görümcemin eşiyle tekrardan kendi evlerine gitmişler evleri boyanıyo diye 2 oda kaldıydı boyanacak.şu saat oldu da gelmedi giderkende haber vermedi.evleride yakın bize.şimdi geldiginde dögüşmekte haklımıyım haksızmıyım sizce siz olsanız ne yapardınızkötükedihüso

çokta önemli sabahlara kadar kalınacak bir iş değilmiş.. kavga etmeyin ama sorumluluğunuda bilsin beyefendi.. ne demek.. saat 4 olmuş.. adam yok ortada.. en azından arayıp gecikeceğini merak etmemenizi söyleyebilirdi..2 çocuk sahibi bir erkek evine ve eşine karşı vazifelerini bilmeli...:olmaz: ona kırılmış merak etmiş bir şekilde sorun.. söyleyin..

sabahın 5'ine kadar boya mı yapılırmış
belki geç oldu diye dönmemiştir

Ben olsam çoktan gidip bakmıştım
Evde kaynana kayınpeder varsa ilgilesin çocuklarla ne demek haklıyken haksız duruma düşerim
Bu saate kadar gelmediyse ben eşim döndüğünde kavga etmeyi düşünmezdim açıkcası
Tek endişem Ona bişey olmuş olması olurdu...
Gider bakardım endişelendim neden haber vermedin derdim...
Cep telefonun yok ama evde de mi yoktu telefon eşinin mutlaka vardır cebi ya da ona ulaşabileceğin bi numara..
Valla sabrına hayran kaldım açıkcası ben ölmüştüm meraktan...
Hemen dövüşmeyi düşüneceğinize eşini düşünsen iyi olur belki ilgini anlar ve bir daha habersiz gitmez bu saatlere kadarda habersiz bırakmaz sizi
Şuanda greken şey huzursuzluk değil bence endişe....

saat beşde bu yazıyı yazmışsınız ben sizin yerinizde olsam kızmaktan öte dokuz doğurmuştum acaba kocama bişe mi oldu başına bi iş mi geldi diye yasakkelime .gelince önce bi sorarım ne oldu nerdesin baktım ki sorumsuzluk o zaman haklarım :mymeka:

Son düzenleme:

............................................. aynı msj 2 kere...............

Eşin haksız durumda cnm, yinede konuşaak çözmeye çalış bence
a.s.

saat beşde bu yazıyı yazmışsınız ben sizin yerinizde olsam kızmaktan öte dokuz doğurmuştum acaba kocama bişe mi oldu başına bi iş mi geldi diye yasakkelime .gelince önce bi sorarım ne oldu nerdesin baktınız sorumsuzluk o zaman haklarım :mymeka:

evet sorumsuzluktan başka bişey degil geldi sinirlenmeden konuştum oda anladı hatasını bidada yapacanı sanmıyorum.epey bi gönlünmü almaya çalıştı.

Merak edebilirsiniz sonuçta eşiniz tabiki size haber vermeside gerekirdi..
Konuşarak çözülecek şeyler..Allah başka dert vermesin opuyorumnanaktan

Vallaha arkadaşlar siz mesajı anlayıp ne güzel yorum yazmışsınız ben 5 kere okudum mesajı daha konun içeriğini bile anlayamadım. Anlayan biri anlatsın bana

Allah'ım konuya bak burda bize dert yanacağına zaten gittiği yerde yakınmış git orda kocanla hesaplaş...bu arada evde telefondamı yok net varsa telefonda vardır..bir şekilde ulaşabilrdin yani...her gelen bir konu açıyor sonra kayboluyor anlamadım gitti....

hakikaten bazı arkadaşlarıma şu konuda yürekten katılıyorum.insanlar artık saçma sapan gündelik herkesin gün içinde birden çoğunu bir arada yaşadığı şeyleri çok büyük meseleler gibi yazıp yakınması.her konuda da fikir alınmaz yani.ne diyeceğiz şimdi bu arkadaşa adamın kafasını patlat çok mu haklısın diyeceğiz.lütfen uyduruk kaydırık meselelerle burayı meşgul etmeyelim.çünkü ciddi anlamda sıkıntıları olan insanlar var.kaldı ki sadece sıkıntı paylaşmıyopruz da mutluluklarda paylaştıkça anlamlı burada.ama damdan düştüm suç damın mı benim mi(!) yolda yürürken arı sopktu ne yapmam lazım(!)komedisine soyunmayalım.biraz ufak tefek meselelri çömek için yaratıcının verdiği aklı fikri kullanalım değil mi şekerler ...

arkadaşlar niye böle sölüyorsunuz ben oanki üzüntümü dile getiridim kayboldum felan yok ortadan aslında bu konuyu anlatmamın sebebi nasıl tepki vermemdi.haklımıyım degilmiyim onun için sordum hata etmişim herkesten özür dilerim meşgul ettigim içinn....

ne olursa olsun haber vermeliydi.ben senin yerinde olsam meraktan aramıştım ama sen neden aramadan bekledin ki

Back
X