• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Bak bu çok doğru bi tespit. eşinin tavrının özeti olmuş. Boşanalım demezdi her şey onun istediği gibi olurdu çocuk istiyorum, kardeşim üzerine ev alıcam vs işine gelmezse sen bilirsin demek de boşanmayı istemek demek zaten. Davayı açmadım ben bitsin demedim diye sıyrılamaz. Sürekli pürüz çıkarıp o sen idare edemezsin ki
Benim içim rahat ya, kaç defa dedim, son sözün bu mu Yani kredi çekip alacak mısın o evi kardeşinin üstüne diye .. evet dedi..
Bu durum bence kabul edilebilir bir durum değil..
Bana diyor ki senin istediğin oluyor hep , ya ev alırsın ya ayrılırsın gibi şart koyuyorsun benim önüme diyor..
Ben sanki kendi üstüne ev aldı da yok alamazsın kabul edemem dedim...

Esinin ici pis. Ruhu kotu. Yuregi kotu. Niyeti kotu. Akil oyunlariyla da sana yikmaya calisiyor bir de sucu.
Kuran' a istedigi kadar el bassin yeniden denediginizde sana daha once de soylemistik. Adamda bir degisme yok demistik. Bu adam evliligi kurtarma derdinde degil, evliligi surdurmek icin cabasi yok demistik. Esin bir hesaplarla donmus geri ama hesabi tutmadi. Evin borcunu odeyene kadar babanin evinde bedava oturup sonra da bosanacakti belki. Bir de ev sahibi olacakti. Ama hesabi tutmadi.
Tavsiyem bir igneni bile birakma. Ceyizin de dahil ailenin aldigi tum esyalari al. Ha bu arada ev babanin. O evden cikmasi gereken o. Sen cikma..

Ne kadar cirkin bir insanmis esin. Gercek yuzunu insanlar ayrilik aninda gosterir. Daha durusna olmamis, dava gorulmemis, ki insankar mahkeme kapisindan bile vazgecip donuyor, adam koltuklarin derdine dusmus. Daha bosanmadan koltuk esya pesine dusen adam mal mi kacirmayacak senden? Seni Allah kurtarmis. Yat kalk sukret. Adam olan adam ben erkegim calisir yine alirim, sen kal bu evde der.
Ben eski esime kiziyordum da seninki de ondan betermis. Daha bosanmadan koltuk hesabina dusmus. Ince hesapci insanlar asla mutlu olmazlar.
Abla eşyaları kesinlikle alacağını söyledi, biz de dedik ki madem alacak , bir an önce alsın.. çünkü ben bu evde yalnız yaşayacağım, gidip koltuk yatak vs alacağım kendime.. onun yüzünden o bu eve her an gelir diye ben annemlerde kalamam devamlı.. babam bugün dedi ki ; ben bunj arayım,Cuma’ya kadar boşalt bu evi diyeyim.. burası depo değil,madem alacak eşyalarını bizim de kendimize göre planımız var dedi..
Ve aradı..
Babam bayağı sert çıkışmış,yok ben nereye koyacam vs diyormuş babam da demiş ki “ biz seni evden kovduk ta ,yer bulamam mı diyorsun şimdi beni ilgilendirmez götür eşyalarını cumaya kadar diye bayağı yükselerek konuşmuş..
Ardından bana mesaj geldi 2 saat sonra ; “ kendi eşyalarını topla,ben eşyalarımı söküp paketleyeceğim,Perşembe de evi boşaltacağım diye .. o saatten beri eşya boşaltıyorum..

Esinin ici pis. Ruhu kotu. Yuregi kotu. Niyeti kotu. Akil oyunlariyla da sana yikmaya calisiyor bir de sucu.
Kuran' a istedigi kadar el bassin yeniden denediginizde sana daha once de soylemistik. Adamda bir degisme yok demistik. Bu adam evliligi kurtarma derdinde degil, evliligi surdurmek icin cabasi yok demistik. Esin bir hesaplarla donmus geri ama hesabi tutmadi. Evin borcunu odeyene kadar babanin evinde bedava oturup sonra da bosanacakti belki. Bir de ev sahibi olacakti. Ama hesabi tutmadi.
Tavsiyem bir igneni bile birakma. Ceyizin de dahil ailenin aldigi tum esyalari al. Ha bu arada ev babanin. O evden cikmasi gereken o. Sen cikma..
Ev alır almaz taşınacaktı abla..
Ama bana onu dedi biliyor musun :) ben sanki evin borcu bitene kadar babanın evinde oturalım mov diyorum dedi:)
Abla bilmiyorum gerçekten amacı,niyeti Ne bilmiyorum .. benim bunu kabul etmeyeceğimi biliyordu ve boşanmak İçin böyle bir şey sundu belki..
Belki de banka gerçekten kredi vermedi.. ama bunu öğrenemeyeceğim tabiki..
Vermemiş te olsa 30 bin lira ödeyip kendi üstüne yap,birlikte çalışır öderiz demiştim ben onu da istemedi..kirayı da kabul etmedi,hiç kirada oturan İnsan yok gibi..
Neymiş biraz daha katar evini alırmış,kirada olanlar bunu idrak edemiyor sanırım..
Ben yarından itibaren Cuma’ya kadar eve gelmem abla.. evi boşaltacak onunla karşılaşmak istemem..
Ha bir de dün geldiğinde açılmamış şampuan vardı onu almış, kumbara vardı onu almış, bir de benim valizime koymuş eşyasının bir kısmını :)

Ama baban onu dedi biliyor musun :) ben sanki evin borcu bitene kadar babanın evinde oturalım mov diyorum dedi:)
Abla bilmiyorum gerçekten amacı,niyeti Ne bilmiyorum .. benim bunu kabul etmeyeceğimi biliyordu ve boşanmak İçin böyle bir şey sundu belki..
Vermemiş te olsa 30 bin lira ödeyip kendi üstüne yap,birlikte çalışır öderiz demiştim ben onu da istemedi..kirayı da kabul etmedi,hiç kirada oturan İnsan yok gibi..
Neymiş biraz daha katar evini alırmış,kirada olanlar bunu idrak edemiyor sanırım..
Ben yarından itibaren Cuma’ya kadar eve gelmem abla.. evi boşaltacak onunla karşılaşmak istemem..
Ha bir de dün geldiğinde açılmamış şampuan vardı onu almış, kumbara vardı onu almış, bir de benim valizime koymuş eşyasının bir kısmını :)
Adam kesinlikle dengesiz. Olayin icindekiler gercekleri goremwz. Kalbi ile mantigi arasinda celisir. Ama disaridan hersey daha net. Adamin niyeti bozuk. Babanin uzerine cekseydi o zaman krediyi. Ipotekli eve her banka kredi verir.... cunku odeyemediginde banka evi alir.

Ama bana onu dedi biliyor musun :) ben sanki evin borcu bitene kadar babanın evinde oturalım mov diyorum dedi:)
Aç köpek tövbe tövbe. kurtuldun sen boşver zaten gaydi :p

Adam kesinlikle dengesiz. Olayin icindekiler gercekleri goremwz. Kalbi ile mantigi arasinda celisir. Ama disaridan hersey daha net. Adamin niyeti bozuk. Babanin uzerine cekseydi o zaman krediyi. Ipotekli eve her banka kredi verir.... cunku odeyemediginde banka evi alir.
Onun bunu kabul edeceğini sanmam..
Hiç aklıma gelmedi sormak ta .. keşke konuştuğumuzda bunu bi dile getirseydim..

Sampuana kadar hesap ettiyse o cuma gunu tum evi yuklenir gider, sana bir cop birakmaz merak etme. Valizine kadar alicakmis baksana valizine bile esyalari koymus.
Bitirmeme niyetinde olan bir insan herseye ragmen alttan alir devam etmek icin her gerekeni yapardi. Oysa esin daha bosanalim lafi edilmeden evi terk etti. Daha dava acilmadan esya derdine dustu. Ben bile bosanma davasi acildiktan aylar sonra esyalarimi aldim.

Sampuana kadar hesap ettiyse o cuma gunu tum evi yuklenir gider, sana bir cop birakmaz merak etme. Valizine kadar alicakmis baksana valizine bile esyalari koymus.
Bitirmeme niyetinde olan bir insan herseye ragmen alttan alir devam etmek icin her gerekeni yapardi. Oysa esin daha bosanalim lafi edilmeden evi terk etti. Daha dava acilmadan esya derdine dustu. Ben bile bosanma davasi acildiktan aylar sonra esyalarimi aldim.
Bitti diye konuştuğumuzun ertesi günü gitti abla evden..
Eşyaları da babam sıkıştırdı bir an önce alsın madem alacaksa burası depo değil diye ama tabi eğer ev bulsa babamın sıkıştırmasına gerek kalmadan yün yüklenir giderdi..
Benim ailem zaten beyaz eşyayı aldı abla onun dışında ütü,süpürge felan. Ben onların hepsini mutfağa doldurup kapısını kilitleyeceğim..

Bitti diye konuştuğumuzun ertesi günü gitti abla evden..
Eşyaları da babam sıkıştırdı bir an önce alsın madem alacaksa burası depo değil diye ama tabi eğer ev bulsa babamın sıkıştırmasına gerek kalmadan yün yüklenir giderdi..
Benim ailem zaten beyaz eşyayı aldı abla onun dışında ütü,süpürge felan. Ben onların hepsini mutfağa doldurup kapısını kilitleyeceğim..
Kapiyi kirmaz umarim. Gecmis olsun. Cok pisnan olacak cok ama is isten gecmis olacak.

:)) 3 yıldır gerçekten içten gülümsediğim bile çok azdır biliyor musunuz :)
İnşallah bundan sonra hep içten gülümsersin. Bence artık böyle miydi şöyle yapsam nasıl olurdu niyeti neydi vs diye düşünmeyi bırak. Senin için hiç çabalamadı hiç orta yolu bulmaya seni kaybetmemeye çalışmadı. Bunları canın acısın diye söylemiyorum önüne bak artık mesala bugün yalnız kalma, yarına güzel bi plan yap, bu ara içinden gelmese de arkadaşlarınla görüş gez toz.

İnşallah bundan sonra hep içten gülümsersin. Bence artık böyle miydi şöyle yapsam nasıl olurdu niyeti neydi vs diye düşünmeyi bırak. Senin için hiç çabalamadı hiç orta yolu bulmaya seni kaybetmemeye çalışmadı. Bunları canın acısın diye söylemiyorum önüne bak artık mesala bugün yalnız kalma, yarına güzel bi plan yap, bu ara içinden gelmese de arkadaşlarınla görüş gez toz.
Yok üzülmüyorum inanın böyle demeniz bana güç bile veriyor neden bilmiyorum ama ...
Onun benim için hiç çabalamadığıno görmek kararımın ne kadar doğru olduğunu hatırlatıyor bana her defasında ..
Yarın ilk işim adliyeye gitmek,ondan sonra arkadaşlarımla plan yapabilirim :)

Back
X