- Konu Sahibi garipbirhayat
Gaza getirmeyin kizi yok Ben olsaydim suyle yapardim buyle yapardim yapinca ne oluyor bisy duzeliyor mu yok daha da cirkinlesiyor guzel ayrilmak daha cok karsidakinin vicdanini yaralar bunu becerin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dönmek gibi bir durum yok artık.. dediğim gibi bana mesaj attı eşyalarını müsait bir yere topla diye.. ben kendi eşyalarımı paketleyeceğim diye..Eski konularınıza baktım. Bırakın defolup gitsin. Evin kardeşin üzerine olmasının nedeni sizden kaçırmak. Başka hiçbir nedeni yok. Boşuna üzülüyorsunuz. O dönüp evi sizin üzerinize ya da ortak yapmazsa güvenmeyin sakın.
Umarım çabuk toparlanırımBDV de en sık konu açan üyelerden birisiniz.
Sizinkisi zaten sağlıklı bir evlilik değildi. Kangren olan parmaktan kurtulmanız en doğrusu. Bu sayede ölmeyecek, yaşayacaksınız. Parmağa ağlamayı bırakın.
Gidince kıymete binmesin şu erkek milleti artık.
Sen ona hak etmediği halde son şansı verdin ya onun pişmanlığını ve acısını yaşıyorsun canım yoluma bak artık geçecek herşey kk senin yanındaKapı kilitliydi,denedi açamadı,zile bastı ,açtım (her zaman kapıdan girince selam verirdi) tek kelime konuşmadı.. girdi içeri..
Ben salona girip kapısını kapatmıştım.. valizini çıkardı, kıyafetlerini koydu ,ne var ne yok her şeyini topladı gitti..
1 defa salona girdi,alacaklarını aldı çıktı..
Ben hiç yanına gitmedim,tv izliyordum..
Tek kelime konuşmadık..
Şimdi çıktı gitti.. kapıyı üstümden kilitledi..
İçim darma duman şuan.. ağlıyorum.. içim yanıyor, bana bu şekilde davranan, hiçbir şeyde hakkım olmadığını savunan, kardeşi üzerine kredi çekilerek alınan ev istemiyorum diye benden ayrılmayı göze alan bir insan İçin neden ağlıyorum, neden yanıyor cayır cayır içim...
Geçecek mi bu ? Nasıl geçecek bu acı....
Benim boşanma fikrinin kafamdan çıkmamasına sebep hep kendisi...önceki konulara baktım siz boşanmaya çoktaan vermişsin sürünüp durmuşsun bi umuduyla. keşke arkana bakmadan bitseydi..
1,5 yıldir ilişikinizi iyi gitmemiş ki.. eşle ilgili bi sürü konu açmişsin..
boşver üzülmeye değmez. harita mühendisliği için dgs ye çalış derim.
Senin elinde inan. Kurban moduna yatma. Sağlıkla sınanmıyorsun, açlıkla sınanmıyorsun, sevdiğin bir yakının ölümüyle sınanmıyorsun. Zaten daha önce de boşanmaya kadar gitmiş bir evliliğin bitmesi, size değer vermeyen bir adamdan ayrılma bu.Umarım çabuk toparlanırım![]()
Ayrıca ben o kelimeyi kullanmadan önce gün içinde telefonla konuştuğumuzda yine karşı çıktığımda benim rızam yok istemiyorum dediğimde bana ; “elinde imzalı var götür demişti
değmezzzzBenim boşanma fikrinin kafamdan çıkmamasına sebep hep kendisi...
Dönem dönem hep bir kriz ortamı hep bir tartışma..
Bir dönem kıyafete takılınıyor,bir dönem çocuk, şimdi bu..
KPSS çalışacağım.. değmez değil mi üzülmeye..
Eğer beni gerçekten sevseydi ve bu evliliği kurtarmak isteseydi boşanmayı o bana sunmazdı zaten değil mi..Senin elinde inan. Kurban moduna yatma. Sağlıkla sınanmıyorsun, açlıkla sınanmıyorsun, sevdiğin bir yakının ölümüyle sınanmıyorsun. Zaten daha önce de boşanmaya kadar gitmiş bir evliliğin bitmesi, size değer vermeyen bir adamdan ayrılma bu.
Gencim, yep yeni bir başlangıç yapacağım diye bakarsan, güzel bir hayata yeniden tutunabilirsin, ama niye ben, niye bizim yuvamız diye olmayan bir hayale tutunursan, sadece kendini dibe çekersin.
Siz sonuna kadar haklısınız ama evi istememe sebebi olarak ilerde boşanırsak hak iddia edemem demeseydiniz, bu kışkırtıcı bir söz olmuş, haklıyken haksız konuma düşmek olmuş sizinki, neyse olan olmuş, tecrübe edinmiş oldunuz bazen düşüncelerinizi karşınızdakine direkt söylemeyin politik olmak gerekiyor böyle durumlarda. Hakkınızda hayırlısı olsun, en kısa zamanda güzel günlere kavuşmanızı diliyorumDünyanın binbir türlü hali var dedim ilerde böyle bir şey olursa benim hiçbir hakkım yok dedim..
Bana moral verdiniz çok teşekkür ederim. Aynı derede iki defa yıkanılmaz, öyle bir şey olursa Güler geçerim sadece..değmezzzz
kpssye çalış yada dgsye gir harita müh oku..
memur olduğu duyarsa eminim ki barışmak isteyecekti. sende bakmiycan..
boşanip da memur olan çook var bunda.. etkileniyorum musmutlular:)
bide çocuklu da var bak senin çocuk yok kurtuldun. eminimki önündeki hayat senin olsun:)
Kardeşiyle araya girmek mi? Gerizekalı mı bu? Sizin evinizse kardeşle konunun ilgisi ne?
aynen, adam size güven vermiyor ki...ne eşim diye sahip çıkıyor, ne fikrini önemsiyor..bi hesap kitabı var kafasında.Eğer beni gerçekten sevseydi ve bu evliliği kurtarmak isteseydi boşanmayı o bana sunmazdı zaten değil mi..
Benim böyle bir eve rızam yok,istemiyorum deyince bana “elinde imzalı kağıt var git ver diyen o idi ilk önce .. sonra ben dedim dünyanın binbir türlü hali var,ayrılık gibi bir şey olursa benim hiçbir güvencem yok diye... o ev alınsa ve taşınsak evi tarz bir krizde yine o kağıdı git ver deseydi ne olacaktı.. işte ben bunun İçin güvenemedim..
O lafı söylediğim günün sabahında rızam yok bu eve,ve böyle bir evi istemiyorum dediğimde “ elinde imzalı kağıt var,git ver o zaman” demişti...Siz sonuna kadar haklısınız ama evi istememe sebebi olarak ilerde boşanırsak hak iddia edemem demeseydiniz, bu kışkırtıcı bir söz olmuş, haklıyken haksız konuma düşmek olmuş sizinki, neyse olan olmuş, tecrübe edinmiş oldunuz bazen düşüncelerinizi karşınızdakine direkt söylemeyin politik olmak gerekiyor böyle durumlarda. Hakkınızda hayırlısı olsun, en kısa zamanda güzel günlere kavuşmanızı diliyorum
AynenÇok güzel bir cevap ve örnek bir hayat hikayesi bence. Sizin yaptığını yapamayan o kadar cok kadın var ki
Okuyunca zaferinize kendi zaferim gibi sevindim. Allah sizi çok mutlu etsin. Hep yüzünüz gülsünKonularını az çok biliyorum
Canın ne kadar acıyor onu da biliyorum
Olmayanı oldurmaya çalışmak en zoru çünkü
İnsan aklını kaybedecek gibi oluyor ama etmiyor merak etme
Bundan 10 sene evvel bosandım
4 sene süren bir evlilikti
Evliliğimizin her günü acı çalıyordum çünkü sürekli ailem diyen annem diyen ablam diyen
Bana senden sokakta dolu var ama anne baba YÖK diyen bir adamla evliydim
Aynı zamanda kavga ettiğimizde de ağlayan
Sonra küfür edern
Sonra özür dileyen falan filan
Anlayacağın ben de olduramadım
Adam eve gelmez annesinde kalırdı ben onun hala kıyafetlerini ütülerdim işten eve gelip
Kedi gibi camda hep onu beklerdim
Çok ezikmişim şimdi düşünüyorum da kendime CANIMA kastım neymıs acaba
Birgün durduk yerde bir aydınlanma yasadım
Birşeyler oldu bana salya sümük ağlarken
Es denen adamla 6 aydır küs barısık devam ediuorduk ama o hep kasıyordu kendini ben de yapıcı taraftım
Birgün işten iZin aldım
Annem o anda Belçika’da idi
Babam dubaide
Erkek kardeşim de Van da askerdi
İşterinden bir kaç adam tutup eşyalarımı aldırdım evimden
Kendime ait herşeyi aldım ihtiyacı olanlara verdim
Sonra adliyeye gittim dava açtım tanıdık vardı bir ay sonrasına gün aldım
Buz gibiydim annemlerw bile soylemedim
Yanımda ne akraba ne arkadaş vardı yanlızdım
Sonra eş olacak adama mesaj attım
Davayı açtım yalnız gel tek isteğim bu dedim
Bana yazıklar olsun ne kadar boşanma meraklısı bir kadınmışsın dedi
Tabi ben aramız iyi olsun diye bir yerlerimi yırtarken beyimizin EGO’su tavan yapıyırdu
Birdaha onun suratını görmedim
Ve annemin evine gittim
Kendi evim de annemlerin karşı apartmandı
Adliyeye bile yanlız gelmedi beceriksiz adam
Ben se tek gittim
Ben evli ilken cektim acımı
O adam boşanınca süründü
Alkole başladı içip içip denize falan atlıyormuş gecenin bir vakti
Ortak arkadaşımız coktu
İşyerindeki müdürüm bile onun kankisiydi
Boşandık herkes şok oldu
Evet bir süre garipsedim
Birdaha kime gğveneceğim
Birdaha kim bana asık olur ki boşanmış kadına kim bakar
Yaşım 30 olmuş beni kim ister modunda gazdım hep
Boşandıktan 4 sene sonra resmen kısmet denilecek şekilde şimdiki eşimle tanıstım
Ve deli gibi asık olup 9 ay içinde evlendik
Eşim hiç evlilik yaşamamış bu arada
Şimdi 5 senelik evliyiz ve bebeğimiz olacak
Eski eşime gelince ben şimdiki eşimle evlenince. Uzak bir yere tasındım
O da benden bir sene sonra evlendi ve nasıl bir tesadüf ki benim yan apartmanıma taşındı yani o da evlenince uzağa gelmıs ama benim dibime
Çok uzattım kusura bakma
Herşey geçiyor tatlim
Senden başka yok
Olmayanı oldurmaya calısma
Denenmişi de deneme
Malzeme bu çünkü kısa süreli değişse de adam aynı adamdır ailesi aynı aile
Kendine yazık etme
Ağla acını yasa
Yasa ki çabuk gecsin
Boşanınca kimse ölmedi ve kimse sonsuza kadar tek yaşamadi merak etme
İlacın sadece zaman