Geleceği düşünen genç kızlara: Lg F1443KDS7 Çamaşır Makinası

evet ben de bakarken arkadaşıma söylemiştim nereye koyacaksın o makineyi demişti bana tabi görünce şaşırdı... onun da pek hoşuna gitti

beyaz renge nazaran ben de grisini beğendim lg f144kds7'nin alında şöyle kırmızı ya da siyahı olsa... bayılırım siyah beyaz kırmızı kombinasyonuna banyoların

zaten yeni nesil beyazdan çok farklı renklere yöneliyor.. lg'de bu konuda iyi çalışmalar yapıyor... bu arada bir arkadaşım daha f1443kds7 aldı... dün aldı.. bugün gelecek.. sizlere hbr veririm nasıl diye...

merhaba arkadaşlar,

ancak fırsat buldum yazabiliyorum... arkadaşım hafta sonu kullanmış f1443kds7'yi... 11 kilo değilde daha azmış çamaşırı.. çok temiz olmuşlar.. çok sessiz çalışıyormuş..

karışık yıkama ve buharla tazelem olayını daha sonra deneyecekmiş...

bence de insanlar artık dekorasyona önem veriyorlar. çok renkli dekore edilmiş bir banyoda bembeyaz sırıtıyor bence makineler. lg renk seçenekleriyle güzel bir olata adım atmış bence

diğer markalarında renk seçeneği var yani gri de.. ama çok pahalı... bu makina hem tasarımı, hem özellikleri hem de fiyatı ile göz dolduruyor...

hmm iyi yıkadığından süphem yok zaten sadece yorgan battaniye tarzı şeyleri yıkamasını merak ediyorum. ben açamadım haliyle daha makineyi... sadece alırken çalıştırma olayı olmuşt sadece... gerçekten sessiz özellikle kurutmaya geçtiğinde...

sessiz olması cok önemli çoğu zaman ben camasırı anca geliyorum yatmadan atıyorum ses cok rahatsız ediyor. alırken cok öenmli bu

evet benim içinde önemli sessiz olması... arkadaşımında bebeği olduğu için özellikle sessiz çalışan makina araştırdı.. ve f1443kds7'yi aldı.. şimdilik çok memnun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…