- 9 Kasım 2020
- 225
- 228
- 33
- Konu Sahibi esmerkadin
-
aynen nereye kadar. insanların en buyuk sorunu alışkanlıkları bırakamamak ve hayır dıyememekOlmuyorsa olmuyordur zorlamayın bence. İte kaka nereye kadar gideceksiniz?
Hayır tabiki .Merhaba hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir.Lafı çok uzatmadan konuya gireceğim.
Öncelikle birçoğunuzdan yaşça küçüğüm ve tecrübelerinize ihtiyacım var o yüzden gerçekten tecrübesi olan veya bu tarz şeyler yaşamış kişiler cevap verirse sevinirim.
Erkek arkadaşımla 2.yılımıza doğru gidiyoruz.Bilenler bilir çok şiddetli bir geçimsizlik yaşıyorduk.Hatalarımı bir türlü aşamıyordu falan çok şükür artık aştık fakat şimdide sorun olan şey hani bazen sevgilinize bir konu için çok ısrar edersiniz,uzattıkça uzatırsınız ya yani ben böyle yapıyorum bazen..Sorun buymuş şimdide ve ben artık ilişkimiz için endişe duyuyorum.Yani bu neden sorun oluyor bilmiyorum ama geleceğimiz için endişe duyuyorum ve önceden ilgili olan, romantik olan,ağladığımda dayanamayan adam artık beni umursamıyor,önemsemiyor,değer göstermiyor,sevdiğini belli etmiyor ve beni çok değersiz hissettiriyor.
Kendimi değersiz hissettiğim bir ilişki ve endişe duymaya başladım.Ağladığım zaman umursamıyor bile.Önceden üzülürdü şimdi ise alışkınmış gibi davranıyor.Çok kaba davranıyor bazen.Sesini yükseltiyor ben ona bana bağırmayacaksın bir daha böyle bir hakkın yok dedikçe bazen ara ara sinirlendiği zaman bağırıyor….
Sizce aşılır mı bu sorun?
Sepet deyince piknik canlandı gözümdeEn kisa zamanda tak sepeti koluna herkes kendi yoluna olayi yasanacak
Yasaklar kalktı ya moda giriyonn zaar bizim gızSepet deyince piknik canlandı gözümde
Caaanimmmm. Zaar bizim giz .Yasaklar kalktı ya moda giriyonn zaar bizim gız
Anam yok 01 im ben. Amma bıze her yer melmeket demiCaaanimmmm. Zaar bizim giz .
Bu laflar hep Kırşehir Kırıkkale Kayseri lafları gibi gelir banaoralimiydin ki
Ooo .Anam yok 01 im ben. Amma bıze her yer melmeket demi
Tabi ağzını yırtmak ne kelıme uçağa gafa trene çelme atan ınsanlarık bizOoo .
Ağzımı yirtarsin diye korktum şimdi 01 deyinceçok fena oluyorsunuz
En yakın arkadaslarimdan ikisi Adanalı
Güneşe ateş ettiginizi pas gecemezsin onu da yazTabi ağzını yırtmak ne kelıme uçağa gafa trene çelme atan ınsanlarık biz
Yo panpa onu henuz ben yapmadımGüneşe ateş ettiginizi pas gecemezsin onu da yaz
Az kaldı onu da ben yapcamYo panpa onu henuz ben yapmadım
Tabi caaanııım kımın gangasıAz kaldı onu da ben yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?