Geleceğimize endişe duyuyorum

esmerkadin

Aktif Üye
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
225
228
33
Merhaba hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir.Lafı çok uzatmadan konuya gireceğim.
Öncelikle birçoğunuzdan yaşça küçüğüm ve tecrübelerinize ihtiyacım var o yüzden gerçekten tecrübesi olan veya bu tarz şeyler yaşamış kişiler cevap verirse sevinirim.
Erkek arkadaşımla 2.yılımıza doğru gidiyoruz.Bilenler bilir çok şiddetli bir geçimsizlik yaşıyorduk.Hatalarımı bir türlü aşamıyordu falan çok şükür artık aştık fakat şimdide sorun olan şey hani bazen sevgilinize bir konu için çok ısrar edersiniz,uzattıkça uzatırsınız ya yani ben böyle yapıyorum bazen..Sorun buymuş şimdide ve ben artık ilişkimiz için endişe duyuyorum.Yani bu neden sorun oluyor bilmiyorum ama geleceğimiz için endişe duyuyorum ve önceden ilgili olan, romantik olan,ağladığımda dayanamayan adam artık beni umursamıyor,önemsemiyor,değer göstermiyor,sevdiğini belli etmiyor ve beni çok değersiz hissettiriyor.
Kendimi değersiz hissettiğim bir ilişki ve endişe duymaya başladım.Ağladığım zaman umursamıyor bile.Önceden üzülürdü şimdi ise alışkınmış gibi davranıyor.Çok kaba davranıyor bazen.Sesini yükseltiyor ben ona bana bağırmayacaksın bir daha böyle bir hakkın yok dedikçe bazen ara ara sinirlendiği zaman bağırıyor….
Sizce aşılır mı bu sorun?

Hayır tabiki .
Asılır sanıp evlenmeye kalkma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…