Geleceğimize endişe duyuyorum

İsterse 12. yılında ol sana kendini değerli hissettirmeyen bir insanla asla ve asla ilişkini devam ettirme .

Hayır sşılır bır sorun deıl aşırı sorun.Kendınızı degersız hıssettıgınız yerde ne işimiz var ?

Sizin gibi ısrar eden insanlardan nefret ediyorum, sizden nefret etmiyorum bana öyle ısrar edenlerden nefret ediyorum. Boğuluyorum, karşımdakini boğasım geliyor. Bu çoooook büyük bir sorun bence.
Daha önce de sizden kaynaklı sorunlar yaşamışsınız şimdi de öyle, adam bıkmış olabilir sürekli sorun çıkaran bir insanla ilişki yürütmeye çalışmaktan, soğumuştur sizden, ağlamanız sızlamanız da sık oluyorsa artık nötrleşmiştir, bana normal geldi.
Ara ara sinirlendiğinde bağırıyor bana bağırmayacaksın hakkın yok diyorum diyorsunuz, bana biri bu cümleyi kursa inadıma bağırırım, onun yerine sakin sorunsuz bir zamanda canım sinirlendiğinde bağırman beni incitiyor daha dikkatli davranır mısın deseniz?….
Bende çok sinirlendiğimde bağırırım, eşim de bağırır, ne yapacaz yani çatlayacak mıyız sinirden. Car car ota boka değilde gerçekten çok sinirlendiğinde sesi yükseliyorsa bu da insani bir durum yani okadar da olmayacak mı

yani evli olursun çocuğun vardır, şiddetli geçimsizlik durumunda bir anda boşanamazsınız anlarım da. erkek arkadaş kim yani. hayatına huzur ve mutluluk getirmiyorsa sepetleyin gitsin. nesini kurtarmaya çalışıyorsunuz

ayrıca eşimle on küsür yıldan beri birlikteyiz, yanında ağlamam on kere olmamıştır. iki yılda adamı hissizleştirecek kadar kaç kere ağladınız. ilişkilerde ayrılık, artık sevmeme tehdidi, ağlama gibi dramlar nadiren oynanmalı yoksa çabucak kabak tadı veri veriyor sonra yüz göz olunuyor

Adamdaki krediniz dolmuş daha evlenmeden. Bıkmış bazı tavırlarınızdan. Yalama olmuş derler ya. Size de önerim aştığınızı zannettiğiniz konulara güvenmeyin.

Adam verdiğin tepkilere alışmış, erkekler dramatik kadın sevmiyor, biz ne kadar özgüvenli, kendi hayatımızda, kendi içimizde ne kadar mutlu olursak onlar da bize o kadar değer veriyor. Sen ona çok mutlu olduğunu, olabileceğini göster onu şaşırt ve olabilecekleri otur izle

hayır düzelmiyor, düzelmesini beklerken rahatsız eden davranışlar daha da artıyor aynılarını yaşadım direkt ayrılmalısın

Şimdi 2 yerde ağlıyorum umursamıyor bile artık demissiniz. Ne kadar agliyorsunuz ki? Çok ağlayan insanları bir müddet sonra kimse takmaz diye düşünüyorum. Ben takmam şahsen. Onun dışında ne kadar ısrar ediyorsunuz. O da can sıkıcı bence. Sevgiliniz değişmiş ama belki tahammül sınırları çok zorlanmıştır bana öyle geldi. Bu vakitten sonra dikiş tutmazsınız sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…