Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlarrrrr ay görüşme için kalkıp hazırlanmam lazım
hiç ayağım almıyor:çok üzgünüm:boşuna gidiyorum gibi bir
his var içimde allah hayıra çevirsin:Saruboceq:aslında olmayacağını biliyomda
belli olmaz belki olur çünkü ben namaz kılamadığım bir iş yerinde çalışmak istemiyorum
söylicem bakalım ne dicekler:1no2:ama hiç sanmıyorumki kabul etsinler
artık böle bişiy söleyince insanlar tuhaf tuhaf bakıyorlar suratıma sinir
oluyorum sanki birtek bana farz namaz onlara değil:1no2:dua edin bana
lütfen hepinizi öpüyorum artık hazırlanayım gerçi bi tek saçlarıma maşa
yapıcam ama uzun sürer şimdi görüşürüz canlarım....

selam kızlarrrrr:1hug:
bir cee deyip kaçacam bugün işlerim yoğun malum ptesi dermişimmmm yok ondan değilde malum işler birikti biraz toparlıyayım dedim neyse umarım hepiniz iyisinizdir öpüldünüzzzzzŞenizŞeniz

merhabalar, ben gittim kan veridm geldim saat 3 te sonuc alcağım ama bugün doktora gitma şansım yok.
yarın gideceğim yani kan tahlilide elimd eolunca .çok emrak ediyorum acaba ne çıkacak.
allahım sen korktuğumzua uğratma .inşallah çok mutlu ve güzel haberler alırım.
sizlerdende tabi hep yeni haberler bekliyorum.
bana destek olursunuz.
öptüm sizi

kızlar selam nasılsınız ..swetim kutluyorum tekrar canım güzel sonuçlar alırsın inşşş canım...denefim evini gördüm canım çok beğendim ALLAHIM mutlulukla oturmanızı nasip etsin bide bebişlerle süslesin inşşşş..şöyle bebek eşyaları oyuncaklar heryerlere saçılsın sende işin yoksa koşuştur canım..işin şakası tabiii ama güzel olur dimi yaa..hayırlısıyla inşşş canım

aa bizim topik çok ayıp ediyı valla bugün
bu ne kaç saattir kimsecikler uğramamış
denef te yok hayırdır inşallah

evet hayırdır.radyoloğun canım benim.
ben tahlili aldım geldim.değer 700 çıkmış.
yani 3,5- hafta gibi
ama yarın doktora gtmeyi planlıyorum bakalım
canlarım hamile çıktım kan tahlilinde haberinzi olsun...

:sm_cool:swethome tebrik ederim cnm , vallahi hamile heberleri aldıkça içim coşuyo,:sm_cool: umarım hayırlıısyla alırsaın kıcağına bebişinia.s.

SÜPPER ANNELER NASILSINIZ nezamandır görüşemedik neler yaptınız bir değişiklik varmı canlarım görüşmek üzere byyya.s.

ya kızlar çok kotuyum yaa ne olur konuşmaya ihtiyacım var kim benı duyuyorsa sohbete gelsın lütfen

ya kimse yokmu boğöluyorum yaa canım çok acıyo dertleşmeye ihtiyacım vardı sadece:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:senağlama senağlama senağlama senağlama

canlarım ben geldim.gerçekten bugün hem çok yorgunum.bide annemi hastaneye götürdüm.sintigrafi çekildi kalbi için.onun için giremedim ama yazdıklarınızı okuyabildim..bide doktorumun hanımı burdaydı.ondanda fırsat bulamadım...canlarım sagolun.ben asla sizi terk etmem .unutmayın.
swetim senin adına çok sevindim canım.ALLAH kucagınada almayı nasip etsin.o boş odan bebek sesiyle çınlasın,,
radyolojim geldim canım....burdayım..nasılsın.
esram bacım anlat derdini.bak burdayız biz....istersen özeldende yazabilirsin eger özelse.biz arkadaşlaşınız senin .anlat bacım rahatla..
nazım iş yerin hayırlı olur insallah tez zamanda sende çalışanlar kervanına katılırsın.
herkesi çok öpüyom.ben şimdi evimi bi süpürem...daha karnımı doyurmadım.azıcıkta mama yiyem geliyom.kk açık kızlar siz yazın ben okurum...

eh kıs denef beni her zamanki gibi unutuun aşağıya baksana bende online gözüküyorum
insan bir hatır sorar hıhhhhhhhhh

bugün çok kotu geçtı kızlra burda biar arkadaş eşinı kaybettı eşimle aynı iş yerinde çalişiyordular çok kotu bbişey Allah kimseyey göztermesın elim ayagım tutmuyor trafık kazası oldu birde baraj tehlikkesı çok var ya ben çok korkuyorum af Allahım af hanimda birde yeni hamileydi inan tek düşüncem benim şimdi eşimin ve benim canımız sag olsunda gerisi önemlidegil kızlar çok kotu bişey anlatamam size

ah canım kelimelerim kıfayetsiz kaldı

RABBİM ailesine EYÜP a.s sabrı versin çok zordur eminim

eh kıs denef beni her zamanki gibi unutuun aşağıya baksana bende online gözüküyorum
insan bir hatır sorar hıhhhhhhhhh

canım görmedim seni...ben seni unutmam sen biliyon demi...inan koşa koşa geldim yazan varmı diye....bazen okuyom okuduklarıma yorum yapacak zamanım olmuyo iş yerinde.ama cidden şimdi görmedim seni...özür dilerim arkadaşım seni bilmedende kırdıysam.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…