Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canlarım günaydın herkese.nasılsınız.hamişlerimiz nasıl gidiyo hamişlik.bebeleriniz dogunca bu topikte resimlerini bekliyozzzzz..herkese kolay gelsin.benim gibi mutlu ve huzurlu olun bacılarım...

günyadın arkadaşalr.sabahçı denef dün nerdeysin gün boyu yoktun merak ettik.
valla hamişlik nasıl gidiyor daha farkınd adeğilim.
sadece canımın heşeyi steidğini sanıyorum.ağzım sulanıyor herleye gerçi bu yaklaşıkl 2haftadır var.
yakında salyalı bir şeikşde gezeceğim.
şu an doktora gideceğim günü bulmaya çalışıyorm acaba ne zaman gitsem diye .ama şimdi daha 1 aylık olduğundna görmezlermiş.merak ediyorum o yzüğden yarın belkide giderim.
hani bir şey desin yani en azından .dün tahlilierli aldığım hastanedeki uzmana sorudm6. hafta olmadan doktora gitmenin anlamı yok dedi..
off bilmiyorum ama öyle huzursuz da değilim.
allahım hayrılara vesile etsin inşallah.darısı peşimizden gelecek yeni anne adayalrına olsun.
inşalah hepimzi kucakalrımıza alır sağlık ve hayrıla büyütütürz.sende denefim sen de

Geçmişi okudum bu arada gördüm denefim mazeretini.çok geçmiş olsun annene canim.
Esra başin sağolsun.ölümlü dünya yalan dünya bu ,hiç bir şeye bel bağlamaya gelmez ama dünyaya kaptirmişiz kendimzii.
Allah sonalrimiz hayir getirsin.bahtimiz iyi yazsin.
E bileyim zor allah başa vermeisn .

günaydın radyolojim,günaydın swetim......
swetim.evet 6 hafta olmadan gitme.kese anca gözükür çünki.ya eşin nasıl ayaklarını yere basabildimi.çok şaşırdı demiştinde...
sagol canım dün annemle ilgilendim.perşembe sonucunu alacam insallah temiz çıkar sintigrafisi.......

Valla öyle nette dolaşiyorum.hani acaba erken gtmenin bir faydasi var mi diye .
Ama ne yapacağima karar verebilmiş dilim.
Kizlar ben çok ağir kanliyim.çyani öğrenen başka hamişler koşmuştur belkiş de hemen.
Ben bugün nette hesaplattim kaç haftalik diye işte , 4 hafta 4 gün yaziyor.
Zaten daha fazla olmasi da imkansiuz görünüyor.
Yani satim 26 eylül.
Yani boşuna izin almiş ve gtmiş oalcğaim o zaman.
Zaten tahlillride 6 haftalikken istiyorlarmiş.
Hayrilis.
Yarin 29 ekim keşke bize de tatil verselerdii yatardim evde:))))))

günaydın kızlarrrr hepinizi öpüyorumŞeniz
esracım canımk başınız sağolsun allah geride kalanlara
hayırlı ömürler nasib etsin inş..
denefcim annene acil şifalar diliyorum inş temiz çıkar sonuşları.
swatcim hamişlik kesinleşti he bacım valla bu ay iki hamiş
birden süper oldu devamı geride kalanlara inş.....
hepinizi öpüyorum canlarım iş görüşmesini sorarsanız nanay geçti :çok üzgünüm:
çamaşırlarım var makinede asıp çıkıcam çok canım sıkılıyor ev bana
dar geliyor bu günlerde keyfim sıfırın altında :sm_confused:
akşam üzeri görüşmek üzere :a015::a015::a015:

günaydın kızlar cnm hayırlı sabahlar dilerim herkese sağlıklı gebelikler dilerim hamişlere

naz niye nany geçit ne dedielr.ne diye naay anlatsan canım lütfen çok eğer canını sıkmadıalrsa zaten bu ilk hepsi de oalcak değil ya

nazım canım.olsun başka iş bulursun.hayırlısı olsun .huzurla çalışacagın yer olsun yeterkiii.keyfin niye yok bakem senin...oldumu hiç yakıştımı sana.sen motive ederdin beni....canım öpt seni kib

slm canlarım nasılsınz?cok sükür hamıslıgım ıyı gıdıyor bu pazartesı kesemızı görecez nasıp olursa.
denefım annene cok gecmıs olsun canım allah sıflar versın.
zuhalcım sen nasılsın canım cok sık göremıyoruz senı.
sweetım bende tahlılın pesıne hemen dr gıtmedım ıkı hafta sonra gel dedı bana sanırım 5. haftaya denk gelıyo bakalım görecekmıyıs kesemızı.

aman da aman kimler gelmiş diyom.farkındaysan artık iki kişisiniz ya.:lepi:sagol canım insallah temiz çıkar raporuda...

kızlar tünaydın nasılsınız canlarım hepinizi öpüyorum..denefim annene geçmiş olsun sonuçları iyi olsun inşallah canım..swetçim bir hafta daha beklesen iyi olur dr için canım biraz sabır..sölemesi kolay tabii ama sen bilirsin canım..bu ay bereketli geçti iki hamişimiz var ne güzel..devamı artarak gelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…