Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çok üzüldüm arkadaşım...evet hayatta en önemlisi sevdiklerimizin bizlerle yaşlanabilmesi....ne yazacagıma bilmiyorum.çünki benim eşimde biz 1 senelik evliyken trafik kazası geçirmişti.ölümlerden döndü.benim için çok zor günlerdi..senağlama.o günlerimi hatırladım şimdi ve arkadaşının adına çok üzüldüm.başınız sagolsun.ALLAH SEVDİKLERİNE SABIR VERSİN...

amin kızlar bilmiyor yaşımın küçüklügundenmı yoksa başka sebelerımı var çok kafaya takıyorum ve çok korkuyorum şöyle bir düşünuyorumde hayatımız gerçekten pamuk ipligine bagli
biz neye güvenerek yaşıyoruz yarın ne olacagı hiç bellı degılken

YOK CANIM BENİMKİ SADECE SEVDİKLERİME YAPTIĞIM KÜÇÜK NAZLANMADIR

SEN ONU ANLADIN

BİZİM KALPLERİMİZ BERABER OLSUN SEN BENİ GÖRMESENDE OLUR

HEM ÖZÜR DİLEYECEK BİŞEY YOK CNM :lepi:

hayat böle süprizlerle dolu.malesef yarin sabah sag çikip çikmayacagimiz belli degil.onun için kalp kirmak üzmek neyimize...ama malesef bende dahil bunlari yapiyoz.hiç ölmücekmişiz gibi yaşiyoz.ne para ne pul.önemli olan eşimizin yaninda olmasi....

Kizlar ben çikiyorum pc nöbetini eşime devretmem gerekiyor

başimin etini yedi sizleri çok seviyorum

hayat kisa lütfen ani yaşayalim ve mutlu olalim

esracim kafaya takmamaya çaliş eşime ve sana sağliklar versin rabbim

giden gelmiyor yaşanmamiş olmak en güzelidir ama yaşandiysa geri dönüşü yoktur

lütfen rahatla..ç

evet cnm en onemlisi hayat arkadaşlarımızın yanında olması biz şimdi bebek çok istiyoruz dimi ama olmuyor bundada hayır olduguna inanıyoruz bak arkadaşımın bebegı çok daha küçük babasız kaldı çok farklı aci bir duygu

bana gelen özel msj okuyamıyorumu yoksa boş msj geliyo anlamıyorum yolluyan kişinın sayfası açılıyo okumaya gidince anlıyamadim

esracigim lütfen üzülme.zamani geri alabilseydik keşke.ama boyun bükmekten başka çaremiz varmi...demekki yiyecek ekmegi bu kadarmiş.allah rahmet eylesin....mekani cennet olsun...

esracım çok üzüldüm inan
ama sen böyle canım acıyo diyince sana bişey oldu sandım .çok korktum
allah arkadaşının eşine bol sabırlar versin.arkadaşınıza da allah rahmet etsin.en acısı işte bu.ölümden gerisine çare var da buna yok maalesef.ama hepimizin de gideceği yer.malum.üzülmek çare değil.sadece fatiha okuyabiliyoruz gidenin arkasından.
çok üzücü bi durum yaa.bizde bu feci trafik kazasının acısını mayısta babam da yaşadık işte.çok şükür allah babamı bize bağışladı ama 6 aydır yatağa mahkum oldu.olsun buna da şükür.ölümden daha acısı yok...

ya annem geldi de benim
tam esraya ulaşmaya çalışırken.kalkmak zorunda kaldım pc den.
daha yeni gitti annem
burdayım şimdi ama eşim bi rahat bıraksa

canlarım herkese iyi akşamlar zor aldımeşimden bilgisayarı birazdan vereceğim ona
esracım arkadaşının başı saolsun rab bimona sabır versin
canlarısiziŞeniz

gidiyorum geliyorum yine ben burdayım.
kimsecikler yokçtopik gece bana kaldı gündüz bana kaldı.naapsam ki acabaaa.
bende mi terk-i diyar etsem

ıyı geceler canlarım nasılsınz?bugun gelemedım bıraz keyıfsızdım ne var ne yok bakem?
sweetım sonucunu ögrendım cok güzel allahım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın bebıslerımızı.denefım sen nasılsın canım?
esracım arkadasının bası sagolsun canım çok üzüldüm rabbım sabırlar versın..

herkese iyi geceler.
ben kaçıyorum kıslar.
görevleri ihmal etmeyelim lütfen.pink in kini bayağı uzattık.başta ben olmak üzere.
bu da ööle olmaz inş.
herkese allah rahatlık versin
anneler bebişlere dikkat lütfen.
herkesi öptüüümmm

kımsecıkler yok bende cıkıyorumçook öptüm kızlar sızı...bebısımde teyzelerıne ıyı geceler dıyor .... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…