- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.021
bugün çok kotu geçtı kızlra burda biar arkadaş eşinı kaybettı eşimle aynı iş yerinde çalişiyordular çok kotu bbişey Allah kimseyey göztermesın elim ayagım tutmuyor trafık kazası oldu birde baraj tehlikkesı çok var ya ben çok korkuyorum af Allahım af hanimda birde yeni hamileydiinan tek düşüncem benim şimdi eşimin ve benim canımız sag olsunda gerisi önemlidegil kızlar çok kotu bişey anlatamam size
evet nm çok zor bişey Allah kolaylık versin bizim eşlerimize saglik versin
canım görmedim seni...ben seni unutmam sen biliyon demi...inan koşa koşa geldim yazan varmı diye....bazen okuyom okuduklarıma yorum yapacak zamanım olmuyo iş yerinde.ama cidden şimdi görmedim seni...özür dilerim arkadaşım seni bilmedende kırdıysam.senağlama
YOK CANIM BENİMKİ SADECE SEVDİKLERİME YAPTIĞIM KÜÇÜK NAZLANMADIR
SEN ONU ANLADIN
BİZİM KALPLERİMİZ BERABER OLSUN SEN BENİ GÖRMESENDE OLUR
HEM ÖZÜR DİLEYECEK BİŞEY YOK CNM :lepi:
amin kızlar bilmiyor yaşımın küçüklügundenmı yoksa başka sebelerımı var çok kafaya takıyorum ve çok korkuyorum şöyle bir düşünuyorumde hayatımız gerçekten pamuk ipligine bagli
biz neye güvenerek yaşıyoruz yarın ne olacagı hiç bellı degılken
hayat böle süprizlerle dolu.malesef yarin sabah sag çikip çikmayacagimiz belli degil.onun için kalp kirmak üzmek neyimize...ama malesef bende dahil bunlari yapiyoz.hiç ölmücekmişiz gibi yaşiyoz.ne para ne pul.önemli olan eşimizin yaninda olmasi....
evet cnm en onemlisi hayat arkadaşlarımızın yanında olması biz şimdi bebek çok istiyoruz dimi ama olmuyor bundada hayır olduguna inanıyoruz bak arkadaşımın bebegı çok daha küçük babasız kaldı çok farklı aci bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?