Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım ama bende senın ıcın ırtıbat lıstesınde dıyor..........sag ustten cıkmalı sende amaCADIARZU

yok bebem özel mesaja bişiy gelmedi baoş görünüyor
anlamadım bende normalde özel mesaj alabiliyorum
denefle mesajlaşıyoruz kapalı değil yania.s

yok bebem özel mesaja bişiy gelmedi baoş görünüyor
anlamadım bende normalde özel mesaj alabiliyorum
denefle mesajlaşıyoruz kapalı değil yania.s

hayatım sen o zaman mesela bu msjın ustundekını benım adımın uzerını tıkla orada arkadas ekle fılan demelı sen bana talep gonder bakım nolacak............sengözlerimebaksanaba.s.

hayatım sen o zaman mesela bu msjın ustundekını benım adımın uzerını tıkla orada arkadas ekle fılan demelı sen bana talep gonder bakım nolacak............sengözlerimebaksanaba.s.

tamamdır lotusum hallettim yeni geldi msj özeline bak
talebinide aldım canım sağolasınŞeniz

lotuscum canım ben kabul ettim senin arkadaşlık teklifini kaydirigubbakcemile5
kızlar benim aklıma birşey geldi duayı sohbette konussak bunları oda mı yasak acaba:uhm:

KIZLAR SITE yavasladı yıne bugun dagıtım yapalım yarın baslarız..............ozelden yollayamadım bunu

bebekecem gunaydın canım
canlarım ben delpine mesahj yolladımcevap gelirse hemen burdan paylaşırım eğer yasak değilse de oradanda halledebilirz

günaydın canlarım.ben geldim...burda isterseniz duadan bahsetmeyelim.topigin kilitlenmesi söz konusu.bizi birbirimize baglayan sadece bu topik bence...
radyolojim çok geçmiş olsun.hemen bi doktora gözük bence...ihmal etme...
nazım,burcum,lotusum,swethome sizler nasılsınız canlarım
hepinizi kocaman öpüyorum....
bebekim seni anca fark ettim canım.sen nasılsın...

Son düzenleme:
canlarım saolsun delphin hemen ilgilenip mesaj yollamış...
Selam canim
Genelden yapmayin, özellerden yürütün tekli mesaj yollayabiliyorsunuz sohbette o yolla iletisimi yürütün. iyi paylasimlar diliyorum sizlere.

denefcim hoşgeldin canım
ben birazcık hastayım canım ama idare ediyorum işte inşallh en kısa zmanada geçer

canım geçmiş olsun.pardon ya ben bugün pek giremedim kk ya ne oldugunuda okuyamadım...onun için bilgim olmadı.canım yat istirahat et.....
bugün yogun bir gün benim için...sizleri çok seviyorum.ALLAHA emanet olun..bana müsade...

gecmiş plsun canım bana kalırsa anastezili yaptır ben kendimi çok kastım canım cok yandı dayanılmayacak gibi degil diyorlar ama ben dayanamadım tekrardan gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…