- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
canım ya uyku yok salaklar gibi dolaşıp duruyom nevinde başka yerlerde geziyorrrrrrrrrrrr
Kız sen ne cinsin ölekaydirigubbakcemile3
Geldim geldim,burdayım...Doktorunu aramışsın,sevindim...Maviş niye gelmiyor hiç yaaaa...Unutu bizi iyice:çok üzgünüm:
kocişinden fırsat kalmıyorki maviş girsin anca 12 8 calışırken pc mavişde
Kız sen ne cinsin ölekaydirigubbakcemile3
Geldim geldim,burdayım...Doktorunu aramışsın,sevindim...Maviş niye gelmiyor hiç yaaaa...Unutu bizi iyice:çok üzgünüm:
alyküm selam canım...Unutmadığımı biliyorsun değilmi şeker... :1hug:
günaydın kızlar
çook moralim bozuk yaa
1)müdire hanımefendiyle kavgalıyız
2)ramazanın başında adetli olduğum için iki gün oruç tutamamıştım.şimdi yine oldu ya kızlar
bu kadar kısa aralıkla olmaz ki
hemde çoookk az geliyor
bunda kesin bi anormallik var
bende çikolata kisti vardı acaba onla mı alakalı
2 ay önce kistim patlamıştı iç kanamadan ölüyordum az kalsın.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tekrar.allahım sen şifamızı ver hepimizin yaa oofff((
günaydın canım doktora gitsene hemen bekleme bencea.s
ramazandan sonra gidicem canım inş.
zaten korkudan sürekli erteliyorum doktora gitmeyi
burda okumuştum.bu kistten olanlardan doktorlar hsg istiyorlarmış genelde.(rahim filmi var ya)
ödüm kopuyo ondan da
ne yapıcamı bilmiyorum
canlarım gunaydın nazcım lotuscum
radyolojimgeçmiş olsun canım ihmal etme
lotusum banada yollarmısın canım
kızlarlar bende bir mikrop almışım birgun ciğerlerimebir gun böbreklerime bugunde mideme vurdu okadar ağrıyo anlatamam sizlere rabim kimsenin başına vermesin
biryandan burayı tskip ediyorum bir yadan kuran cd si izliyorumcanlarım
canım sanada yollayacagım zaten su an onlıne oldugunu bılmıyordum.........
canım cok gecmıs olsun hasta hasta benım ıcın yorulma baska ıyılesınce okursun olmassa........a.s.
kızlar buradyım benden ozel msj ısteyenler belırtsın hemen yazıcam........naz ve radyolojı canım sızı arkadas lısteme eklıyorum sızde ekleyın ok???????
radyolojı senınle arkadas olduk hayatım.....kaydirigubbakcemile2......şu özeline cabucak bır bakarmısın yalnız????????
naz ve burcu kıııııızz sız benım taleplerı nıye kabul etmıyosunuz????:mymeka:????bacılar su andan ıtıbaren herkesın gozu sag ust kosede olsun arkadaslık talebı ve ozel msjlardakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2a.s.
bacum ne talebi bana bişiy gelmiyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?