Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

cnm sendemi bebek beklıyenlerdensin ben bebek beklıyenlerdenim inş en kısa zamanda hamile kalırım çok istiyorum kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsu

cnm sendemi bebek beklıyenlerdensin ben bebek beklıyenlerdenim inş en kısa zamanda hamile kalırım çok istiyorum kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsu

canım bende bebek bekleyenlerdenim ama birazcık dezavantajlı olarak tek tüpüm dış gebelik yüzündn alındıda :çok üzgünüm:

slm kızlar nasılsınız ben uykusuzuuum cok gece sahura bır kalktımkı karın agrısıyla ölüyorum sandım adet olmusum ve sancılarım hala devam edıyo.bu ay da tutturamadık yıne hayırlısı allah tan artık.

hayırlısı olsun cnmoncelıkle sen kaç senedir beklıyon bebegını

canım ben 1 yıllık evlıyım cok erken dıyebılırsın ama bende pko var yas ta 27 oldu dr bekleme lüksümün olmadıgını söyledi 8 aydır da tedavıdeyım hayırlısı artık dıyorum

selam arkadaşlarım
dündenn beri giremedik kk ya dünde müdire hanımefendiyle tartıştık
moralim çok bozuktu çıktığımı haber veremedim o yüzden
sayfalar silinmiş galiba
ben şimdi de iftara gidiyorum.artık yarın hallederiz arkadaşlar okuma işlemini
hepinizi öptüm hayırlı iftarlar

ya arkadaşlar neden kimse oyok bugün burda yaa
tabi ben çıktıktan sonra teker teker gelirsiniz dimi
şu silinme işlemi çok moralimi bozdu açıkçası
yani ne zararı varki bizim burda dua okumamızın
hertürlü paylaşıma açıkta dua paylaşımına neden kapalı ki anlamadım hiç bişey ben NEYYYYSSSEEE

ben en iyisi yatayım kızlar
hayırlı geceler
bu arada mumucum gez bakalım gez diğer topiklerde görmedim sanma
neyse fırçamın devamını yarın atıcam
bys muck

canım kacırmısım senı..............topıc bayagı sessız bugun......ozelıne msj atmısmıydım senın hatırlayamadım canım olmassa denefle bır gorus ok???????ben gunduzlerı gıremıyorum ya.dua ısını bu sekılde halledıcez artık napalım..........:sm_confused:

kız lotus bizim mumu niye gelmiyor artık buralar başka yerlerde geziyor

hakıkaten ya......................mumu ozledık ama.................canım hala dra gtmedın mı sen bakım?????????klava:

canım dr aradım bu gün adet için normal dedi karnımın şişinide söyledim geldiginde bakarız dedi adetli oldugum için gitmedim bakalım kısmet

canım dr aradım bu gün adet için normal dedi karnımın şişinide söyledim geldiginde bakarız dedi adetli oldugum için gitmedim bakalım kısmet

ay sevındım canım ıyı barı.......gecmıs olsun.......bende reglı beklıyom ılk randevu carsamba kan tahlılı ıcın ....ama yetısmeyebılır ertelıcem heralde........sancı var ama tık yok daha.......
bu arada evlılık takvımı yapmaya calısyorum sayfa hata verıyor sınır oldum yaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…