Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam fıstıklar..nasılsınız bakalım.ben idare der.....saglıgım iyi.beni merak edenlere duyurulur...hepinizi çok öpüyorum.

selam fıstıklar..nasılsınız bakalım.ben idare der.....saglıgım iyi.beni merak edenlere duyurulur...hepinizi çok öpüyorum.

canım ben iyiyim , senin de iyi olmana sevindim...

[COLOR="red"]herkesii öpüyorumm ,hafta sonu tatili artıkk pazartesi görüşmek üzere ...kendinize iyi bakınnn...baş başş[/COLOR]

nehircim inş hayırlısıyla hamile olayım da yemesemde olur

benim öyle şeylere çokkkkkkk özencim olmaz

slm kızlar herkese iyi akşamlar hepinize çok teşekkür ederimŞeniz
akşam olunca insan daha kötü oluyor malesef boğazlarım çok gıcıklı:çok üzgünüm:
bide misafirlerim vardı akşam biraz önce gittiler dinlenemedim fazla
aman misafir olsunda ben yatmamaya razıyım gerçi evimizin bereketleniyor
herkesi gördümde bi radyolojim yok bide msn ye bakim belki vardır
hepinizi öpüyorum canlarım şimdilik burdayım görüşürüz inş:Saruboceq:

denefim teşekkürünü gördüm yazmamışsın ama ..öpüyorum canım iyi geceler..ben yatıyorum artık yarın burdayım ama ..byyy..

günaydın şekerlerrrrrr..nasılsınız.ben biraz takılayım dedim...baya işlerim var.gelmeyenler artık dönün topigimize.ama özledikkk guzularım..

selam canım arkadaşlarım
işte ben de gelebildim sonunda
nazım çok geçmiş olsun.inşallah bugün biraz daha iyisindir.
dedim ya benim bayramlar yoğun oluyor.ne gidilecek yerler bitiyo ne de misafir çok şükür.
daha kendi dayıma gidemedik ona da bu akşam çaya gidicez inş.
dün de iş yerinde biraz karışıklıklar vardı nete giremedim o yüzden.neyse bundan sonra daha sık görüşürüz inş.
nehircim sayım mı var pazartesi günü haha.güzel olur.gelmeyenleri devamsızlıktan sınıfta mı bırakacan yoksa :)))))))))))
ya da ceza ver sıra dayağına çek haa? olmaz mı

slm canlarım yazmıyorum ama mesajlarınız okuyup çıkıyorum kafam karmakarışık hepiniz aklımdasınız öpüyorum hepinizi ortalığın düzelmeisini bekliyorum.

ama böle olmazki..alışmıştık sabahları senin günaydınına....garip bırakma bizleri.pazartesi sayıma yetiş oldumu canımcım...

benden başka kimsecikler yok...garip kaldım, işte ben çıkıyorum,gezmeye gidiyorum...

mumucum sana katılıyorum bu topik denefcim sayesinde devam ediyor...iyiki varsın denef...

Bende topiğinizi takip ediyorum ama pek yorum yapmıyordum.Bu ay tekrar tedaviye başlıyorum.
Sanıırm bende bir anne adayıyım.
Hepinize Selam........

Hoşbulduk canım.Bir yanlış anlaşılma sonucu mod arkadaş olumsuz oy kullandı da oyüzden eksiye düştüm canım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…