Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hanımlar noluyor yaa:dilcikar:
Ağlamak falan..
Şaka şaka ağlayın tabi arada iyidir ağlamak..İçinize atmayın bütün duygularınızı..
Daha kötü olursunuz yoksam Allah korusun..
Ne büyük nimet ağlamak..gülmek gibi..Rahatlamak işte var mı ötesi..
Ama çokta fazla abartmayın tebisengözlerimebaksanab
İnşallah alacaksınız bebişlerinizi bu sene kucağınıza 2009 da Allah'ın izniyle..
Dua, sabır umut etmek..İnşallah kavuşacaksınız..

Bayramda bitti çok şükür..Seneye Bayrama ulaşmak duasıyla hayırlısıyla inşallah..
Yarın iş başı tabi..Erken kalkacağız inşallah..
Artık topik yavaş yavaş kalabaklaşır inşallah..
Hepinizi öüyorum..GörüşürüzŞeniz

kızlar günaydııınnn
bende gelebildim nihayet
bol koşuşturmacalı ve de yorucu ama güzel bir bayram daha bitti ve maalesef işe başladık
uzun tatilleri bu yüzden sevmiyorum.sonra işe adaptasyon zor oluyo.sabah yataktan nası kalktım bi ben bilirim :)
devam eden günlerimiz de bayram tadında geçsin inş.
seneye bayrama hepimiz bebişlerimizle girelim allahım noolur
hayırlı cumaalar herkeseee

GÜNAYDIN PİNKİM.RADYOLOJİM VE NEHİRİM...
AYNEN YA sabah çok zor kalktım.alıştıydım 4 gündür 10 da kalkmaya.çok zor oldu....ama hayat devam ediyo borçları ödemek için çalışmak lazım-tatlicadiarzu-

denefim buluşmanın fotolarına baktım
her zamanki gibi süper çıkmışsın gençkız denefimiz
blüzünün rengi de çok hoş saçlarında çok yakışmış
maaşşallah maaşallah maaşallah
keşke herkesi resimden de olsa görebilme şansımız olsaydı değil mi

Günaydın günaydın günaydıııına.s....
Herkese hayırlı cumalar..Cumamız mübarek olsun:teytey:..
Donuyorum çok üşüyorum..Allah'ım ne soğuk yaRabbim..Mantomu giydim oturuyorum..Öyle üşüyorum..:1shok:
İşte geldik işe gene..Sen borç öde denef abla (Allah kolaylıklar versin) bende kendime kıyafet, ayakkabı, çanta almak için çalışayım:roflol:
Radyolojim günaydın,pinkçim günaydınlar hepinize..
Swet nerde olaki çalışmıyor mu yoksam.
Alhan bi haber et kendinde nasılsın bebişimiz nasıl..Mayhope seherim vedeee lotus nasılsınız ya nerelerdesiniz..Ana evi rahat mı geldikaydirigubbakcemile3..Kimseden ses yok.
Eniştem gececi ablamda kalıyorum..Ablacığım sıcak yatağında uyuyordu ben giderkenşakkıdı Ben donuyoruuum..
Evet denef ablam çok güzel..Daha öncede görmüştük zaten esmer bomba:lepi:Kısa saçta çok yakışmış hani..Bu arada resimlerimizi koyalım ne dersin radyolojim..Ama herkes koyarsa koyarım tebii..Öle bikaç kişiylen olmaz:1closedeyes:

çok sagol bacım...ah ah sen beni gençken görseydin....bi bakan bi daha bakardı dermişimmmm...:roflol::roflol::roflol:

Herkese iyi günler,hayırlı cumalar.....

Bayramı bitirdik şükğr,Rabbim tüm sevdiklerimizle,nice nice bayramlar nasiip etsin,sağlıkla inşallah.Bebişlerimizde gelseler artıkta onlarla çıksak bayram gezmelerine dimi...ayy çocuğun uykusu geldi biz artık kalkalım desek:))))

Kızlar bayramda bilgisayarı doğru dürüst açamadım.Çok ilginç ama bu bayram benimde misafirlerim vardı.Kuzenlerim geldi,dayım yengem geldi.Güzel oluyormuş bayramda insanın evinde misafir olması,tatmış oldum bu duyguyuda şükür..

Görüşmek üzere arkadaşlar,öptüm hepinizi...

tünaydın kaderdaşlarım,hayırlı cumalar hepinize,bugün işbaşı yapanlar hepinize kolay gelsin,çalışmak güzeldir ama malum tatil dönüşü çok zor olur,bayram da bitti seneye inşallah hepimiz çocuklarımızla gireriz,hergünümüz bayram neşesinde geçsin....

Merhaba arkadaşlar bayram tatili benim için de bitti,yine tatile ,anneme,babama kardeşlerime doymadım doyamadımmm...Bursa ya işin başına geldim...görüşmeyeli neler yaptınız ? umarım hepiniz çok iyisinizdir...görüşşmek üzere öpüldünüz....

denefcim şimdi fotoğrafına baktım canımcım çok güzel çıkmışsın,yüreğin kadar yüzünde güzel...

istanbul memorial hastanesi hakkında bilgisi olan varmı?

saglık olsun bacım.yine görüşürsünüz..üzülme...çok şükür iyiyiz...hayat kaldıgı yerden devam ediyo.işe geldim çalışıyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…