Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

gulyuzum ne konuda bilgi arıyosun canım
memorıale hiç gitmedim.bi arkadaşım çalışıyordu ama uzun zamöandır görüşemiyorum.hala ordamı bilmiyorum
hastane ve doktorları hakkında bilgim pek yok ama duyduğum kadarıyla iyi bi yer olduğunu biliyorum.
fakat hitap ettiği çevre ve yer göz önüne alınırsa fiyatları biraz tuzlu denilebilir

sehercim hoşgeldin
maaşallah ne güzel büyüyolar yavaş yavaş
inş. bi dahaki bayramda yanında olacaklar ne güzel
denefcim cumartesi tam gün çalışmak çok zoruna gidiyo insanın
ben 1 e kadar çalışıyorum

sağol canımcım,araştırıyorum bakalım ne olacak,istanbul bana çok uzak ama olacağını bilsem parasında değilim...yer karar vermekte zor...hele de benim gibi 3.denemeseyse...

yakınlarda seni görmüş biri olarak şiştiğini kabul etmiyorum..çok güzel ayrıca çok kilo almamış bir anne adayısın canımmmm...hihoyyyt

beyazbeyaz cım kız sende bursalıymışsınnnnnnnnnnn hıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm

selam selam selam gaaak çılarrrrrrrr nasılarmışlarrrrrrrr

günaydın kızlar bugün ilk günaydın benden hepinizi öpüyorum
canlarım benim Şenizben yine hastayım şifayı kapdım senağlama
geçen gece asker uğurladık 3 derece havada dua ediyorum
soğukdan ölmedim :Saruboceq:müstehakdır benim kocama beni götürme
diyorum dinlemiyor:mymeka:şimdide zırıltımı dinliyor:roflol:
kıslar ben kahvaltı yapıp yatacağım hepinizi çok seviyorum
görüşürüz gene gelirim gün içinde:a015:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN HERKESE :asigim::1hug:a.s.
çanım çoooooooookkkkkkkkkkkk geçmişolsunnnnnnnnnn

selam kızlar tünaydınlar nasılsınız..nazım geçmiş olsun canım yat dinlen çabuk iyileşirsin bende öksürük hapşırık olup çabuk toparlıyorum hastalanıcam diye ödüm kopuyo vallahi..bol bol vitamin meyve takviyesi ıhlamur iç cnm..hepinizi öpüyorum ..

beyazbeyaz cım kız sende bursalıymışsınnnnnnnnnnn hıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm

selam selam selam gaaak çılarrrrrrrr nasılarmışlarrrrrrrr

evet canım :))) zaten benim aktif üye olmama sebep seherim:))) dr. jale hanımda karşılaştığımızdan bu yana resmen 2. doktorum oldu sağolsun...seherimmm kocaman öptüm canımmmmm:1hug:

merhaba arkadaşlar...bayram bitimi rehaveti çökmüş herkese kimsecikler yok...naz24 çok geçmiş olsun canım...biran önce iyileşirsin inşallah....

topiğimiz çok aşağıda kalmıştı

yani o kadar zor buldum ki anlatamam kızlar yanlışlıkla önce başka topiği tıklamışım

okuyorum diyorum ne zaman gelmiş te bu arkadaşlar hemencik kaynaşmışlar

neyse sonunda buldum ama benim biricik topiğimi

yani sayemde siz böyle hata yapmıyacaksınız

Herkese iyi akşamlar..
Pazartesi sayım yapacağım herkes burada olsun ..Ona göre..

Mumucum sen hayırlısıyla hamile ol, ben sana Yapıp kargoyla göndereceğim inşallah..Allah'ın izniyle..
Zaten 1 gece önceden yapılması gerekiyor, yaparım kargoya hemencik veririm inşallah...
Hamiş haberini bekliyorum ona göre :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…