Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam fıstıklar..ben geldim ..bu akşam takılamadım buraya.elveda rumeliyi izledim.çok bayılıyom o diziye..
mumucugum geçmiş olsun.bel fıtıgını bilirim.3 ay ayagımın üstüne basamadım ben.
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz sefalar getirdiniz...
hepinizi çok özledim.
ayrıca lotusum çok iyiymiş.bugün mesajlaştık...hepinize selamı var.çok öpüyo sizleri....
ALLAHA EMANET OLUN.....CANLARIMSINIZ BENİM YA...HEPİNİZİ TANIMASAMDA KENDİME KARDEŞ GİBİ GÖRÜYOM.E NEDE OLSA EN YAŞLINIZ BENİM...kaydirigubbakcemile3

selamlar sevgiler olsun herkeslere
sabah girince yoklamamı verdim bi de akşam çıkarken vereyim dedim
mumucum geçmiş olsun bende de var canım bel fıtığı.allah yardımcın olsun.bel fıtığı az da olsa hemen hemen çoğu insan da var.emarcı olduğum için biliyorum.ama dikkat et de ameliyat aşamasına getirme.allah korusun.ameliyatta çözüm olmuyor çünkü. daha beter oluyor bi çok innsan.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz.umarım birlikte en kısa zamanda hamiş oluruz.denefim seni de görüyorum lobi de muhtemelen sende ya geçmişi okuyosun şu an ya da yazıyosun cnm
neyse ben yatayım malum sabah iş var ve ben hergün geç kalıyorum işe.herkesi çok seviyorum
hayırlı geceleeerrrr

Radyolojim yoklamanı verdiğin için teşekkür ederim:roflol:
Aaa hatuna bak daha yeni başladı işe şimdiden geç kalıyor..lülülülülülü
Yat tabi hemen..Bende yatacağım şimdi..Annem tostumu be nesquikimi yapıyorgamyoncuiremsu bu hafta komple oruçluyum Allah'ın izniyle..Dile kolay 11 gün borcum var bu ramazan ayından..Gerçi bugün tuttum 10 kaldı inşallah Allah kabul etsin hepimizin ibadetlerini..
Ya denef abla girmedin özledik yahu..Neyse herkes iyi çok şükür..
Lotusunda iyi olmasına çok sevindim..Aslına bakarsanız iyi olmuş internetten uzak olmaları..
Laptop ve kablosuz internet yeni hamişlere ve bebişlere çok zararlıymış..Riskli dönemleri atlatıp gelmiş olacaklar inşallah..Bebişleri annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallah..
Ben Alhanı çok merak ediyorum..Ne durumda kendi ve bebeği..Artık pazarteside oldu doktora gider herhalde tekrar..Ve inşallah bize yazmayı unutmaz..Myhope ada selamlar oda iyidir inşallah..
Haydi kızlar iyi geceler..Kucak dolusu öpücük ve sevgilerŞeniz

alhanı yarın arıycam
o girmezse ben haber ederim
bugün kontrolü vardı bakalım naapmış
nehirim allah kabul etsin canım oruclarını.
oruçluyken bizim için de dua et olur mu
bide orucu açarken edilen dualar kabul olurmuş.
ya bu geç kalma olayını ben abarttım.bu iş yerimde başlamadı merak etme.diğer iş yerlerimde de aynı alışkanlığım vardı :))))))
hadi son kez iyi geceleerrrrrrr.öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzz.
ay ben çok gevezeyim yaaa
bysss

günaydın
nasılısnız
tembel gakçılarrrrrrrrrrr
günaydın yahu
benim gibi gece bel ağrısındna uyuyamayıp sabah ta erkenden kalmak zorunda olsanız birde itiş kakış minbüste gelseniz ,işe ne yapacaksınız be yaaaaaaaa
aaaa hadi hepiniz ekran başına görelim yaızlarınızı hadi bakalım hadi geli
nnn

günaydın swetcim
senden başka kimse yok heralde bi patria slm vermiş
sakiniz bugün hayırdır inş.
aman kimsede bi aksilik olmasında geçte olsa selam verir bizim canımız arkadaşlarımız
bende ancak fırsat bulabildim
çalışan arkadaşlaarım iyi mesailer
evde oturan arkadaşlarım iyi gezmeler iyi uyumalar :))))))))

slm canlarım sıze güzel haberlerım var.kananm cok azalmıs dr bu bebek ınatcı cok kurtuldu dedi. :lepi: :dance: tabı allahımın iznıyle önce.ayyyyyy cok mutluyum :teytey::teytey: ama yatak ıstırahatım hala devam edecek.ıkılı testımı verdım az önce.ense kalınlıgı 1 mm cok güzelmiş.annesının kuzusu üzmüyo benııı .sızler nasılsınz canlarım yazılarınızı okudum tesekkurlerımı ılettıım bende yoklamada vardım yanı unutmadım sizleri.hepinizi cok özledim... :1hug:

[SELAM CANLARIM;

nasılsınız umarım herkes çok ama çok iyidir..alhancım çok sevindim canım..ALLAH sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah...

ben buralardayım,bir iki prova haricinde öpüyorum sizleri..:1hug:

slm cnm nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun ... nette fazla gelemiyom kızlar hava buz gibi bilgisayarın bulundugu odada çok soguk ama rada gelcegim sizden haberler almak için DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN İŞLERİNİZİ AYARLAYIN CUMA GÜNU 12 SONRA SOHBET ODASINDA BULUŞACAGIZ BENİ VE DİGER ARKADAŞLARINI ÖZLEDİSENİZ GELİRSİNİZ TABİ MUSAYİT DEGİLSENİZ ANLAYIŞLI OLACAGİM ÖPTUM HEPİNİZİZ BEKLİYORUM CUMA GÜNU 12 SONRA SOHBET ODASINDA ...sizleri çok özledim sizlerle sohbeti etmeyi uzun zamandir hiç birinizi goremedim konuşmadım benim gibi düşüneneler gelir biliyorm şimdi çıkmamam gerek...

Son düzenleme:
Selam nasılsınız arkadaşlar iyimisiniz

biz kızımla çok iyiyiz 27 haftaya girdik artık işlerden dolayı pek giremiyorum siteye ara sıra giriyorum bazen bakıp çıkıyorum. Ama sizleri hiç unutmadım fırsat buldukça yazıyorum.

Güzel haberler varmı bakalım hepinize dua ediyorum allahın izniyle hep güzel haberlerinizi alırım .

Yazılanları okuma fırsatım olmadığı için son olaylardan haberim olmuyor.

oooo kimleri görüyorum çıstak çıstak.
Hoşgeldiniz hanımlar..
Alhancım canım çok sevindim..Harika bir haber bu..Maşallah sübhanallah..Allah tamamına erdirsin inşallah hayırla sağlıkla..Aman aman sen yat dinlen..Doktor ne diyorsa o..Bebişimize iyi bak (bakıyorsundur elbet öylesine bir söz işte :))) Çok öpüyorum..Arada lobide görmüyor değilim seni ama iyi olduğunu anlıyorum yetiyor aslında..

Esra bayadır yoktun hoşgeldin..
Vee bebekecem hoşgeldin..Kız ha..Allah bağışlasın..Allah tamamına erdirsin inşallah...
Yeni birşey yok henüz..Gerçi Alahanımızın tehlikesi varmış ama atlatmışlar çok şükür..
Birde lotus galiba üçüz bekliyor..Oda annesinin evinde kalıyor..dinlenme amaçlı..Çok detaylı bilemiyorum o yüzden..

Herkese iyi salı günleri..

Ya denef abla nerde???
Ters bişeymi var acaba?? Hayır hiç girmediği gün yok şimdi çok merak ettim..Ben olmasam neyse, arada olmayabilirim..Ama o her zaman girer..Yazı yazmasada teşekkür eder..
Denef abla nirdesin?? Haber et hele..

canımcım inan çok sevindim,Yüce rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Merhaba biraz ara veridm topik şenlenmiş.
Benim kaybolmamamı mı bekliyorudnuz eski dostlar hoşgeldinz
sefalar getiridiniz.
Kızlar biraz moralim bozuk ama düzletmeye çalışıyorum.
Siz naıslsınız
nehir cıstak cıatak maşallah sen burada yoklamaya devam haaa
alhan canım gözün aydın.
Darısı bana
benim bebeiimin deaslınd a18 de 2li testi olması gerkiyordu
ama galiba haftaya kalcak bu hafta yetiştiremeyceğim.
Gibi görünüyor.
Inşallah hepis hayırlı çıkar testlerin bebeklerimizn
ay hepsi
teyzeleri size seşamı var bebişiminaz önce konuştuk ondan özür dileidm ,moralim bozuk diye oda gir kk ya orda gaga kendine gelirsin dedi.
:)))))
size selam söyleid anneciğimm :))))))
kızalr denef neden yok gerçekten nerdesin gel arkadaşım gel

slm kızlar hepinizi öpmek isterdim ama çok hastayım sizede geçer
dinlenemediğim için hastalığım geçmiyor bi türlü dün acile gittim
ilaç verdi doktor onları içiyorum biraz iyi geldi sanki:sm_confused:
nehir denefi merak etme canım işleri vardır dün bana mesaj atmış
cep telefonuma iyi olduğunu sanıyorum bi sorun yoktur akşama gelir inş:Saruboceq:
hepinizi seviyorum buralardayım gene görüşürüz hoşcakalın

selam kızlar iyi akşamlar..nasılsınız bugün yoktum giremedim..nehirim geçmiş olsun .denefi bende merak ettim yaa..esra bende cuma 12 de gelmeye çalışıcam sohbete canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…