Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

pinkcim nasılsın,topikte yalnızları oynuyoruz,denef birşeye mi kızdı acaba?teşekkürleri var çünkü ama birşey yazmamış,denefcim hepimiz seni çok merak ediyoruz,iyi olduğunu bize bildir...ben gezmeye gidiyorum çıkıyorum,hayırlı akşamlar herkese

canlarım ben geldim.şükür kavuşturana.ya ben bugün çok yogundum onun için ara ara girip yazılanlara tesekkür edebildim.beni merak etmişsiniz ay şımardım yani...sırnaşık şey
alhanım çok güzel haberler vermiş.onunadına çok sevindim.
esracıgım ben gelebilirmiyim bilemiyom.çünki cuma akşamı erken yatıp sabah işe gidecegim.kısmetse yinede 15 dakika takılırım...
ben sizlere hiç bir zaman kızamam.sizleri çünki çok seviyorum.bebegim olsada yinede bu topikte olacagım.:Saruboceq:....hepinizi çok seviyorum .ALLAHA EMANET OLUN...

Of kıslar ben size hiç yetişemiyorum...ancak bu sattlerde gelebiliyorum... ama kimse olmuyor..

kızlar selam deminden beri kendime takvim yapmaya çalışıyorum bakın hele becermişmiyim fikrinizi söyleyin canlarımm..

canım ya ben hiç anlamıyom ki.nasıl yardımcı olam sana...ah ah kelin ilacı olsa kendi kafasına srermiş.bende çok yapmakistiyom ama beceremiyom..-tatlicadiarzu-

canlarım herkeze çok teşekkür ederim hepinize

alhancım canı gönülden tebrikler gerçekten çok sevindim inş sonuna kadar böyle devam edecek güzel düşünüyoruz ve herşey güzel olacak buradan meleğinin fotolarına bakacağız

bugün biliyorsunuz günüm vardı babamın ölüm yıldönümü olduğu için dualar okuduk
RABBİM kabul eylerse herşey güzeldi size pastalardan ikram etmek isterdim ama çok uzaktasınız neler yaptığımı yazmıyorum bile hamişlerin canı çeker

ALLAH razı olsun cnm nedense böyle günlerde çok heyecanlı oluyorum sanki yanımdaymış gibi geliyor annem babamm çok özledim çokkkkkkkk

offffffffffff bana bakmayın işte yine duygusallaştım

Ayyy öğlen çıktım evden anca geldim yahuuuu....

Alhancım öptüm canım,çok sevindik hepimiz,dahada güzel haberler vercen inşallah bizlere....

Mumucum Rabbim kabul etsin,mekanları cennet olsun....

Denefçim,öptüm bacım.....

Uykum var yaaa,hiç oturamıyom artık geceleri,sabah sağolsun kociş uyutmadı,habire telefonu çalıyo zır zır,bende bi uyandımmı bidaha dalamıyorum yaaaa.....

Neyse kızlar görüşmek üzere,öptüm hepinizi....

bende hepinize iyi geceler dileyip yatayım artık
hergün işe geç kalmak ta ayıp oluyor utanıyorum valla.
normalede hastane işe 8 de başlıyo
ben o saatte gelemem dedim uzaklığı bahane ettim tamam 9 da gel dediler
ama ben 9 da bile iş yerinde olamıyorum yaw.8e 5 kala uyanıyorum.apar topar 15 dakka da hazırlanıp 8 i 10 geçe evden çıkıyorum.tam bir saat sürüyor gitmem.hergün 9 u geçiyo yani.
hepinizi öpüyorum canlarım
allaha emanet olun inş.
hepiniz yakın zamanda bebiş sahibi olun inş.
hayırlı geceler

radyolojim canım senin işe yetişebilmen için daha erken yatman lazım belki,uykunu iyi alamıyorsan erken kalkamayabilirsin...iyigeceler

günaydınnnnnnnnnnnnnn
size günaydınnnnnn annne adaylarım
arkadaşalr aranızda günaydın demeyen var mııııııııııııııııııııı
hadi herkes günaydın desin birbine
denef -radyolog-mumu-nehir- nevin- gülyüzlü- beyaz -günaydınnnnn
unuttuklarımd ahadi bakalım bana günaydın desinnn
allah amenaet olunuz
hepiniz
her şye gölünüzce olsun.
bu zor günleri güzel günlere çevirmek için dua edelim hepimiz birbirimiza
aaaa
bua rada radyoloğum benim görev tamam
ben bayram da sana mesaj atacaktım unuttum.
sonra yazmayı unuttumç
aayyyyyy vallahi bu benim miniğim çok akıllı olacak inşllah hiç akıl bırakmadı bende
hepsini aldıııııı:))))))

Günaydııııın..günaydııınn..günaydııın..
Günaydıın swet :))
Günaydın denef abla..
Ya uyumak istiyorum..Böyle sırtıma belime ağrılar girene kadar..Uykum var çook..Akşam 11 buçuk bile değildi saat yattığımda..Almış olmam gerekiyor uykumu.Aslında belkide sadece yatmak istiyorum..ve bu fikri aklımdan çıkaramıyorum..
Aa denef abla altta yazıyorya 11 hafta 4 günlük oldu bebişimiz..2 ayı geçti yani maşallah sübhanallah.

3 aylık oluyouz kısmetse teyzesi
az kaldı bebeğim en riskli günleri ataltacak inşallah
allah korusun bebeğimizi değil mi teyzesi.
Elimden geleni yapıyorum miniğime:)
ama çok da süper bir anne olamadım sanki bana öyle geliyor.
Ama rabbim yarıdmcısı olsun.
Oyyy miniğimi yakında 2.li teste sokacağız teyzeleri dua edin olur mu.allahım tüm hamişlerimize ve bebekelrine sağlık verisn
bir an önce diğer arkadaşlarımızın göbeklerini büyüterek hafta saydıklarınıda göstersin bize
allhım.
Kızlar sıra sizde inşallah.

evet ya yazıyomuş...artık ordan takiip ederim.bütün hamişlerimizi ALLAH korusun.:Saruboceq:
nehirim aynen canım benim de acayip uykum var...sen nasılsın canım cım...Şeniz

günaydıııınnnnn
bol muhbbetler diliyorum arkadaşlarımaaaa
uyku demeyin uyku demeyin.gözümü açamıyorum zaten
2 dakka geçe başladım işe bugün.iyi yani
allah tüm hamişlerimizin bebişlerini korusun inş.
denefim sen nasılsın canım
görüşemedik dün
bende çok yoğundum
bugün de cihaz arızalı.çalışamıycaz galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…