Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

RAdyolojim ben varya hamilleikten önce daha çok geç kalıyorudm.
ve sorun oluyodu burada.
sağolsun patronumuz biraz laf söylüyorud.
yan
i 08,00 de değil 08,05 de burada olsan hemen surat ediliyordu.
vs....
neyse ki bebğim yüüznden bel ağrısı oluyor erken kalkıyorum.
veler yatmamaı istemiyor galiba.
yada isşiz kalmamaı istemiyor annesini düşünüyor miniğim.
darıısı senin başına inşlalh hamile kalınc adaha erken uynırısn benim gibi.
am bu normal değil çoğu hamile uyanamıyormuş.
sen umarım bir an evvel hamiş olursun.sağğlıkla tabi.
epeydir yazışamıyoruz seninle ccanımç.
görev tamam diye yazmıştım.okuyabildin mi acaba canım.
:)

evet ya yazıyomuş...artık ordan takiip ederim.bütün hamişlerimizi ALLAH korusun.:Saruboceq:
nehirim aynen canım benim de acayip uykum var...sen nasılsın canım cım...Şeniz

İyiyim çok şükür denef abla sağol..
Nolsun işte dün akşam dayımlara gittik.ayımın oğlu izne gelmişti askerden bugün gidiyor tekrar.Ona gittik..Dayımın kızı illa kal diye tutturdu..Onların evindende dükkan çok yakın..Biraz daha uyurum diye kabul ettim:roflol: Çok kötüyüm dimekaydirigubbakcemile3
Ama hala uykum var tabi o ayrı..
Sen nasılsın peki? Kayınvaliden nasıl? Evde durumlar nasıl?

Günaydııın..
Ayy nolcak bu halimiz bilmem..Öyle uykum varki..Gerçi oruçluyum o yüzen mi diyorum ama ne alaka..
Ay cihazınız bozukmuş..Yok mu bi uyku odasıkaydirigubbakcemile3

canım ALLAH kabul etsin dualarınızı ruhlarına değsin inşş..duygusalım mumucum benim ALLAHIM sana hayırlısıyla bebişler versinde onlarla uğraşmaktan böyle yorul inşş canım..

radyolojim selam canım..erken yatıp erken kalkmalısın tatlım çok zor biliyorum ama gayret canım yarın 7:30 a kur saatini..istersen ben uyandıriim seni kaydirigubbakcemile seni uyandırmak için önce benim kalkmam lazım beni kim kaldırceek..

Hoşbulduk iyiyim canım 7 aya girdim artık çalışmak beni yormaya başladı . 32 haftayı bekliyorum. Dr rapor alacağım. Işlerde yoğun oluyor . Akşam yattığım yeri bilemiyorum valla

herkes iyidir umarım canım senin kaç hatfalık oldu. 28 haftaya giriyorum ben artık

canım ben henüz 12 hafalık
daha çok miniğiz teyzesi
maşallah ablası büüymüş.dlerim allahtan sağlıkla kucağına alırısn bebğini.
evet çalışmak zor tabi o koca göbekle benimki şi
mdiedn çıktı.saklamaya çalışsam belli oluyo.
galiab biizm ailden geliyormuş buda biraz erken çıkıyor ve büyük oluyormuş.kısmet ebbeğim sağlıklı olsunda.
bne de başarabilirsem sen dakikaya kadar çalışmak istiyorum.
inşallah kısemt olur.da kucağımza sağlıkla alırız
bel ağrıalrın var mı hamilleikte kaç kg aldın canımsen toplam biliyorsundur*
ben erkenden 2 kg aldım.bakalım ne oalcka======)))

swetim okudum canım tamamdır
pinkim teşekkür ederim.düşünmen yeter.ama ben 5 dakka fazla uyuyum diye saati kırk kez erteliyorum.uyku odası yok be nehirim olsa beni kimse tutamaz.öğlen olmuş hala uykudan bahsediyoruz.bahsettikçe de uyuma isteğimi hatırlıyorum.neyse akşam oluyo zaten:))))
bebekecem hoşgeldin.maşallah zaman ne çabuk geçti de ne çabuk büüyüdü bebiş. ne güzel.allah hayırlısıyla doğum haberini bizimle paylaşmanı da nasip etsin.
bende pazartesiye randevu alıcam kadındoğumdan.şimdi aradım da yemekteymiş randevu bölümü.gelsinlerde alayım randevumu.ne olacaksa olsun artık.ama muayeneden hala çok korkuyorum yaaa ooffff.her randevu alışımda afakanlar basıo beni.nası geçer bu korku yaaaa.
benim bi arkadaşımın tanıdığı anestezi altında muayene oluyodu.fobi gibi bişey bu.bende mi öyle yapsam ki :)))))

Ama radyoloğum yapma bötyle.korkma hepimiz geçtik o yolardan.
Muhahkka muayane olacaksın.ki sana sağlığın ile ilgili güzle haberler verisnler deil mi?
Bende çok korkarım hatta bende doktor fobisi var isnirlerim bozulur, hangisi olursa olsun ama yinede gideerim..
Arısızm galiba
korkam herşey çok güzle oalckaç
istyorsan gelip elini tutayım canım.destek olmak için ha

Canım pinkim naılsısın
ne zamandır görüşemiyoruz seninlede
ya bizim topikte kzıalr sıra ile mi giriyor nedir?

selam canım iyiyim şükürler olsun..öpüyorum hamişimii..
Selam arkadaşlar nasılsınız bakalım

selam canım hoşgeldin böyle sık sık gir sevidir bizi canım....maşallah büyümüşsünüz ALLAH nazarlardan saklasın sizi..inşşş...

canım muayenede kendini kasma sıkma rahat bırakırsan kendini herşey güzel geçer..hayırlısıyla ol muayeneni canım..

Ohhh canıma değsin canıma değsinlülülülülülü
Sonunda gidiyorsun inşallah doktora..Bu ne yaaa..İstediğin kadar sıkıl geril..gitmen lazım..Dimi ama?? sen erteliyorsun...

Evet 28. haftaya giriyor bebekecem maşallah sübhanallah..
şimdi hatırladımda adetinin geciktiği günleri..Sonucu merakla bekliyorduk..Okuyunca ablama koşa koşa, bağıra bağıra haber vermiştim..Bebekecem hamileeeee diye..
Tabi ilk hamişimiz kolay mı:))

selam canlarım nasılsınız umarım keyifler iyidir,ben prova ve gelin adayları derken anca yazabildim..aralarda kaçamak kaçamak geçmişi okudum tabii:)))demek bu topic in ilk bebişi kız maşallah, ALLAH nazarlardan korusun

kızlar aslında yazıkdalrınız okuudm
ve sırf bende burdayım demek için yazıyorum.
hani bugün canım öyle sıkılıyor ki.
bebeğimle konuşuyorum durmadan o garibimde sıklımıştır benden
yeter annne bir sus be sbir sus be diyrodur.
ama gerçekten kzıalr çok dua ya ihtiyacım var hemde çok allah yardımcımız olsunç
kendimi hem yaknız hemde eli kolu bağlı hissediyorum.
hepinizi seviyorum
görüşürüz

Hayırdır swet iş yüzünden mi??
Eşin iş bulabildi mi? Onunda sıkıntısı var herhalde..Yılbaşından sonra maaşın zamlanır inşallah..
Ama sıkıntı yapmamaya çalış kendine..Geçicek inşallah bu sıkıntılar..Rahata kavuşacaksınız Allah'ın izniyle..

AMİN CANIM.
ya iişyerinde bazı sıkıntıalar var ama o akdar dertetmiyorum
kafamda öyle çok şey varki.
eşim ile ilgili hiç bir gelişme yok.
malesef.
bebeğim rızkı bol olsun kısmetli olsujn inşallah.
ama ne bilim canım ya kafamda ki şeyler şu an o akdar çok dolaşıyor ki beynimde.
biliyorusn.burada istanbulda ben gurbetteyim.ben aslıdna maraşlıyım.gelin olup geldim.
işin açığı eşimin ailesi düşündüğüm gibi çıkmadı
biraz sorunluar o tarafa sıcak bir yakınlaşma olamıyor hep dikaktli ve temkinli olmalısn ve her an strese hazır olmaslısn öyle bir aile.
en çok ilgiye ihtiyaç duyduğum şlu günelrde allahıma şükrediyorum ki ailemin desteği beinmle.uzak ta olsalar bile.
burada bir ablam var annem sayılır artık diyorum.
hatta o annaanne oluyorum diyor.
teyze oluyorum demiyor düşün.
onlar olmasa çıldırırm ve ben öz ablamı haftada bir görebiliyorum .
o da artık vakit nasıl fırsat verirse .yani ne bilim çok içim sıkıldı.
küçük kardeşim aramış evlenmek üzere oda
, para sıkıntın varsa sana biraz gönderieyim diyor
ya dedim deli git evlenecek olan sensin ben değil
duygulandım.
biraz ağladım.düşünsene aileden daha yakın kim var.
ve ben sırf aşık oldum tribi ile onları bıraktım geldim.
senede bir görebiliyorum.
ancak nasıl özledim bir bilsen anlatamam

Hımm...Demek uzağa gelin geldin ha..Çok zordur aileden kimsenin olmaması etrafta..
Ben bazen eve geç gidiyorum hemen yatıyorum sabah kimseyi görmeden işe...Babam eve gelince çok özledim diyor, göremiyorum seni..
Aile çok önemli gerçekten..Her yaşta herkes için..
Çokta uzaktalarmış..Bikaç saatlik yol olsa gidilir gelinir..
Anladım şimdi sıkıntının derinliğini..
Ama bu duygusallığının yoğunluğunun nedeni bebiş galiba..
Olsun uzaktalar ama onlarda nasıl sevinmişlerdir..Bak uzaktanda olsa destek veriyorlar..Bunu sana hissettiriyorlar..
Uzaktada olsalar çok şükür varlar..
Eşinin aileside yakın oturuyordunuz diye hatırlıyordum ..Ama buna diyecek hiç birşeyim yok maalesef..Bilmem etmem..Hep duyuyorum sadece..Nice evlilikler huzursuz yaşanıyor kayınvalide-kayınpeder ilişkileri yüzünden..
Allah yardımcın olsun..Ama sıkma canını..
Bak kardeşin evleniyormuş ne güzel..Düğündü şuydu buydu görüşürüz inşallah..Doğuma yakında annen gelir belki inşallah..
Allah'ım içine ferahlık versin..Sık boğaz etme çocuğuda içerde :))

ah swetçim cnm sen hamilelik psikolojisiyle duygusallaştığın için daha kırılgan daha ilgiye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun

cnm biliyorsunki uzaklarda da olsa annen baban var seini duyuyorsun peki ben

aşkımı canımı kanımı sevgimi özlemimi nasıl gideryim
gerçi mezar taşaları beni çok rahatlatıyor gidiyorum haftada birgün konuşuyorum derdimi anlatıp geliyorum
komşular gülsede her hafta olurmu yalnız gidilmez gitme ama ben gitmezsem rahat değilim yaaaa işte böyle

ben normalde hep güler yüzlü hep pozitifimdir ama yaşadıklarım beni çok yormuş olsada herşey RABBİMDEN

hayat çok kısa onun için mutlu olalım içimizde saklı olan mutluluğu dışarı çıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…