- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.581
evet ya yazıyomuş...artık ordan takiip ederim.bütün hamişlerimizi ALLAH korusun.:Saruboceq:
nehirim aynen canım benim de acayip uykum var...sen nasılsın canım cım...Şeniz
günaydıııınnnnn
bol muhbbetler diliyorum arkadaşlarımaaaa
uyku demeyin uyku demeyin.gözümü açamıyorum zaten
2 dakka geçe başladım işe bugün.iyi yani
allah tüm hamişlerimizin bebişlerini korusun inş.
denefim sen nasılsın canım
görüşemedik dün
bende çok yoğundum
bugün de cihaz arızalı.çalışamıycaz galibaaa
canlarım herkeze çok teşekkür ederim hepinize
alhancım canı gönülden tebrikler gerçekten çok sevindim inş sonuna kadar böyle devam edecek güzel düşünüyoruz ve herşey güzel olacak buradan meleğinin fotolarına bakacağız
bugün biliyorsunuz günüm vardı babamın ölüm yıldönümü olduğu için dualar okuduk
RABBİM kabul eylerse herşey güzeldi size pastalardan ikram etmek isterdim ama çok uzaktasınız neler yaptığımı yazmıyorum bile hamişlerin canı çeker
bende hepinize iyi geceler dileyip yatayım artık
hergün işe geç kalmak ta ayıp oluyor utanıyorum valla.
normalede hastane işe 8 de başlıyo
ben o saatte gelemem dedim uzaklığı bahane ettim tamam 9 da gel dediler
ama ben 9 da bile iş yerinde olamıyorum yaw.8e 5 kala uyanıyorum.apar topar 15 dakka da hazırlanıp 8 i 10 geçe evden çıkıyorum.tam bir saat sürüyor gitmem.hergün 9 u geçiyo yani.
hepinizi öpüyorum canlarım
allaha emanet olun inş.
hepiniz yakın zamanda bebiş sahibi olun inş.
hayırlı geceler
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım
Canım pinkim naılsısın
ne zamandır görüşemiyoruz seninlede
ya bizim topikte kzıalr sıra ile mi giriyor nedir?
Selam arkadaşlar nasılsınız bakalım
Hoşbulduk iyiyim canım 7 aya girdim artık çalışmak beni yormaya başladı . 32 haftayı bekliyorum. Dr rapor alacağım. Işlerde yoğun oluyor . Akşam yattığım yeri bilemiyorum valla
herkes iyidir umarım canım senin kaç hatfalık oldu. 28 haftaya giriyorum ben artık
swetim okudum canım tamamdır
pinkim teşekkür ederim.düşünmen yeter.ama ben 5 dakka fazla uyuyum diye saati kırk kez erteliyorum.uyku odası yok be nehirim olsa beni kimse tutamaz.öğlen olmuş hala uykudan bahsediyoruz.bahsettikçe de uyuma isteğimi hatırlıyorum.neyse akşam oluyo zaten:))))
bebekecem hoşgeldin.maşallah zaman ne çabuk geçti de ne çabuk büüyüdü bebiş. ne güzel.allah hayırlısıyla doğum haberini bizimle paylaşmanı da nasip etsin.
bende pazartesiye randevu alıcam kadındoğumdan.şimdi aradım da yemekteymiş randevu bölümü.gelsinlerde alayım randevumu.ne olacaksa olsun artık.ama muayeneden hala çok korkuyorum yaaa ooffff.her randevu alışımda afakanlar basıo beni.nası geçer bu korku yaaaa.
benim bi arkadaşımın tanıdığı anestezi altında muayene oluyodu.fobi gibi bişey bu.bende mi öyle yapsam ki :)))))
Hayırdır swet iş yüzünden mi??
Eşin iş bulabildi mi? Onunda sıkıntısı var herhalde..Yılbaşından sonra maaşın zamlanır inşallah..
Ama sıkıntı yapmamaya çalış kendine..Geçicek inşallah bu sıkıntılar..Rahata kavuşacaksınız Allah'ın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?