Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

saglıkcı olunca malesef herseye tanık oluyosun.bazen bizede öle hastalar geliyoki.insan ın içi eriyo..Allah yardımcısı olsun .ALLAHIM HEPİMİZE SAGLIKLI EVLATLAR VERSİN NSALLAH..

denef günaydın slmaını gördm ancak vakit oldu
bebekeceme kzıarmısn biraz
sigara içmesin oooooooo söyle ona

evet kizacaktim zaten.tam ona yazacaktim senin araciliginla okur insallah.
Bebekim sigaraya hayir.karnina gelip biri tekme atsa düşmanlik yapsa o insani öldürürsün demi.....bak sen şimdi o masum bebegine kendi ellerinle düşmanlik yapiyosun.ilerde dogdugu zaman ya astim hastasi olcak yada başka hastaliklar çikacak.şu an bebeginin gelecekteki sagligini etkiliyosun..
Lütfen biraz iradeli ol içme.4.ayina kadar bebeginin organlari olusuyo .yapma ben gülüm.bebegine kavuşmak için yaptigin çabalari lütfen unutma...

NAZIM SEN NASILSIN YA....BEN ÇOK RAHAT GİRİYOM KK YA SORUN YOK BENDE......EVET SİLMELERİ HİÇ Bİ ANLAM İFADE ETMEDİ.ŞÖLE OLDU SADECE LALEYDİM...LİLYUM OLDUMMMMMM:roflol::roflol::roflol:

ya allah kahretsin ya olmuyor yazamıyorum yazdıklarım siliniyor
bunasıl işdir offfffffff herkes giriyorda bendemi var sorun bu pc değilmi yani

kızlar ben çıkıyorum artık bu siteden sinir kat sayım arttı zaten midem allak bullak
töbe töbe ........

ya denefim ağlama benide ağlatacaksın yahu alıntı bile yapamıyorum
smiler koyamıyorum anlamadım ne oluyor düz yazı yazabiliyorum ama
sinirim bozuluyor nese buradayım daha çıkmadım::))

radyolojicim sağol canım aldım mesajı başlarım..bugün kötüyüm boynum akşam kütürt diye bir ses çıkardı tutuldumu ne oldu anlamadım canım acıyo yaa...

radyolojicim sağol canım aldım mesajı başlarım..bugün kötüyüm boynum akşam kütürt diye bir ses çıkardı tutuldumu ne oldu anlamadım canım acıyo yaa...

tamam canım
geçmiş olsun.kasların tutulmuştur belki de.soğukta kalma fazla.
ben de gece hiç dinlenememişim.herbiyerim ağrıyo.
o kadar geç yatarsam öyle olur tabi.seninneyine lazım sabaha kadar oturmak.çalışan insansın.
ama burdaki muhabbette bırakılmıyo ki yaaa
kocişler isyan bayraklarını çekecekler ben onu bekliyorum.
benimki sinir olmaya başladı zaten :))))))))naniknanik

günaydın kızlarrrrrrr-bu iki oldu-hihoyyythihoyyyt
denefim swet homem rad. teknikerim bebekecemim nazım esram patriam nasılsınızzzza.s.
lotusum nevinim nehirim acemim mavişim mumucum alhanım uykudamısınız halaaa gece de gelmediniz amaaaa gündüzün karanlığı hoşgeldinnnnnnnnna.s.

esracım dün gelmedin sohbete
bulamadın mı ben bayağı anlattım ama

cnm hen çok geçtı eşım uyumuştu hemde sohbet odasını tıklıyoordum bir dosya indir diyor indirdim indirmesı bitmedıkı on sonda iptal ettım sıkıldım illa o dasyanın inmesımı lazım siz indirdinizmi kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…