Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet canım ben zaten senle mavi ayı alnınızdan öptüm sabah.maaşallah görevinizi başarıyla tamamlamışsınız dün gece
canım alhana demişsin de kızcağız 2 ye kadar burdaydı.sohbet odasında sohbet ettik beraber.herkesi çağırdık ama kimsecikler gelmedi oraya

aslında erken gelecektim hatta yazdım 2 saat sonra ordayım diye ama uykuya yenik düştümmmmmmmsahur için kalkınca bir bakayım dedim işte mavişle sabahladık iyi de olduu yoksa gelmemmi sohbeteekaydirigubbakcemile

canım yok benden bişey istemiyor.direk giriyor.
ama sohbet odaları için genelde java gerekir.o programda zaten benim bilgisayarda önceden vardı.belki senden de onu istemiş olabilir.o programı yükleseniz iyi olur.sadece sohbet için değil.radyo televizyon felan dinlemek izlemek için de gerekiyor.bi çok yerde gerekli oluyor

Kizlar bi de ben sizden babam için dua istiyorum
babam 4 ay önce trafik kazasi geçirmişti.bacağina platin takildi.ama kemik kaynamadiği için yeni ameliyat gerekiyormuş.şuan hastanede yatiyor.ameliyat bugün veya yarin olacak.allahtan babam için şifa dileyin .noolur canlarim
çok zor günler geçirdik hala da devam ediyor.allahim bütün hastalarin acil şifalar versin ((

kızlar benim bir çocuğum var ikinciyi istiyoz ama olmuyo:çok üzgünüm:
allahım hepinize bebiş nasip etsin inşallah
ben hepinize dua edicem lütfen sizlerde bana edin

sohbet odasında sohbetmi ayol sen delirdinmii sabah nasıl işe geliyon
akşam ben de kocamı uyutumda bi kalkım bakim dedim bende uyumuşum
:roflol::roflol::roflol:bi kalkdım sahur olmuş sahurda da uyukluyordum zor attım kendimi yatağa
bide bi huyum var allahım ya bılaşıkları makineye koymazsam uyku tutmuyor:mymeka:
bu gece gelirim inş ben gene uyumazsamnaniknanik

çok geçmiş olsunn inşallah bu son olur hayırlısıyla iyileşir rabbim şifasını verir inşallah canımmm Allah yar ve yardımcısı olsun başka dert vermesin inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
lahanabebekim dualarımız hepimiz bebiş isteyen herkez için canımmm Allah hepimize nasip eder anneliği inşallahhhh:Saruboceq:

canım arkadaşım ALLAHIMIZ babanın yardımcısı olsun inana bu ameliyatta herşey daha güzel olur inşallah

radyolojim allah babana sabır versin dualarımız onunla mübarek ramazan ayında
şifasına kavuşur inş :Saruboceq::Saruboceq:

allah razı olsun hepinizden
allah darda olan herkese uzatsın elini
bebek isteyene bebek
şifa isteyene şifa
huzur isteyene huzur
ev isteyene ev(içinde de bize)
para isteyene para

ben deliyim sen bilmiyosu.biz il evlendiğimiz sene kocamla saat 3 e kadar oturup öyl eyatıyoduk.ama istisnasız hergece.bu böyle 6 -7 ay devam etti.
uykuyu severim ama yatana kadar yatmak istemem.yattıktan sonra da kalkmak istemem.
bi de dün gece 4te sahura kalktım bi daha.ama sabah mide bulantısından da ölüyorum uykusuz kalınca.
bu gecede gelirmiyim bilemem.yani garanti veremiyorum.kocadan patağı yiycezzz bu gidişleklava: naniknanik

vallahi ben ben gece pek takılmadım kk ya ama uyanırda beni pc başında
görürse kızar sanırım çünkü ben adamı 1 saat bile oturtmuyorum başına
aşkım gelsene aşkım gelse kafasını şişiriyorum artık beziyor adam napsın :jeyyar:
şimdi ben otursam oda yüz bulur kesin en iyisi gündüzleri girim bena.sa.s
ben oturamamki öle 3 kadar falan yığılırım bi köşeye:roflol::roflol::roflol:

hiç iyi bişey değil zaten.gündüz uykum pek gelmiyor sabahı atlattıktan sonra ama bütün gün mide bulantısı ve başağrısı beni mahvediyo.bi de benim koca seninki gibi bağırsaklarını bozmuş.bayağı da su kaybetmiş.en sonunda da dedi diyceğini zaten.inşallah çöker siteniz dedi :)))))))))))))))))))
ama biraz da naz yaptı.yani ben onu da ihmal etmedim ki.meyvesini çayını her isteğini getirip ondan sonra oturdum başına

canlarım merhaba
kızlar acayip hastayım vicudumun ağrımayan yeri yok bide nefes almaktabile cok zorluk cekiyorum sağlık ocağına gittim bir sürü ilac verdi niyetliyimde uğrayamazsamkusruma bakmayın olurmu namazı kılabilseydim yatacamda canlarım öptum sizleri

bizimki meyvenin çayın yanında benide istiyor:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

geçmiş olsun canım ya ramazan da zor be tutmasaydın keşke
hadi kıl namazınıda yat uyu dinlen iyi olursun inş:Saruboceq::Saruboceq:

canlarım ben bı görünüp kaybolacagım şimdi dısarda işlerım var bıde bıraz iş bakacagım offff napcam bılmıyorum hepınızı cok öptüm canlarım

nereye gittiniz ya hanımlar evde olanlar kanal d esraceyhana bir baksınlar taşıyıcılıklar bir konudan bahsediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…