Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yağsın yağsın Rabbim susuz bırakmasın valla....Ben bide yağmur yağdığı zaman toprak kokusunu çok seviyorum ne güzel kokuyo mis gibi ohhhhhhhhhhhh.....
bide ahafifi yağmur yağacak o yağmurda gezcem ayy ne güzel yaffff

aminnnnn canım ya küresel ısınma falan derken en büyük korkumuz susuz kalmak oldu baksana her yer kuruyor ekinler yanıyor susuzluktan inşallah yağmurun bereketi hep daim olur bu topraklarda:Saruboceq:
bu arada ben kar yağarken gezmeyi daha çok seviyorummmm

canımmmmm ben kaçtım gözlerim batmaya başladı artık senin kadar dayanıklı değilim vesselammmm:roflol:
şimdiden günaydınnnnn diyeyim ilk günaydın benden olsunnnhihoyyythihoyyyt
yeni doğan güneşin sıcaklığı içinize dolsun yağmurdan sonra yeşeren toprak gibi umutlarınız hayat bulsun toprağın kokusu gibi bebiş kokusunu duymak ta bizlere nasip olsun inşallahhhhhh

oooo onun güzelliği başka zaten canım...hele bide ayak basılmamı yerlerde yürürken o çıkan ses varya oh oh olsada gezsek ...gerçi kışın çok üşürüm ben donarım mazallah el ve ayaklarım buz keser hiççç ıısınmaz..kat kat giyerim bi halt olmaz....
hele bide karda mangal yapacan ohhhh ne güzel oluyo varya.....

ne güzel temenniler bunlar.. Bendende sana ilk günaydın gelsin ve diğer arkadaşlarımıza günaydınlar diyelim şimdiden....
tamam canım sana iyi uykular diliyorum ....
Allaha emanet ol canım görüşmek üzereeeeeeeeeee:1hug:

GÜNAYDIN CANLARIM.BUGÜN UMARIM DAHA İYİSİNİZDİR......BU RAMAZAN AYINDAHEP DUA EDİYORUM.HEPİMİZİN KUCAGINI SAGLIKLI MELEKLERLE DOLDURSUN DİYE.SİZLERİ KOCAMAN ÖPÜYORUM.BENİ UNUTMAYIN .BU ARA PEK KK YA GELEMİYOM....AMA HEP AKLIMDASINIZ..SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMMMM...ŞenizŞenizŞeniz

günaydın gzüel günün gzüel anee adaylarıııııııııııııııı
anniş olaaksınız
dün akşam eşref saati vardı.tv de seyrettiniz mi
orda 2 kız da doğuma gidiyor.
kız mı erkek mi diye yarışıyorlardı.
ay ne hoşuma gitti.
bende gitim omayan bebek için kocamdan tahmin istedim:)):teytey:lülülülülülü :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5
bana öyle bakışı vardı ki.
ne dese korkuyor garibim.......

günaydın canlarım
mavi ayım çok sağol canım güzel temennilerin için.inş. ramazan geçsin de ben de artık tedavi mi gerekiyo ne gerekiyosa çaresine bakmak istiyorum.o kendiliğinden gelmezse biz onu çağırırırz.davetiye gönderirirz :))
biz alhanla 2 ye kadar oturduk dün gece.sonra ben 4 te bi daha kalktım sahura 5 te yattım.şimdi gözlerimi zor açıyorum yaa.
zaten kocamdan da beddua aldım kızlar.ne dedi biliyo musunuz.inşallah siteniz çöker dedi.
ayyy gülmekten öldüm
denefim swetcim sizleri de öpüyorum ayrıyetten kocaman.erkenden burda olduğunuz için

aslında maviayla myhopeyi alınlarından öpmek gerekir bence sabaha kadar nöbeti iyi tuttukları için :)))))))))

günaydın kızlar ya ben giremiyorum bu siteye gene dünden beri
bugünde ancak uğraş uğraş siliyolar siliyolar bi işe yaramıyorki
offff nasılsınız bakalım dün hiç görüşemedik giremedimki töbe töbe....

ya sorma ben dün sabahtan akşama kadar uğraştım giremedim
daha beter oldu silindikten sonra
bari mesajlarımız kalsaydı dimi

günaydın nazım,radyolojim,bebekim,swethome keyifler nasıl bakem
radyolojin senin eşinde fena beddua etmiş....ya tutarsa .....:roflol::roflol:
biz ne yaparız .....

kızlar dayanamıyorum yaa
şu an bi tane 8 aylık bebeğin beyin emarını çekiyorum.bebek uyanırsa haber versin diye annesini de yanına aldım.çekim odasına.camdan görüyorum kadın hüngür hüngür ağlıyo içerde yaaa.bebeğin gözleri hiç görmüyormuş.
allahım hayırlısını nasip eyle yarabbi.herbirimize sağlıklı evlatlar ver.hastalıklarla imtihan eyleme kullarını allahım.bu bebeğe de acil şifalar ver yarabbi

ALLAHIM HERŞEYİN HAYIRLISINI VER BİZLER İÇİN senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

BENDE DAYANAMIYORUM ARA ARA GİLİ GİZLİ SİGARA İÇİYORUM SONRA KENDİ KENDİME BİR DAHA İÇMEYECEĞİM DİYORUM DAYANAMIYORUM

içme bebekecem içme
güzleler güzeli nurtopunu kucağına aldığında sigara gibi kokacağını düşün her eline aldığında
mis bebek kokusunu değişirmisn bu kokuya
bebekecem
inaşşlah hayrılsı sağlıklı sıhhatli aklı fikri eli ayağı her şeyi yerinde sağlıklı bir velat dünayaa getirisin ve de umarım biizmle resmini paylaşırısn
kucağına almış senin başında kırmız kurdela saçlar biraz daüılmıi
ama mutlu şekilde
:)))))
içmeeeeeeeee no smokıng

Hergün çerez aliyorum .bir torba içmeyeçeğim diyorum. Birşeye sinirleniyorum i hemen yakiyorum. 2 kere çekip atiyorum ama içim eriyor neden yaptim diye eşimede söz verdim içmeyeceğim diye

doktoral konuştum ben
sigara bebeği oksijensizırakıyor
ancak eğer aşırı stres yapcaksa sigara içmemek o da çocuğa zararlı
o yzüden bir kaç nefesi fazla içine çekmeden izin veriyorlar
ama sakın buna güvenip içme
bebeşin sana kzıar sonra anneeeeeeeeee
derrrrrrr
yavruuuuuu bir gelisn inşallah
her şeye de kızma haaaaaaa bebeişini düşün mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…