- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
burda neden kimsecikler yok acabaaa
istanbulda daha doğrsu şu an bahçelievlerde müthiş bir yağnur var.ama o kadar güzel ki
çok özlemişiz valla bu tabloyu
şimşekler çakıyor.bi de korkmasam çıkıp seyredicem ama şimşekten ödüm kopar benim.eşim balkonda yağmur seyrediyor.ben de yaprak dökümünü seyrediyorum yağmurun sesini dinleyerek.reklam arasında da bi bakıyım dedim ama topiğimiz çok sessiiizzz:çok üzgünüm:
herkese gunaydın
denefcim radyolojim burdalar sabah kadrosu yavaş yavaş tamamalınıyoryerimseniben
Günaydınlar canlarım denefcim günaydın yahu neydi o yağmur fırtına şimşek
çok güzeldi gerçekden bizim evde vadiye bakıyor süper bir görüntüydü.bende
kk ya girecekdim yaprak dökümünden sonra dedim namazı kılayımda öle gireyim
nese kıldım dedim patatesleri soyim doğrayım sahura hazır olsun kızartıcamcokacimcoook
nese kociş geldi ben soydum o doğradı tam odaya doğru geçecem çaaaatttttttt
diye bi ses ahaaaaaelektrikler gitti sigortamı attı noldu derken bakdım solumuzdaki
evde var sağdaki evde de yok üst kattada yok :1no2:meğerse mahallenin yarısının
elektiriğini veren direğe yıldırım düşmüş hemen bizim yanımızda allah muhafaza etmiş
bizi az daha şaşsa ve ben de bilgisayar başında olsam o odaya düşecek :1shok:
gerçi benimki entrika ama olabilirdide neyseki sahura kadar tamir etmişler sağolsun
ayedaş aradık hemen gelmişler biz uyuyakalmışız:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
işde size kısaca akşamın özeti arkadaşlarrrr:roflol:Şeniz
ay canım allah korusun kız
ne biçim senaryo bu .ben zaten çok korkuyorum.eşim illa gel balkona beraber seyredelim dedi ama ben hiç otururmuyum.hatta çok fazla gök gürleyince ağlarım bile.benim fobimdir.
bizim evin 50 metre aykınında çok büyük bi cami var.onun paratoneri de var tabi.paratonerler 500 metre etrafını koruyormuş.onu düşünüp biraz içime su serpiyorum.komik miyim yaamirmirmirmir
burcucum iyileşdinmi canım günaydınŞeniz
nazım cok geçmiş olsun....ALLAH seni ilk önce eşine sonra bizlere bagışladı canım...
burcum günaydın canım....nasıl oldun bugün insallah iyisindir
günaydın canımgünaydın burcucumgünaydın denefcin günaydın günun aydın olsun radyojım günaydın günaydınnazcım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın burcucumgünaydın denefcin günaydın günun aydın olsun radyojım günaydın günaydınnazcım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
esracım alhancım gunaydın canlarım
esracım geçmiş olsun ihmal etmen bence hemen başka bir doktora git oda olmadı yine değiştir doktorunu.. taki içine sinen ona rahatlıkla sorunlarını anlatabileceğin ve guveneceğin bir doktor bulana kadar...canım benim ameliyatımı yapan doktorum vardı bide bu bey yalovanın en iyi doktorlarından... ne hastalıgım hakkında ban bir acıklama yaptı ne ameliyatım hakkında nede amel,yat sonrası hakkında ağzından kerpetenle laf alıyorsunki netten araştırdıkda sorduk dokta oda yarım cevap veeriyor birde bana sancın olursa hemen hastaneye gel acil amelyata alcıam dediokadar ağrımvardki resmen ölüp ölüp dilrim doktoru aradık 7 kez cevap bile vermedi... canım buişlerde doktor cok önemli
günaydın burcucumgünaydın denefcin günaydın günun aydın olsun radyojım günaydın günaydınnazcım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın canlarım nasılsınız?dun bır turlu gıremedım sıteye aksamda yogun yagmur şimşekler yüzünden ınternet gıtmezmi aklım hep sızde kaldı.yaaa ama dungece balkona cop koyarken bır şimşek caktı valla altımı dolduracaktım nerdeyse.bız evımızde sıcacık kalıyoruz sokkaktakıler aklıma geldı allah yardım etsın onlara dedım.
neyse içinizi karartmayayım şimdıden gece nöbetını lotuscuummu tutmus ah kıyamam ben ona...
denefım teknıkerım nazım burcucum nevınım nasıllarmı bakalım
alhanım kız özledim seni sohbete geliin hadi hepiniz yaaaa bak orda boş odalar var.rahat rahat konuşuruzcok gecmıs olsun esracıgım bence ıhmal etme baska bır dr gıt.ınsallah kötu bısey yoktur içini ferah tut güzelim
günaydın esrecım gel öpem özledim Şeniz
oooo alhanımız gelmiş hoşgelmiş beşgitmiş ya dün oralaradamı yağdı
benim tepeme yıldırım düştü:1shok:elenktürük kesildi bende giremedim kk ya
ama şuan iyi sorun yok bazen database error diyorÇok üzgünüm çoookokadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?