Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ben namaza gidiyorum birazdan gelirim dua edeyim sizlerede bacılarım......

şöle oluyor alıntı yapmak istediklerinin altında no yazıyor ona tıklıcaksın en son alıntı
yapmak istediğinede alıntı yap diceksin oluyor canımŞeniz

bööle mi yani

ben namaza gidiyorum birazdan gelirim dua edeyim sizlerede bacılarım......

galiba oldu çok sağol canım
allah kabul etsin namazını dualarını

RADYOLOJİM NAZIM İYİ KAYNATMISINIZ HE...BU KK YI SİZ İKİNİZ GAYET İYİ ÇÖZMÜŞÜNÜZ..BİDE BEN ANLAYABİLSEYDİM OFFFFFFF OFFFFF YAŞLANDIKMI NE KAFA KALDIRMIYO ARTIK....BEN Bİ GÖZLÜKLERİMİ TAKAM BARİ.....:roflol:kafamçokkarıştı

ben de naz sayesinde yavaş yavaş çözmeye başladım işte

ya denefim sen yaşlandıysan bizim vay halimize
her zaman bizi ümitlendiren neşelendiren sen değil misin cnm yaa

selamlar herkezlere
naz 24 denef radyoloji vevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeee
tüm herkezeeeeeeeeeeeeeee

radyolojicim 200 tefriciyeyi okudum

denef bacum yapmışın kız gelmiş bana ticaret puanın aferim sana.....

canlarım ben geldım dr kıstler aynen duruyo ama yenı kıst olmamıs bu ay kı yumurtaların hepsı catlamıs dedı.yarın klomenne baslayacam dua edın bana emiiiiii

nazcım bende basardım bak 3 oldu yaaa

kızlar bence bu kk tıcaret sey degılmı hanı kk da bıseyler satıyolarya arkadaslar onlara puan verıyolar galıba burdan nasıl tahmın ama iyi salladımmı :)

canım ben de tam diycektim ki alhan naaptı acaba gelmedi diycektiim
allah yardımcın olsun senin ve de hepimizin
sen gitmeden önce hastam vardı sana cevap veremedim sohbette

kızlar bence bu kk tıcaret sey degılmı hanı kk da bıseyler satıyolarya arkadaslar onlara puan verıyolar galıba burdan nasıl tahmın ama iyi salladımmı :)

alhancım yaa
bu alttaki resim var ya ben oraya kendi yazımı yazıyorum ama çıkmıyor.sen farklı bişey mi yaptın da çıktı yazı

burda neden kimsecikler yok acabaaa
istanbulda daha doğrsu şu an bahçelievlerde müthiş bir yağnur var.ama o kadar güzel ki
çok özlemişiz valla bu tabloyu
şimşekler çakıyor.bi de korkmasam çıkıp seyredicem ama şimşekten ödüm kopar benim.eşim balkonda yağmur seyrediyor.ben de yaprak dökümünü seyrediyorum yağmurun sesini dinleyerek.reklam arasında da bi bakıyım dedim ama topiğimiz çok sessiiizzz:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…