Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

şimdi senin tepene düşecek yıldırım:mymeka:korkak karı :roflol::roflol:
ölseydimde görseydin senağlamasenağlama

şimdi senin tepene düşecek yıldırım:mymeka:korkak karı :roflol::roflol:
ölseydimde görseydin senağlamasenağlama

Allah korusun kız sen bizlereve kocana Şenizbize lazim olucansırnaşık şeysırnaşık şeyhem bende çok korkuyom geçenlerde burayada çaktı sesi duymuyayım diye erkenden uyudum çook korkuyom bendesüprizzzzzsüprizzzzz

canım senin alışık olman lazım sizin oralara hep yağıyor yağmur
öle biliyorum ben ya ben korkmuyom işde korkmuyom hihoyyythihoyyyt

ya giremiyorum sohbete ben neden olmuyor radyoloji sölesene neden
hepsenmi bana sorcan heyyyyy...

hepinize günaydınnnnn-geç oldu ama idare ediverin artık -kaydirigubbakcemile3
nazım Allah korumuş canımmmmm
denefim rad. teknikerim burcum esram alhanım pink rosem nasılsınızzzz:1hug:
lotusum ya ne güzel seninle muhabbet edecektim sahura kadar site komple gitti görüşmemizi istemiyor mu nedirrrrrsenağlama
nevinle nehir kayıp nerelerdesiniz huuuuukaydirigubbakcemile
swethomum patriam gelir birazdan mumucum meşgulmüş kolay gelsin canım bizim içinde dua ettttttta.s.
ee bebekecemim acemim mavişim nerelerde CADIARZU

Bende inşallah allahin izniyle anne olmak istiyorum eşimde çok istiyor çok heyecanliyim ama 1-2 yil sonra düşünüyoruz

canlarım bılıyorum hepınız iftar hazırlıklarındasınız bende sızı temsılen sıtemız bos kalmasın dıye bakayım dedım.yemeklerınız afiyet bal şeker olsun hepınızı çokk öpüyorum

kızlaaaaaarr
ben geldim ya ne iftarıymış bu böylee.yarınınkini de mi aradan çıkartacaksınız yahu.hadi amaa
bak kocam arkadaşlarının yanına gitti maç seyretmeye.çabuk gelin.o gelirse de siz beni bulamazsınız haa ona göre

Kızlar bende geldim kocişi ekmeğe yolladım evde ekmek yok aç kaduk
sahura herif ekmek arıyor bende size takılıyom akı memnuda var reklam bitti
nese beklesin biraz nasılsınız ya bugün erken terketti herkez gerçi
giremiyoz ya siteye neyse bakalım...

geldim kız geldimmmmhihoyyyt
yarın misafirlerim var alışverişe çıktık o yüzden yoksa daha erken gelirdim malum maç var pc benim yaşasın maççççbu arada hiç sevmem maçı ama koşullar işte ne yapalım kader utansınnnnnnn:roflol::roflol:
neyse canım seninde dediğin gibi bitene kadar burdayımmmmmmmkaydirigubbakcemile5

bende geldimmmm...nasılsınız bakalım.....ben pek giremiyorum buaralar,sitede yavaşlamış gene yaaa....eee kızlar anlatın bakam ne var ne yok...

kızlar radyoloji sobette yazdım yazdım yokdu galba ben çıkıyorum ya
kociş gene hasta ilgilenmem lazım yarın görüşürüz öpüyorum canlarım
iyi geceler sahura uğrarım belki...

canım terketmek değil de siteye erişemiyorlardır ya nedir bu anlamadım ikide bir error yiyoruzzzz:sm_confused:

bende geldimmmm...nasılsınız bakalım.....ben pek giremiyorum buaralar,sitede yavaşlamış gene yaaa....eee kızlar anlatın bakam ne var ne yok...

bizden iyilik sağlık ne olsun canımmmmm ben dün itibariyle ovülasyon kitine başladım dahalık gülen yüzü yakalayamadım ama olsun demekki vakti gelmemiş neyse denemelere devam iştee eee sende ne var ne yokkk bir de nerede bu nehir bakalım bizi çok boşladı bu sıralar bir ceee desin yahu özledikkkkkkaydirigubbakcemile

kızlar radyoloji sobette yazdım yazdım yokdu galba ben çıkıyorum ya
kociş gene hasta ilgilenmem lazım yarın görüşürüz öpüyorum canlarım
iyi geceler sahura uğrarım belki...

geçmiş olsun canımmm sanada iyi gecelerrrrrrrr:a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…