- Konu Sahibi bebekecem17
-
burda neden kimsecikler yok acabaaa
istanbulda daha doğrsu şu an bahçelievlerde müthiş bir yağnur var.ama o kadar güzel ki
çok özlemişiz valla bu tabloyu
şimşekler çakıyor.bi de korkmasam çıkıp seyredicem ama şimşekten ödüm kopar benim.eşim balkonda yağmur seyrediyor.ben de yaprak dökümünü seyrediyorum yağmurun sesini dinleyerek.reklam arasında da bi bakıyım dedim ama topiğimiz çok sessiiizzz:çok üzgünüm:
sagol canım ıyıdır sen nasılsın??????????:içelim:
boyle gıderse kuserım ama ben geceler boyu burda beklıyorum masallah gunduzlerı topıc cıvıl cıvıl...........olmaz arkadas ben vardıya sıstemı talep edıcem............:dilcikar::mymeka:a.s:roflol:
çok sağol canım biraz borelim bozuk bugün sevinçle drye gittim mulantım felen vardı hamileyim diye sevinmiştim senağlama hüsrana uğradım yumurtalıklarımda kist çıktı senağlama ilaç tedavisine başladı canlarım hepinizi çok seviyorum saygılar görüşmek üzere
talebiniz dikkate alınmıştır efemmmmm:1closedeyes:
bir de bu talebe kocişleri ikna etsek tamamdırrrrrrr:roflol:
maç bitti hala boşalt pc demedi vardır bunda bir hayır neyse şimdilik burdayım canım ama heran gidebilirimmmm
bugün site bayağı problemliydi doğru dürüst giremedim hala da aynıya neyse ikide bir error veriyo topiki kırpmak işe yaramadı galibaaaaa neyse canım nasılsınnna.s.
rad. teknikerim patriam burdamısınızzz siz nasılsınızzzz:1hug:
kızlar iyi geceler nasılsınız canlarım...öpüyorum sizleri
lotusum dua ne durumda canım
iyigecelr kızlarrrr...Bende geldim ama yarım saate gidicem...Ne var ne yok bakalımmmm.....
selam arkadaslar ben geldim
:1no2::çok üzgünüm:yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzgamyoncuiremsu
anladık sitenin azizliğine uğramışlar.Çok üzgünüm çoook
ya arkadaşlar yoğunluk felan da bi yere kadar yani
eğer yoğunluktan böyle yavaşlayacak olsaydı hepimizin açılış sayfasındaki arama motoru var ya g ile başlayan(ismini vermeyim şimdi uyarı felan alırım) onun hiç açılmaması gerekirdi.veya herkesin kullandığı 3 tane mail sitesi var ya onu hiç kullanamazdık.onları tüm dünya kullanıyo.
ama artık sinir bozmaya başladı kkklava:kötükedihüso
YETKİLİLERE DUYRULURRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?