Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyoljı oradamısın??????????özelını aldım canım sagol hersey yolunda gıbı.................a.s.

boyle gıderse kuserım ama ben geceler boyu burda beklıyorum masallah gunduzlerı topıc cıvıl cıvıl...........olmaz arkadas ben vardıya sıstemı talep edıcem............:dilcikar::mymeka:a.s:roflol:

sagol canım ıyıdır sen nasılsın??????????:içelim:

çok sağol canım biraz borelim bozuk bugün sevinçle drye gittim mulantım felen vardı hamileyim diye sevinmiştim senağlama hüsrana uğradım yumurtalıklarımda kist çıktı senağlama ilaç tedavisine başladı canlarım hepinizi çok seviyorum saygılar görüşmek üzere

boyle gıderse kuserım ama ben geceler boyu burda beklıyorum masallah gunduzlerı topıc cıvıl cıvıl...........olmaz arkadas ben vardıya sıstemı talep edıcem............:dilcikar::mymeka:a.s:roflol:

talebiniz dikkate alınmıştır efemmmmm:1closedeyes:
bir de bu talebe kocişleri ikna etsek tamamdırrrrrrr:roflol:
maç bitti hala boşalt pc demedi vardır bunda bir hayır neyse şimdilik burdayım canım ama heran gidebilirimmmm
bugün site bayağı problemliydi doğru dürüst giremedim hala da aynıya neyse ikide bir error veriyo topiki kırpmak işe yaramadı galibaaaaa neyse canım nasılsınnna.s.
rad. teknikerim patriam burdamısınızzz siz nasılsınızzzz:1hug:

hayatım uzulme lutfen ınsallah kıstı hemen atlatırsın.....husran fılan deme herseyın hayırlısı hepımızın ımtıhanı bır yolla ıste napalım.......ınsallah bebısın sana kosarak gelsın e mı????????????

su maclar ıyı oluyor be canım pcnın tek hakımı bızler oluyoruzkaydirigubbakcemile3bacım karar ver gececımısın gunduz mu?????sırnaşık şey bu ara bız senle pek goruısemıyoruz yoklama kacagısın haberın olsun.....:mymeka:

kızlar iyi geceler nasılsınız canlarım...öpüyorum sizleri
lotusum dua ne durumda canım

ıyıyım canım sımdılık hersey yolunda ınsallah......topıcte bu konuyu konusmuyoruz tamammı canım:1hug:

iyigecelr kızlarrrr...Bende geldim ama yarım saate gidicem...Ne var ne yok bakalımmmm.....

kız ne zaman geldınkı hemen kacıyosun canım ya mızıkçı seniiiiiii:mymeka:sırnaşık şey

:1no2::çok üzgünüm:yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzgamyoncuiremsu

canım sıtede sorun vardı sanırım..........msjım gtmemıs sana cvap yazmıstım...........nbr ıyımısın???????kaydirigubbakcemile2

gUNAYDIN CANLARIM........nobet bıttı gdıyorum........myhopede buradaydı ama yazısamadık bır turlu.....ya gunduzu anlıyorum da gecelerı nıye kılıtlenıyor sıte bılmem.............
neyse herkese bol umutlu ve bebıslı gunler guzeller............:CüvCüv:

canlarım sormadan edemeyecegım.........bızım yagmur 23,nurseay ve teoson ne zamandır ortalarda yoklar.....neredeler acaba bılen varmı:uhm:???????????

günaydın kızlar.bugün yine ben bayragı kimseye kaptırmadım.erkenciyim...
nazım,radyolojim ben de kk ticaret yaptım... gördünüz demi.bende yaşlanmamışım ....
lotusum,,o arkadaşlar artık bize takılmıyorlar.artık bizi begenmiyorlar galiba....-tatlicadiarzu-
yagmur evinde olsaydı kesin gelirdi o..bizi bırakmazdı..memlekete gidecez diyodu.yengesi dogum yapacakmışta....
gelende sagolsun gelmeyende........
alhanım ,patria sizlerede çok geçmiş olsun...insallah o kistler birer yumurtaya dönüşür.sonra bebeler olarak geriye dönerler sizlere..sırnaşık şey
ya MUMU Nerde acep eskiden çok geliyodu bu topige...oda unutmaya başladı bizi..
nevinde desen onla zaten bi denk gelemiyoz.o gece kuşu.
nehir desem artıkın oda bekar ya bizlere takılıp hayatını karartmasın bence...:roflol:

günaydın canlarım ve de sulltanım:dance:
inşallah çok güzel bir sonbahar günü geçiririz hepimiz.o ne yağmurdu yaw.anam anam.
denefcim bobma gibisin yine sabah sabah.sende hiç yaşlancak göz varmı şekerim :))))
mumuyla iki gün önce görüştük.topiğimizi unutuyosun dedim.hiç unuturmuyum ben hep geliyorum ama şimdi ramazan dolayısıyle mukabele hatim namaz iftarlar davetler teravih derken yoğun oluyorum dedi.mumu bizi unutmaz.diğer arkadaşları zaten tanımıyorum.inş. allah bebek vermiştir onlara da geleceğin anne adayı olmaktan çıkıp anneliğe terfi etmişlerdir değil mi?:ecrin_bebek::Saruboceq:
bi de nevinırmaktan başka nevinimiz vardı.o da yok artık sağlık olsun.
diğer bütün arkadaşlarımı kocaman öpüyorumŞeniz.şimdi bi geçmişi okuyalım bakalım gece bekçilerimiz neler yapmışlar

anladık sitenin azizliğine uğramışlar.Çok üzgünüm çoook
ya arkadaşlar yoğunluk felan da
eğer yoğunluktan böyle yavaşlayacak olsaydı hepimizin açılış sayfasındaki arama motoru var ya g ile başlayan(ismini vermeyim şimdi uyarı felan alırım) onun hiç açılmaması gerekirdi.veya herkesin kullandığı 3 tane mail sitesi var ya onu hiç kullanamazdık.onları tüm dünya kullanıyo.

Son düzenleme:

günaydın canım....boş geç ya geç açılsada bi şekilde inat edip ulaşıyoz birbirimize.bizi kimse ayıramaz....:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…