Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hadi bakalım hayırlısı inşallah...Valla biz bu ay çalışma falan yapmadık,kafamıza göre takılıyoz:))))))Bu ay böle yani,kafam rahat,nasılsa olmuyor,en azından adet olunca derimki,eee bişe yapmadıkki,olmaz tabi:roflol::roflol:

Yaa canım,bu ramazan bizi fena etkiledi bee,gündüzleri fena oluyoz valla nehirde bende...Nehir zaten geceleri bende,kociş gececi yaa,öle sohpet muhabbet takılıyoz işte,habire tıkııyoz,nefes alamıyoruz sonra..Dün gece resimlere baktık,eski günleri yad ettik,güldük..Ama söylerim gelir canım...Siz ne istersinizde ben yapmam....

Hoşgeldin tatlım..Valla bişey olduğu yok,bizde iş yok be yavrum:roflol:

Sen neler yapıyosun,neden uğramıyosun bakmmmmmklava:

hoş buldum canım .aynı be kuzum bende de iş miş yok.neden uğramıyorum hımmm güzel soru :roflol: nebiliyim be ne yaptığımı biliyomuyum sanki bunalımlardayım .çocuksuz yaşlanacağımı düşündükçe hiç bişey yapasım gelmiyo .ama artık herşeyi akışına bırakmaya karar verdim kim ne derse desin duymayacam artık olan bana oluyo be .kendi kendimi tüketiyorum .bundan sonra allahdan en başta sağlık dilemek ve kocişimle evliliğimin tadını çıkarmak olcak.yazık adama 2 gün iyisem 5 gün sinirli suratım asık, evde onada yazuk dimi

işte nevincim böyle bende değişik hiç bişey yok mirmirmirmir

Çooooookk iyi anlıyorum canım...Bu dediklerini ben bu ay yaptım,çokta mutluyum..Ramazanın ve kocişin tadını çıkartıyorum...Yok yumurtaymış,ogünmüş bu günmüş,ay oldumu olmadımı yoktu bu ayyy...Ooooohh mis gibi valla.....dediğin gibi Rabbim bizlere kocişlere sağlık sıhhat versin,huzur versin,mutluluk versin..Geriside gelir inşallah canım....napalım,3 günlük dünya beee üzülmeye,günleri zehir etmeye değmezyerimseniben

çok güzel ifade etmişsin
kafamızdan çıkarıp atmamız gerekiyor çocuk yumurta şu gün bugün vs
ramazanın doya doya tadını çıkar
koçişinlede mutluluğunuza mutluluk katın
gerçekten zaman herşeyein ilaçı sadece sabır edelim hepberaber
inşALLAH hayırlısıyla bizde anne olacağız

haa ben degılım canım sanırım esraydı gögsunde bır agrı varmıs dr gıtmıs ılgılenmemıs bızde dr degıstır demıstık onu hatırlıyosun sanırım.

hııııııııııııııııııı öyle birşeydi
tamam odur o zaman
mavi nerelerde acem artık denk gelemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa seni de zor yakaladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…