Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım herkes ektı bızı acemde mavı de eskısı kadar sık gelmıyorlar.sanırım ramazandan dolayı.ama bayram bı gecsın hele bi gelmesınler onlara soracammmmklava:klava:klava:

kk tecrübee puanıı her türlüü aktivitedenn artıyorr canımm yazdığınn mesajdan tutt aldığın teşekküree kadarr bildiğimm kadarıylaa

valla ben cok eskı degılım canım 1 yıllık evlıyım 27 yasımdayım ayrıca pko hastasıyım.dr bu yuzden beklemek zaman kaybı olur dedı ve evlendıkten 4 ay sonra korunmayı bıraktık.sımdı klomen tedavısındeyım ınsallah haırlı sonuclanır.

alhanım ben geldim bi bakayım diye ama
çıkıcam şimdi.kociş yattı öksürüpp duruyor gideyim yanına diye :)
iyisiniz dimi

ıyıyım teknıkerım aman gecmıs olsun esıne ıyı bak kocalarımız bıze lazım bılıyosun yarın görüşürüz tatlım

tatlım senı zor durumda bırakmayayımda sonra kocan kk yı yasaklar mazallah

valla yapar mı yapar sinir olmaya başladı zaten
bugün de arkadaşlarının yanına gitti.bekar arkadaşları var yakınımızda oturan.hiç yapmadığı şeydir 3 yıldır.
ama iki defadır gidiyo.beni pc nin başında görünce :) sinirleri zıplıyo.
neyse ben kaçcam yeni arkadaşın hikayesini de meark ettim ama artık yarın okurum .öpüyorum hepinizi.aslında lotusa söylemem gereken bişey vardı.onun için de girmiştim ama.neyse gelmedi naapalım.gerçi özel msj da yazmıştım .yarın gelirse görüşürüz artık.
iyi geceler kızlar.tatlı uykular.bysŞeniz:enbuyukkk:a.s.

Tüm anniş adaylarına iyi geceler, iyi ramazanlaaaarr...
Ben çok şükür iyiyim ...Ramazan geldi geçiyor bile, değerlendirmeye çalışıyoruz..
Geceleride ablamda olduğum için pek giremiyorum, şimdi aldım bilgisayarı ondan, evden getirmeye bilgisayarı üşendiğimden tek bilgisayarla sırayla idare ediyoruz..
Ben yazmasamda her zaman olduğu gibi tüm yazılarınızı okuyorum merak etmeyin..

Hasta olan anniş adayları hepinize Allah acil şifalar versin,eşleri hasta olanlarada inşallah..
Herkese hayırlı, bereketli ramazanlar..

Bu mübarek ay inşallah bebeklerinizin müjdecisi olur..

ıyı geceler tatlım bende cıkıyorum bızımkı wc vardıyasına kalkmadan yataga gırmem lazım öpüldünüz canlarım

ah nehırım nerelerdssın yaaa sana hayırlı ramazanlar canım özledık valla senı.bu arada ablanın kulaklarınıda cekecem gelıncekaydirigubbakcemile acemde yok mavı ayda yok nevınde myhope kımsecıkler yok herkes terkettı galıba bızısenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…