Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevınım sobeeeeedelikafaduldendelikafaduldenmartın sonu gelıyo nevınım sen bı baslama tedavıye nasıl eksıcem basına sevıyom fılan demem ha ezıyet ederımsırnaşık şeya.s.
ah be denefım ınsallah kapanmaz ısyerın bacım be....hem borcların ıcın,hem yegenımnızın gelısı gecıkmesın ya.......ınsallah hıcbırsey olmaz gulum dua edıcem:Saruboceq:
myhopem ben vıcks kullanıyorum bogazıma tulbentle kapatıyorum zararı olur mu acaba???:uhm:
berrınım su musmula pekmezınden banada yolla be guluma.s.

berinim çok sağolll doktorun koyduğu da öyle bişeydi sanırım karanfil kokuyordu çünküü ama eğer artarsa denerim canımmm:1hug:
denefim inşallah herşey yolunda gider borçların hayırlısıyla biter canımmma.s.

gaye hosgeldın canım........sakıncası yoksa bırsey soracagım takvımınde ıkı gun dıyor neye ıkı gun kaldı canım??????bebıse mı 2 gun var hakıkaten?????kaydirigubbakcemile5

slm canlarııım bende geldım kacak göçek ama kocacım kurtlar vadısıne tekıldı bende fırsat bu fırsat dedım.nasılsınız bakalım ?bız ıyıyız cook şükürr.ay bu gece baya kalabalıgız ya ne guzel

sagolun kızlar.insallah hazirana kadar kapanmaz.ne yapak herşeyin hayırlısı .zaten hamile kalınca çalışmayı düşnmüyodum.kısmet herşey...
bana müsade kızlar ben çıkıyom.kib.gelin bi öpem sizi..ŞenizŞenizŞeniz

bi selam da benden
bende geldim.ne çok gripli var yaa.acaba topikten mi bulaştıryoruz birbirimize.şimdi biz sohbete başlayınca birbirimizin yanında sohbet ediyomuşuz gibi hissediyoruz ya kendimizi.
olabilir mi :))

bende grip oldum ve abtibiyotik kullandım doktor kontrolünde.ama 1/2 sadece.bol bol ıhlamur adaçayı içtim ve çok faydasını gördüm.birde vitamin vermişti doktorum bana.
bol bol dinlen .sakın iş felan yapma.gıdalarına dikkat et derim ben.
ama yinede doktoruna danış .çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. yazmayı unuttum.öksürüğünün kesilmesi için 1 yemek kaşığının içine 1 tatlı kaşığı toz karabiber koyup karıştır ve ye.üzerine su içme 1 saat te kadar.sırtına göğsüne biraz viks sür ılık bir havlu koy sırtına.
ben 2 kez geçirdim gribi hamileyken.bunları uyguladım ve çok faydasını gördüm.
tekrar geçmiş olsun.
bu bizim gibi bir sitedennn
Soru: İyi günler ben 5 haftalık hamileyim.Üşütmeye bağlı olarak sırtımda bir ağrı var.Viks kullanmamın bir sakıncası var mı?Şimdiden teşekkür ederim.

Cevaplar :
Adil Melih İLDENİZ
ANADOLU TIP MERKEZİ Eskiizmir BOZYAKA / İZMİR

vicks
sayın hasta
kastınız vicks krem iveya pastil ise kullanabilirsiniz merak etmeyin
bu da bir doktorlar sitesinden canımmmm:1hug:

gaye hosgeldın canım........sakıncası yoksa bırsey soracagım takvımınde ıkı gun dıyor neye ıkı gun kaldı canım??????bebıse mı 2 gun var hakıkaten?????kaydirigubbakcemile5

hoşbldk cnm yok ya ben braz bilinçszce yapmşm takwmii de ondan ama yarn kan tahlili yaptrcam buarada szdende blgi almş olaym adetme 9 gn kala kan tahllnde belli olrmu hamlelk yarn yaptrmmi

denefim kapanmaz inşallah yaa.merak etme zaten.
onlar kapatmaya karar verseler bile en az iki ay sallanıyo öyle böyle derken.
benim de öyle olmuştu
hayırlısı olsun hakkında canım

ne tesadf cnm bnmkde kurtlar vadsi izlioken kaçtmm sewiorm bu perşembeleri yadelikafadulden

Ben geldiiim.. Ablamın bilgisayarından. Çıkış yaptım ben girdimgamyoncuiremsu
Ablama çay içmeye geldik, annemle babamla. Gece çayına..Şimdi çay hazırlıyo ablam, yazamıyor size yani, dedim ben gireyim.
Sabahtan beri bizim nette kesikti, şimdi düzeldi. Girerim evden artık.

Ayyy herkeslerr hastaa. Herkesler grip.. Bize henüz gelmedi ama yakındır herhalde..
Hepinize çook geçmiş olsun. Allah şifalar versin inşallah..

Alhanım maşallah sübhanallah.. Baya kocaman bebek olmuş yaa.. Allah nazarlardan korusun inşallah..
Çok güzel çoookkk...
Lotusum biliyorum kı-erkek olduğunuda sanki daha kesin değilmiş gibi hatırladım ondan sordum. Yoksamki bilmezmiyim yeğenlerimiz cinsiyetini. İsimlerinide biliyorum daha öncede..
Elif Duru çok güzelmiş çok sevdim. Erende çok güzel..Alhanımda Elif koysun ohhh ne güzelll..
Bilmeyenler için benimde adım Elif :dance:
Teyzelerinin ismini mi alacak benim yeğenlerim :hooray:

kızlar adete 9 gn kala kanda belli olrmu hamlelk bu yönde bi bilgsi olan warmı?????????

Hoşgeldin gaye..
Ama çoook erken daha. Daha yeni oluşuyor bile olabilir. Olsa bile çıkmayabilir.
Bence biraz daha bekle test için. Adete bir kaç gün kala bekle bari kan testi için.
Ne kadar zamandır istiyorsunuz?

ya cnm bu ilk ay ama bzm ailede ilk denemede herksn tutmş araştrdm umarm onlara çekerm işte ilk denemm olduu içn dayanamıorm ya

bende de geri sayım başladı gaye.sabırlı olmak lazım.ben ayın 3 ünü bekliyorum.inşallah olmam.olmazsam o zaman yaptırcam testimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…