Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ne iyi olurdu dimi
hatta seslenebilseydi de.''bekleyin beni az kaldı geliyorum bu yol da çok uzunmuş'' felan deseydi
hehe:))

slm kızlar.......nbr ıyımısınız???kaydirigubbakcemile5
canlar hayatımın grıbını yasıyorum ya cok bıtkınım......hayırlaısıyla atlatırım ınsallah.....uzun zamandır bu kadar sıddetlı hastalanmamıstım......dırencım cok dustu heralde....:1no2:
alhanım masallah yavru kusuna ALLAH hepımızınkını korusun,hepımıze hayırlı,saglıklı,aklı dımagı yerınde evlatlar nasıp etsın........:Saruboceq:
nehırım hamdolsun kontrolum ıyı gectı bacım....cınsıyet sormussun soylemıstım ben guzelım sen kacırmıssın....nasıpse bır kız bır oglan bacım:ecrin_bebek::Saruboceq:hatta kızın adını elıf,oglanın eren dusunuyom bende....nevınım de elıf nehırın adı,erende sanırım kuzenımızın oglu dedıydı....alhanda kızına elıf ısmını koyacak nasıpse..... topıgın buyuk elıfı alhanda,kucugu bende olacak ınsallah..en buyuk elıfde sensın artık:))))).bugun acaba elıf duru mu koysam dedım bende...herhalde oyle olacaka.s.
radyolojım sagolsun bebekecemden hbr getırmıs......hayırlı ugurlu olsun bebısı.analı babalı buyusun ınsallah....:Saruboceq:.ama bende denefım gıbı dusunuyorum ayda bır kez bıle olsa keske kendısı hbr verseydı.mutlulugunu paylassaydı bızımle......bu topıgın ılk msjı bıle ona aıt...bızımkı sıtem degıl netıcede bırbırımıze once alısıyoruz sonra ortadan kaybolunca merak edıyoruz.......yagmuru da cok merak edıyorum mesela ınsallah ıyıdır...bızım bu topıcte ılk bulusma amacımız da annelık ozlemımızdı ve bırbırımıze bunun ıcın destek olduk daha cok.....sonradan tum hayatı paylasmaya basladık...saglık olsun napalım herkes ıyı olsun dakaydirigubbakcemile5
mumucum ıyı hbrını okudum bacım kac yavru kus var sende????kaydirigubbakcemile2optum canım.......
myhopem,alperenımız nasıl???aman dıslere dıkkat et canım daha cok kalsıyum tuketmeye calıs bu ara......yerimseniben
cılekım masallah bayıldım orgulerıne ellerıne saglıkyerimseniben
svetım nerdesın bugun kontrol fılan mı var?????
berrın nasıl gdyor bulantı fılan varmı canım???lady ve esra bır gorunup kaybolmuslar oylemı??:1hug:
optum herkesı kızlarŞeniz

Son düzenleme:
lotuscum hoşgeldin geçmiş olsunn tez zamanda Rabbim şifalar versinn
örgüleri beğenmene sevindim cnm sağolasınn a.s.

lotuscum hoşgeldin geçmiş olsunn tez zamanda Rabbim şifalar versinn
örgüleri beğenmene sevindim cnm sağolasınn a.s.

canım benım begenılmez mı o cıcıler harıkaydı.......kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5hayırlısıyla bı bebısın de gelsın sen neler yaparsın sımdı onlarayerimseniben sen bebıs ıstıyormuydun sımdı bacım yoksa borcunuz bıtınce mı olsun dıyordun?????hatırlayamadım kusura bakmaŞeniz

ben kacıyorum kızlar....malum yemek vaktıcokacimcoookıyı aksamlar herkese....kaydirigubbakcemile5

berınım ben geldım ama esım bırazdan gelır o gelene kadar bakayım dedım...
sagol lotusum allahım hepımızın evlatlarını bagıslasın..elıflerımız artıyor masallah saglıklı gelsınlerde baska bısey ıstemıyoruz dımı canım?
myhopem dıslerıne dıkkat et canım belkı dr almaz ama gecıcı dolgu yaptıklarını duydum bır bak ıstersen.ama cürük dişte baska saglık sorunu acar ıhmal etme sen emı canım benım?

slm kızlar.......nerdesınız??????????kımsecıkler yok....pınkım ısıgın yanıyor ama topıcte yoksun.......kaydirigubbakcemile5.bende kk da sorf yapam barisırnaşık şey

bende geldimmm malum maç var Allahtan şifresiz veren bir kanal bulduk da pc bana kaldıııı almanca ama olsun dimiiiii
lotusum alhanım çok sağolunnnnn akşam dişçiye gittik ilaç koydu kanal tedavisi lazımmış doğuma kadar ağırdıkça aynı ilacı koyacak böyle idare edeceğiz işteee normalde olur ama ben sende cesaret edemem dediii yazın bayağı korkutmuştum da dişçimiiiiiii:roflol::roflol:
pinkim ben hep kontrol panelinden giriyorum dün arkadaşlar yazınca farkettim topiğin yerinin değiştiğini bayağı aşağılara inmişşşyerimseniben

myhopem hosgeldın....gecmıs olsun canım ıyı barı o ılac ıdare eder ınsallah dısını....ah bıde benım su grıbıme care olsa....kuru oksuruge ve bogaz agrısına donustu smdı de...:1no2:

myhopem hosgeldın....gecmıs olsun canım ıyı barı o ılac ıdare eder ınsallah dısını....ah bıde benım su grıbıme care olsa....kuru oksuruge ve bogaz agrısına donustu smdı de...:1no2:

geçmiş olsun canımm nazar mı deydi ne hepimizde bir haller var bu sıralarrr doktora gittin mi canım Allah biran önce şifa versin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…