Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bu ne ya bu topik niye bukadar aşağıda ara ara bi oldum.
slm kızlar nasılsınız lotusum myhopem öpüyorum
neler değişmiş bir günde valla şaşdım kaldım

selam kızlar.ben geldim...
alhanım bebegini ALLAH sana bagışlasın.saglıkla kuvagına alırsın insallah
lotusum geçmiş olsun daha iyileşemedin galiba..
myhopem canım benim adapazarına gelirsem zaten buluşma talep edecem ona göre.:jeyyar:senide muhakkak bekliyom buluşmaya.ama bu aralar gelemem...haberleşiriz seninle.ne kadar güzel olur demi.fotoyu da çeker buraya koyarız.gelecegin anneleri buluştu diye yazarız altına...

nazım iyi diyelim iyi olalım canımmmm sen nasılsınnnnnnn:1hug:
denefim yakaladımmmmm sobeeeeeeee

canım aynı anda yazmışızzzz evet ya çok güzel olur gerçekten bir gelebilsennnkaydirigubbakcemile

iyiym myhopem sağol canım denefim hoşgeldin bacım nasılsın
lotusum geçmiş olsun hasta olduğunu şimdi okudum
dikkat et kendine.

nazım canım sen nasılsın....eşin maç izlemeyemi gitti.sen burdasın...

yok canım kociş yanımda öle dışarı izlemeye gitmiyor
başka işleri var koltukda oturuyor ben zaten gerginim ya
bulaşmaz bana bugünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
regli mevzusu eli kulanda:roflol::roflol:

ArkadaŞlar ben bu konuya abone oldum kullanıcı panelınden hemen burası cıkıyor Öbur tÜrde bulmak zahmetlı oluyordu

bir gol dahaaa yuppiiiiiiiii:lepi::teytey::teytey:
pinkim sanada geçmiş olsunnn canımmmm
nazımmm bizde seni öptük canımmm:1hug:

nazım nerelerdeydın sen bakım yoktun ortada:mymeka::mymeka:
denefım hosgeldın canım nasılsın,nasıl gdıyor hayat?????kaydirigubbakcemile5
myhopem gtmedım canım dra .....bu kadar halsız olacagım aklıma gelmıyordu......bıde hıc ılac ıcmek ıstemıyorum ben mecbur kalmadıkca....partakal suyu,bal,sut, ıdare edıyoruz ıste....:1no2:
pınkım cok gecmıs olsun canım noldu bıze boyle ya:1shok:
berrın sobeeeeeedelikafadulden

nazım güle güle canım...kib.öpüyorum seni..
lotusum iyiyim canım.hayat aynı gidiyo.hayat mücadelesi işte.biraz keyfim kaçık.iş yerimin kapanma ihtimali var.şu borşlarım bittikten sonra kapansaydı hiç üzülmezdim.biliyon tedaviyede başlıcaz temmuzda.nasıl olacak bakalım bu işler..

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:3 dakkada iki gol yedik yaaaaa offffff sonu böyle bitmez inşallahhhhh
lotusum bende senin gibiyim ama mecburen içiyoruz işte dişçinin koyduğu pek işe yaramadı gibi zonklamaya başlatınca yuttum tamolü hala da tam geçmiş değill inşallah daha kötü olmaz kanal tedavisi normalken korktuğum bişi hele şimdi düşünemiyorum bileeeee:1no2:sende ihmal etme biran önce git doktora canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…