Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

aşkolsun kimse yoklugumu fark etmemiş.:1ninca:sabahları bende arada yazıyodum ya.neyse sizler iyi olunda....swethome bacım insallah tahlilerin güzel çıkar.
hepinizi öpüyom kızlar

denefim farketmediğimizden değil canım.sen yoğun olunca yazamıyosun ya.ondan bişey söylemedim ben.hatta bi ara girdin.yazmadan çıktın.bende heralde hastası var diiye düşündüm.sabahların sultanı bi zamanlar en erken yazardı.şimi gecikiyo artık.bu da bizde alışkanlık yaptı heralde :)
nasılsın canım iyimisin.yoğun musunuz.
nevinim gezin bakalım.bizim yerimize de eğlenin.malum bizde çalışan hanımlar olarak sosyal hayat denilen şey olamıyor.

evet malesefff bu da benii bunalıma sokuyor bazenn

denefimm hoşgeldinn a.s. cnm
radyolojime katılıyorumm

kızlar artık bayağı canım sıkılmaya başaldı.
offffff
dün iş görüşmesi diye gitti eşim .iş yok diye kendi branşı dılındakialre de başvuru yapıyoruz.
gayrmenkul danışmanlıpı ::635 lira kurs ücreti 5 günlük. sonra maaş belli değil.
komisyon şekilnde oalcak.
bugün gitti. banakacılıl telefonda felan bayağı güvenilir bir eyr.
meğer dönmeselmiş.birde 2 ay eğitim sorna 6 ay ayrılırsan üstüene tazminat ödeyeceksin.
yav işte ben anlamıyorum ne oluyor.düzlesin artık şu kriz ya
morali bozuk onun sensinden anladım benimd ebozulduç
offffffff
allah ezanların ve selaların ve mübarek cumanın hürmetine bizler egüzle kapılar açsın
ne biliyeim canım sıkıldı.
takmamayım diyorum ama takıyprum yav .
oalcak iş değil

dua edin ,şu memleketin hali için lütfen herkes.of

canım allahyardımcınız olsun.meleğiniz size bereket geitrir inşallah.merak etme sen.o gelirken nasibini de beraberinde getirir.
allah memleketimizin de sonunu hayırlı eylesin

swetimm Allah bi kapı açar inş.. merak etme sıkıntıya da girme
şu mubarek saatte duamı ettim inş. sende ihmal etme olu mu

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq:
swetem öncelikle inşallah testin sonucu güzel çıkar canımmm ve diğer konuya gelinceeee hepimizi bir şekilde etkiledi bu kriz eşim hamile olduğumu öğrendiğinde bağkur başlatacaktı muhasebeci yılbaşı atlasın bari dedi sonra araya kriz girdi hala bişey yok doktorun istediği testler bile kaldı haftaya ayrıntılı usg ye girecez sanırım karta yüklenecez doğumu düşünemiyorum bile ama şimdiden stres yapmak ta istemiyorum inşallah Rabbim hepimizin önüne hayırlı bir kapı açar kimseye muhtac olmadan tüm sorunların üstesinden gelebilmeyi borçlarımızı hayırlısıyla ödeyebilmemizi sağlar tüm işsizlerimize de hayırlısıyla bir iş imkanı çıkar en kısa zamanda inşallah canımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
denefim radyoloğum nevinim çileğim lotusum nehirim nazım berinim alhanım pinkim gayem nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

swetimm Allah bi kapı açar inş.. merak etme sıkıntıya da girme
şu mubarek saatte duamı ettim inş. sende ihmal etme olu mu

amin canım .allah kabul ederse dua diyoruz hep birlikte.
ama bugün nedense bayağı bir içim burkuldu fakat yavrukuşum üüzlmeisn diye hep önemseden ,üsütnde durmadan geçiştiriridm.
buün kendime de kzıdım.
neyse allah büyük mukakkak gzüel şeyelr oalcka ve bunalr bir sınav.
myhoepm allah bir an evvel sanada kapıalr açsın.
yavrucuğum allahtan benim ssk varda ordan kurtardık.:)))
tahlilierli felan skk kapsamında yaptırıyprum.
özel de indirimli.bazıalrını da devleltre yazıdıryorum
özel hastaneye gidiyorum.sıra olmuyor bir dedoktor iyi diye.
20 ytl._ muayene parası veriyorum .şükür ki böyle bir imkan var. şu şartlarda hayatta özel muayeneye gidemezdim ,100-+150 arası değişiyor çünkü.
doğumda sezaryen olursa , 650 ytl imiş.tüm yatış ve ilaç masrafı ile.şükür o akar bir paramız var köşede.doğuma ayırıdk.
allah başka masraf vermesin.sağlıkla kucağımıza alalımda hayırlsı rızıklarını allah verir.
ay neyse biraz dertleince insan rahatlıyor kzıar.
uzun konuştum ama içim bugün doldu niye ise.
allah büyük değil mi , niye düşünüyorsam.
allahın dediğinden başka ne olabilir ki düşünüyorum .kızın bana ,dövebilirisniz de.
geçti geçti haha
şükür .teşekkür edrim.size

kızlar şeker sonuzum geldi.
evet çok şükür doktor iyi demiş.korkmasın ama şeker den ve tatlıdan az uzak durusn demiş:))))))))
dururum durururm ne oalcak.
yükselmesin diye öyle demiş.
çok şükür allahım günün en güzel haberi işte.

swetim güzel sonuç almana sevindim canım
tabi sen yine de iyi çıktı diye güvenme.şu kadarcıktan bişey olmaz bu kadarcıktan bişey olmaz deme.dikkat et canımcım.
ya bugün topik yine sessiz.benim canım çok sıkılıyo topik sessiz olunca yaa

swetem gözün aydın canımmm:1hug:
radyoloğum benimde canım sıkılıyorrrr:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…