Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ıyi geceleeerr herkeslere..
Radyolojim gülyüzüm lobide görüyorum sizi.. Birşey yazmayacaktım ama sizi görünce dayanamadım.

Bu arada çileğim resmin bir harika. Maşallah sübhanallah çok güzelmişsin kız.. Çok biğendim seni :)) Allah nazarlardan saklasın, mutluluğunuzu daim olsun inşallah...

Gülyüzüm nasıl oldun? Ağrın sızın varmı?
Radyolojim grip ne alemde. Daha iyi misin yoksamki daha kötü mü??

nehircim,iyiyim canım,ağrım sızım çok şükür yok...karnımda ki karıncalanma hiç geçmedi,fazla dokunamıyorum...ama buna da şükür...kolay bir ameliyat değildi çünkü...allahıma şükürler olsun yine de iyiyim......sen nasılsın

radyolojim,sen nasılsın canım.....

ıyiyim çok şükür, idare ediyorum.
Bugün ablama gebelik testi aldım..Sabah birtakım rüyalar gördüm çünkü (hayır olsun)..
Tebiki negatif çıktı. Biliyorduk aslında ama genede işte ...ne bileyim...Adet günüde yarın..Yarına kadar bekleyemedim yani rüyadan sonra...

Gülyüzüm ağrın sızın yokta, yani rahat oturup kalkabiliyormusun mesela? Hızlıca fırlayabilirmisin yerinden, uzun yol yürüyebilir misin?
Yani tedaviye hazır olabilecek misin aynı zamanda? Allah şifa versin inşallah..Ah şu tedaviye gerek kalmasa...

ıyi gecelerrrrr.....

Nassınız bakam..Ben iç güveyinden hallice işte:)))

Evet Nehir arada yapıyor bunu,yapma etme alma diyorum ama dinlemiyor.Yarın nasıl olsa hasta olucam,niye alıyorsun diyorum test mest diyorum.Neyse oldu bitti işte....

Radyoloim iyi geceler bacım,nasıl oldun...

bende daha iyiyim gülyüzüm.tam düzelemedim ama olsun
ama iyice iyileşmeden başlama tedavine.hep alttanmuayene sen daha iyi biliyosun.acelen yok canım ne de olsa.iyileş inşalah ta başlarsın tedavine.
nehirim iyi geceler canım.haırlara çıksın rüyan.bu ay beni herkes rüyasında gördü.şimdi bizimki de mi negatif çıkıcak :)
nevinim gördüm seni.naber canım

bende kaçıyorum nevinim.çok uykum var.halsizim de zaten.yatmam lazım.karnımın ağrısı hala geçmedi yaa.moralim bozuluyo iyice.neyse
iyi geceler canım arkadaşlarım
allah rahatlık versin

günaydın günaydın.ben geldimmmmmmhihoyyyt
.bu gün bütün güz sizlerleyim.pc bana kaldı çünki.annecigime gittim.onun gönlünüde hoşnut ettim akşam
çilegim bacım maşşallah Allah nazardan korusun.çok güzel yakışmışsınız...bi yastıkta kocayın...ALLAH ÇİFTER ÇİFTER BEBİŞLER VERSİN..:jeyyar::Saruboceq:..

denefim çileğim günaydın
bugün de dinlen canım
ne zamandır koşuşturuyosun zaten.
bende işe zor geldim.halsizlikten geberiyorum

günaydınn fıstıklarımmmm a.s.
kız resmi kaldırmıştın tekrar koydun nazar deger diye mi fazla bırakamıyon yoksa ... maşallah canım hemde 41 kerem :hooray:
:roflol: hayır be cnm yapım aşamasındaydım o sıra ondan öle olmuşturr
tşk :CüvCüv: a.s.
evet biziz canımcım :asigim:.. aminnn sizi de inş. :asigim:
evet çok gizemmli bi arkadaşımız :roflol: şu pinkk bi var bi yokk kaydirigubbakcemile3
olsun dediğin gibi bizimle yaa Şeniz

Bu arada çileğim resmin bir harika. Maşallah sübhanallah çok güzelmişsin kız.. Çok biğendim seni :)) Allah nazarlardan saklasın, mutluluğunuzu daim olsun inşallah...
sağol tatlım yaa :1hug:.. amin inş. Rabbim ağız tadımızı bozmasın cümlemizin
Allah razı olsunn Şeniz
günaydınn denefimmm Şeniz
bugün beraberiz desennee ne güzelll hihoyyyt
aminn kuzum yaa en hayırlılarından inş.. inş.. inş..
sana da tabii :jeyyar:

radyolojim benim acayip kasıklarım agrıyo.üşüttüm galiba ayaklarımı.sanada geçmiş olsun.insan rahatsızken çalışası gelmiyo ya.evde olsaydım güzellik uykumda olsaydım of of ne güzel olurdu demi.sizin işler nasıl yogunluk varmı.
çilegim amin canım ALLAH isteyene versin aratmasın bizim gibi..

Günaydıınn...
Günaydın denef abla, radyolojim, çielğim..
Oh ne güzel denef abla.. Keyfini çıkar.
Ben ölüyorum açlıktan. Evde kahvaltı etmedim ne yesem acep??

günaydın nehirim ben simit ısmarladım simit yicem şimdikk cokacimcoook
sen de evdeysen patates kızart tabiiki dee ohh ne güzell :jeyyar:

Günaydıınn...
Günaydın denef abla, radyolojim, çielğim..
Oh ne güzel denef abla.. Keyfini çıkar.
Ben ölüyorum açlıktan. Evde kahvaltı etmedim ne yesem acep??

günaydın canımmmm..:1hug:
ben bu sabah simitle peynir yedim .süper oldu valla.eskiden beri severim.peynirle simiti..çalışan işi...:1rolleyes:

yoğunluk yokta
benim de oturmaya mecalim yok.ağrımadıkkemiğim yok.yani otursam bile yoruluyorum.midem bulanıyo ooff of.
bende evde olup yatmayı o kadar çok isterdimki şu anda.
kociş evde uyuyo biz burda çalışıyos.
adalet mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…