Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ne bileyim isim okumadan avatara bakıyorum galiab :))))))
bazen de aaa bu kim diyorum :))
sonra bakıyorum radyoloğummuş
aa avatar güzzel

slm kızlar yazıp kaçtınızmı myhope sen varsın galiba canım nasılsın.

sizde bizim gibi çilekcim bu borçlar insanı çok yoruyor gerçekden
hele ben kaç aydır işsizim ne olacak bilmiyorum bize bebek nezaman gelir
acaba biz istemiyoz ya iseyincede allah vermicek diye çok korkuyorum :çok üzgünüm:
hakkımızda hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq:

Allah ödeme kolaylığı versin tatlım
bende endişe etmiyo değilim ama Rabbim ne verirse razıyız
hayırlı zamanda en hayırlısını versin inş..

iyiolmana sevindim myhopem aman dikkat et kendine
haklısın çileğim her şey allahdan ondan gelene razıyım.

sağol pinkcimm buna şükür iyiyim sen nasılsınn
bi girip bi kayboluyosun daha seninle adam akıllı bi sohbet edemedik yahuu kaydirigubbakcemile3

canlarım şaka yaptım ya.tabiki beni merak edersiniz 2 gün gelmesem.cidden tam kk ya geliyom pat hasta çıkmak zorunda kalıyom.zaten posta posta okudum geçmişi.geçmişi kaçırmakda istemiyom...sengözlerimebaksanab
swethome canım .tahlilerin ,iyi çıktıgına sevindim.
bu kriz benide vurdu galiba arkadaşlar..doktorum kendine iş bakmaya başladı.radyolojim işler çok kötü degil ama.....sgk yle anlaşma oldugu için bişey kazanamıyoz.10 milyon 20 milyonla nereye kadar gider.burası özel muayehane..günde 5 hastayla hesapla artık.herşeyin hayırlısını diledim ALLAH tan...kısmet diyelim.2 3 ay içinde herşey netlenecek...ALLAHIM insanlara dayanacak kadar dert verirmiş.hepimizin ayrı ayrı sınavı ne yapalım...bu da benim sınavım.en güzeli beni sevenlerimin saglıgı iyi,,, benim sevdiklerimin saglıgı yerinde.daha ne isteyelim demi.. bu akşam gelemem kızlar heralde.anneme gidecegim.delikafadulden
kendinize iyi davranın kızlar.öpüyorum...

peki o zaman kolayy gelsin arkadaşımm
benimdee ditme vaktim geldiiii
hadi hepinizi öptüm a.s. iyi akşamlar iyi sohbetlerr kaydirigubbakcemile5

çileğim maaşallah yaa.bunlar siz misiniz.çookk güzeeell.allah sizi birbirinize bağışlasın canım
pinke yetişebilene aşkolsun çileğim.onun hızına yetişebilecek arkadaşımız henüz yok maalesef bu topikte.çok aktiftir pinkimiz.ama bizi de ihmal etmiyo.kısa da olsa yazıyo ya.bu bile çok güzel değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…