- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.681
ohhh ne iyi etmişsinizz yaa hihoyyytGünaydıın hatunlar. Nabersiniz bakem..
Ohh dün saçtık paraları hafifledik geldik:roflol:
Pardesü diktirecektimya, otobüsten indik, Stom diye bir mağaza var oraya bi girelim dedim nolur nolmaz. Aaaa 36 beden tam istediğim gibi spor böyle tam yeni moda pardesü..Hemde indirimde :1shok:
Başka bir yere bakmadan hemen aldım tebiki. Çok mutluydum..
Diktirmekten kurtuldum. Ohhh bee...
Ablamda kumaş aldı eteklik pardesülük falan..Bende kumaş aldım..Bikaç tanede böyle mevsimlik hırka..
Anneme ayakkabı aldık..
Sonra babamı çağırdık dışarıda yemek yedik. Eniştemin çok işi vardı gelemedi maalesef:çok üzgünüm:
Sonrada ani bir kararla çeyizim için mikser, blendır, elektrik süpürgesi, ütü vede mutfak robotu aldı anneciğim
Ohhh anlatayım dedim bütün detayları..Bugün çalışıyorum malum..
Öyle felekten bir gün çaldık yani..İyi geldi gezmek yorulmak.
Hep aynı hep aynı bunalmıştım. Çok iyi geldi..
hayırr tatlımm toparlandım biraz hamdolsun Rabbime :Saruboceq:Çileğim hala mı bunalımdasın sen bakayımklava:
off cnm benimm eşinle bu durumu konuşmuyor musunNehİrİm ben hep yalnız yatıyorum be gzÜelİm.
KocİŞ gelrİbenİ bİr yatırrı bİraz masaj yaapr boynuma sırtıma .hamİleleİkten doalyı mecburen İŞte. AĞrıarl var.
Sorn ben gİdİyorum der gİder ve sabaha karŞı 4-5-6 gİbİ gelİr.
Adam İŞsİz olunca gÜndÜz ÖĞleye kadar uyumak İÇİn bÖyle yapıyor .vakİt geÇmİyormuŞ.
Onun yerİne evİ sÜpÜrse ne var sankİ.ben de gİdİnce saĞı solu toaplar sİlerİm.banyo felan yanİ oh ne gÜzel olurud ama nerdeeeeeeeeeeeeee
işin zor be denefimm :çok üzgünüm:evet malesef seneler insandan bazı duyguları yok ediyo...aslında etkiye tepki malesef.eşim sorumlulukları bazen çok abartıyo.bana karşı olan sorumluluklarını nedense abartmıyoda..:çok üzgünüm:
annesine inanın OKADAR DÜŞKÜNKİ.KENDİ ÖZEL HAYATI ONUN UMRUNDA DEGİL...ama ben çok sabırlıyımdır.....bu yaptıgını asla unutmucam.zaten bizi büyük bi kavga bekliyo.bişey dese o konu hakkında.açacam agzımıda.durup dururken sölemek istemiyom..
birisi evim çiş kokuyo bakamam dedi.öbürüde ben evime götürürsem hep ben bakmak zorunda kalacam diyo...benim annemse onunda annesi diyo.eşimde sagolsun agzını açıp ablalarına bişey diyemiyo.kısaca durum bu...
olan bize oluyo.
hem kaynanamın evini temizlicez yarın... hem haftaya günüm var ben kendi evimi temizlicem.annecigiminde evi temizlenecek beni bekliyo...kafayı tırlatacam az kaldı kızlar...laelaelaelaelae
Şeniz Şenizçileğimide öptümm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?