Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Yok kız ÜzmÜyoruma rtık ama bazen gerılıyorum.
O zmana bıraz hır Çıakrıyorum ıŞte o kadar gelıp geÇıyor
dua edıyorum allah ıŞ verısn dıye
yapacka bır Şey yok
merak etme sen kuzum

evet malesef seneler insandan bazı duyguları yok ediyo...aslında etkiye tepki malesef.eşim sorumlulukları bazen çok abartıyo.bana karşı olan sorumluluklarını nedense abartmıyoda..:çok üzgünüm:
annesine inanın OKADAR DÜŞKÜNKİ.KENDİ ÖZEL HAYATI ONUN UMRUNDA DEGİL...ama ben çok sabırlıyımdır.....bu yaptıgını asla unutmucam.zaten bizi büyük bi kavga bekliyo.bişey dese o konu hakkında.açacam agzımıda.durup dururken sölemek istemiyom..
birisi evim çiş kokuyo bakamam dedi.öbürüde ben evime götürürsem hep ben bakmak zorunda kalacam diyo...benim annemse onunda annesi diyo.eşimde sagolsun agzını açıp ablalarına bişey diyemiyo.kısaca durum bu...
olan bize oluyo.
hem kaynanamın evini temizlicez yarın... hem haftaya günüm var ben kendi evimi temizlicem.annecigiminde evi temizlenecek beni bekliyo...kafayı tırlatacam az kaldı kızlar...laelaelaelaelae

nehirim anlatırım tabi canım.akşam olsun da.bende sabırsızlıkla bekliyorum.
denefcim kayınvalidenin evini temizlmek için görümcelerini de çağır.sen fazla yorma kendini.bi zahmet o kadr da faydaları olsun yani.allah allah.sen çalışan insansın.hangi birine yetişecen yaaa.bi hasta olacan görecen o zaman allah korusun.
o zaman kimseden bi fayda olmaz

selam kızlar nasılsınız ben geç kalktım adet oldum ağrılarım var diye yattım durdum bu sabah cancağzım iatemedi kalkmak ama işlere başlamalıyım yeter artık dimi..
denefim swetim sabır canlarım benim biraz daha sabır..ALLAHIM yardımcınız olsun inşşş..
nehir güle güle giy pardesünü çeyizlerinide iyi günlerinde kullan inşş öpüyorum kızlar çileğimide öptümm..

nazım git git tabii kaynanacığına geçmiş olsun çok fazla sokulma kızları çeker kendini nasılsa gelin yapsın diye bak ona göre tecrübe konuşuyor...naniknanik
radyolojim bende merak ediyom kısss.banada anlatıcanmıı...a.s.

zaten büyük görümcemle temizlicez yalnız temizleyemem.kaç aydır girilmeyen ev berbat durumda....artık gerisini siz düşünün...
ah ah demekki bi ana baba 10 çocuga bakarmış .o 10 çocuk bi anne babaya bakmazmış.demekki çok dogru ..tecrübelenmiş...
ben aglarım evladıma evladım aglar evladına...
bu işler böle işte bacılar.
ALLAH YAŞLANDIGIMIZ ZAMAN KıMSEYE MUHTAÇ ETMESıN BıZLERı...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin denef ablacım..Allah kolaylık versin ...
Ya bencede bir konuş istersen, görümcelerinle yada birazcık tavır koy en azından evi beraber temizleyin yaa.
Kendi evi kokuyo istemiyor anladıkta gelsin anasının evini temizlesin..Bu nasıl vicdan yaa..

amin canım yaa gerçekten öyle
allah bizlere de hayırlı olanlardan evlatlar versin.herkes yaşlanacak bigün.rabbim ele bırakmasın kimsseyi

bugün için bekliyoz bakalım....ya eline alır çayı sigarayı keyif yapar.öle birisi.insanı dahada delüüü eder...
nehirim güle güle kullan canın.o eskisin sen eskimeŞeniz

bunların istedikleri bakmamak.hazirana kadar idare edelim de diyom, evime alacagım.bakıcı tutacaz başka çare yok.yoksa bu kocayı tek celsede boşattıracaklar bana...:çok üzgünüm:

canlarım bana müsade.hepinizi çok öpüyorum.kib.....dertlerimle üzdüm sizleride .hakkınızı helal edin.ALLAHA EMANET OLUN...Şeniza.s.

Helal olsun denef abla ne demek o öyle..
Gün doğmadan neler doğar..ınşallah iyi güzel şeylerde olacak..
Sen her zaman içini dök biz buradayız dinlemek ve destek olma için.. Sakın aksini düşünme..

kızlar selam,pek geçmişi okuyamadım...dün misafirim vardı hem gündüz,hem de gece olunca bayağı yoruldum...dün annemin hacı arkadaşları bana gelmişti,yasinler,dualar okundu...hepiniz için dua ettirdim...çocuk isteyenlere özel dua okundu,hepinizi aklımdan geçirdim ve hamile olnalara da bebişlerini sağlıkla dünyaya getirmeleri için onlara da ayriyeten dua ettirdim...dün çok güzeldi dualarla buluştuk....Allah kabul eder inşallah.......

pasta tariflerimden bir kaç tanesini yazacağım...canı çeken hemen kaksın yapsın

PİZZA

1 küçük paket yaş mayanın yarısı
1 su bardağı kaynar su
1 " " süt
1 " " sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
aldığı kadar un

hamur mayalandıktan sonra büyük fırınlı ocağın tepsisine hamuru yay,üzerine ketçap sür...üstüne de elinde ne malzeme varsa kullan...sucuk,sosis,mantar,yeşil biber,çok incecik dilimlenmiş 1 domates..piştikten sonra kaşar peyniri rendesini üzerine dökün ve fırının kapağını kapatın onun sıcağında kalınca peynir güzel eriyor.

ELMALI PASTA

1 paket sanayağ(eritme-oda sıcaklığında)
1 tane yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yağurt
1 su bardağı şeker
1 paket hamur kabartma tozu
aldığı kadar un
İç Malzemesi
4 büyük boy elma(rendele)
1 çay bardağı şeker
varsa fındık yada ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
elmaları şekerle beraber ocağın üstünde 4-5 dk.pişiriyorsunuz...altını kapattıktan sonra ceviz ve tarçını atın
istediğin şekil verebilirisin...ama ben hamurları 6 eşit parçaya bölüp tezgahın üzerinde merdaneyle açıp 8 parçaya bölerek sigara böreği sarar gibi yapıyorum...piştikten sonrada üzerine pudra şekeri dökün

AFİYET OLSUN

Denefim kız senin deridni okuyunca gelip de o görümcenide kocanı da kafalarını birbirne vura vura dövesim geliyorç.
Bu ne ya allahım kimsenin başına kötülük vermeisn.
Doğru diyrodun bnede hep anna babalarımız bize muhtaç etm diyorum.
Onalra da zor bakana da zor.günah işlememek de zor yani.
çünkü nefis çok önde gidiyor.
Görümcenin o sigara içer çayını alır halinide düşününce hiç gelmesin .... Demek geliyor içimden .
Yav günah olmayaım diyecepim ama .kocanda iki güzel sözle senin gönlünü almayı bilmiyorsa artık ne desem ki o na

ben bugün kk dan sinir oldum,sayfalar çok geç açılıyor...ya benim internette sorun var yada kk da

ben şimdi çıkıyorum...gezmeye gideceğim,sonra yürüyüşe...akşam görüşürüz...

herkesten yaptığı güzel tarifleri bekliyorum...benim de size vereceğim tariflerim var daha

Denef nehirn dedği gibi bizimle paylaşmak zorudna sın yoksa döveriz seni bak.
Burada iyi ve kötü herşeyimiz paylaşıyoruz öyle değil mi

Ya benım de sıze vereceĞım tarıf var ama yanımda deĞıl.
Gulyuzum.alınca getırırım.
YaŞ pasta tarzı Şeyler..meŞhur.dur.bırde patateslı kaŞarlı kekım var .:)

canı yok olur mu yaa.hakkım sonuna kadar helal olsun.sıkıntıyı paylaşmak çok güzel.allah işlerini rastgetirsin canım benim.
gülyüzüm yaa.ben bunların tarifini şimdi yazıyorum ama ben ancak bugün 2 de evde olurum.onlar 4 te gelecek.ve biraz da evi süpürüp toz almam lazım.yetiştiebileceğimi sanmam.bi de tutmazsa rezil olmayım şimdi :)))
ben bildiğim kolay şeylerden yapayım da.bu tarfileri de mutlaka deniycem.deneyincede sana haber vericem.çok sağol canım
nehirim güle güle eskit güzel günlerde canım

ohhh ne iyi etmişsinizz yaa hihoyyyt
gerçekten insana çok iyi geliyorr :lepi:
bizde yarın ailecek Emirgan Parkı na gidicez bilen bilir orayı lale cenneti gibidir şimdi orası
ne güzell olcakkk :asigim:
sorması ayıp pardesünü ne kadara aldın piyasa nedirr:uhm:
Çileğim hala mı bunalımdasın sen bakayım klava:
hayırr tatlımm toparlandım biraz hamdolsun Rabbime :Saruboceq:
off cnm benimm eşinle bu durumu konuşmuyor musun
sonuçta bi geceleri görüşebiliyorsunuz :uhm:
sarılıp yanyana uyayabilmek ayrı bi güzellik çünkü :asigim:
yapmasın böyle yaa :mymeka:
işin zor be denefimm :çok üzgünüm:
ama bunları veren Rabbim sabrını da veriyor elbet :Saruboceq:
olsun ahirette kat kat hakkını alacaksın onlardan inş. a.s Şeniz
çileğimide öptümm..
Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…