Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydınlar,güzel haberler almaya başlıyoz yavaştan yavaştan...
radyolojim maşallah suphanallah inşallah bu sefer Allahın izniyle olacak bu iş...
denefcim,uzaktan davulun sesi az gelirmiş...kocanı sen çok iyi tanıyorsun ve ona göre davranıyorsun,ben ne desem yersiz olur...bu konuda mantıklı davrandığına eminim...
nevinle,nehir nerelerde,gören duyan varmı.......

sağolasın gülyüzüm günaydın.amin
bencede.yani kendisi olayların içinde olduğu için en doğru kararları yine kendisi vrir.biz uzaktan ne desek boş.dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor.
nevinle nehir dün yoktu.bende merak ettim onları.

GÜnaydınalr
radyolojım hayırlı ıse olsun.kardeŞın ınŞallah Çok Çok mutlu olur.
Denefım ınŞallah kocacıĞın anlar hatasını,

radyoloĞıum hadı bakalım yumoŞ ıle yavaŞ yavaŞ gelıŞemerlı takıp ededlım .ınŞaallah hayırlı olur

radyolojim,pastalarım güzel oldu valla,istersen sana tarif veririm,özelden yazar gönderirim,çünkü hamişlerimiz var canları çekmesin

Kızla rben yazmaya baŞladım
ama gelen gıen oldu.
GÖnderemden denef de gelmıŞ.oy maŞallah
yav bu kocalrı temzı bır dÖvmelı bence
aman neyse doĞru yolu bulacak ınaŞllah.
Ama sen de sabırlı ol,bıraz canı yansın.
Ben de nasıl oalyım ıŞte gÜnlÜk telaŞlar fealn.
BebeĞımı bÜyÜtmeye ÇalıŞıyorum hala bır ısım bulamadık kızıma.
Öyle beklıyourz ,babamıza beĞendıremıyoruz
nasıl olsun.yaz gelsın artık dıyorum.sıkıldım ya hap karanlık hava felan ama hayırlııs tabı:)))

selamkızlar hayırlı günler hayırlı cumalar diliyorum nasılsınız..ben iyiyim işte idare ediyorum erken adet oldum bu ay daha 1 hafta vardı offfofff hakkımızda hayırlıolsun inşş hepimizin yüzü gülsün bebişlerimiz gelsin artık hayırlısıyla inşş..

cnm ya beni kıran internatif bölümüne yollaması degil....
sadece ilk gittigimde söyleseydin bukadar etkilenmezdim ozaman sen 6 ay için hamile kalaırsın dedi şimdi ise yooladı....
cnm tabi biliyoırum obölume araştırmak için yolladıgini kısrlıkla bir alakası yok ama doktorum kendsi bana kısr dedi ona üzüldüm ona kırıldım.....
o lafıyla benim haytımı iki gind egeçilmez hala getirdi..:dilcikar:

esra senin o doktorunu dövemk laızm
boşver ya bir daha karşılaşmazsın inşallah o gerizeklaı ile
senin diğer doktora gdipte bir an evvl hamile kaldığını görsünde çatlasın o deli doktor.
ne saçma ya
moral bozmak için var sanki bazıalrı
boşver ya
sen keyfine bak.
herşye iyi olacak esra

gunaydın kızlar hayırlı cumalar
denefım senin adına sevindim bıraz burnu surtsun onun ozur dılesin senden
teknikerim inşallah bu sefer yumoşların seni uzmez canım

esram üzülme bacım.doktoruna çok kızdım ama.kötükedihüso
insan bunu direk sölermiya.ne bileyim biraz sorunlarınız var der.ben tedavi edemem der .öle yollar..
evet kızlar benim eşim acayip inattır.ama onun inadını ancak ben yok ederim..:mymeka:..yoksa 17 sene nasıl yürürdü bu evlilik....

kızlar haftaya pazar günüm var.ne yapcam ya...şimdiden düşünmeye başladım.güzel tarifleriniz varsa denenmiş..özelden bekliyom..delikafadulden
internetten bir kaç sefer yaptım.hiç güzel olmadı....:çok üzgünüm:

Nevin ve nehir kardeşler buradakaydirigubbakcemile3
Ben 2 gündür gitmiyorum işe. Ondan dolayı kendimizi dışarılarda buluyoruz. Akşamda uykuda. Çok gezince yoruluyor insankaydirigubbakcemile3
Bugünde gideceğiz çarşıya. Annem ablama pardesü dikecek. Model buldular. Bende kumaş alıp terziye vereceğim herhalde. Çünkü annem modelsiz dikemiyor. Benim istediğim modeller kalıplarda yok. O yüzden terziye gideceğim. Ama bu bana pahalıya patlayacak galiba.
Çeyizi askıya aldım yazlık alacağımdelikafadulden

Birazdan ablam buraya gelecek, ona mama hazırlayacağım karnısı acıkmışcokacimcoook.
Sonrada çarşıya gideceğiz annem ben ablam...Kumaş bakmaya ve inşallah almaya..

Bizden bu kadar..

Radyolojim hayırlısı olsun kardeşinin hakkında inşallah..
Belkide tanıyınca tipinide seversin. Birden sevimli ve uyumlu gelmeye başlar belli mi oluryerimseniben
Yumoşunda bayaa büyümüşmü bana mı öyle geldi. Geçen hiç yoktu çünkü. Şimdi 14mm olmuş yumuşumuz maşallah sübhanallaha.s

Denef ablam kalbini kazansın öyle affet değil mi amananiknanikAzcık uğraşsın enişte napalım..

Herkeslere iyi günleeeeeerrrrra.s.

denefimm en iyisini sen bilirsin canımmmmm kimsenin seni üzmesine izin vermeee öteki konuda yardımım malesef olamaz çünkü mutfakla aram hiç iyi değildirrrrr idare ediyom işte ama nerdee öyle çeşit çeşit döktüren hatunnnn:çok üzgünüm:
radyolojim öncelikle kerdeşinin hakkında hayırlısıysa olsun değilse tez elden bozulsun canımmmmmmm ve yumoşuna maşallahhhhhhhh
nehirim nevinim iyi alışverişlerrr diktirin bakalım resimlerini bekliyoruzzz güle güle giyin sonradaa:1hug:
swetem sen nasılsın meleğin nasılllll:1hug:
esram takma kafana hayırlısı olsun sonu bebiş olsun inşallahhh:Saruboceq:
çileğim pinkim lotusum alhanım nazım berinim gülyüzlüm zuhalim nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

bacıalr gardailar ben yarın çalışıyoprummmmmmmm
yani ne yapayım çalışmak zorundayız zaten işim avr canım sitemiyor yapmayı.
c.teside gelmemeye ne güzel alışmıştık kızımla.
yatıyorudk 11 e kadar
ohh sorn kalkıyor hemen cupppp teyzemize gidiyorduk
geziyorduk.teyzesi kızımız büyüüsn diye bize sevdiğimiz mamaardan yapıyordur
çarşıda bir sürü mağaza dolaşıyorudk.
şimdi ne yapacğaım bennnnnnnnn
burdayken aklım ablamda kalıyorrrrrr
offf gelmesem olmuyor ne yapsak acaba hııım anlayamıyorum ki
ya öğleye kadar olsa ne güzel olur. akşma 5 offf çok insafsızısn patron bey.
bu gidişle sen ifalh olmazsın söyleyeyeim sana da demedi demeeeeeee

swetim takma kafanı canım iyiyken çalış doğum olunca yatarsın tatlım kendine çok iyi bak olurmu bitanem..myhopem gelmiş nehirim gelmiş denefim gelmiş hepinizi öpüyorum canlarım mutfağa giriyorum malum yemek saati yaklaşıyor canlarım..

iyi akşamlar arkadaşlarım
öptüm hepinizi a.s.
yoğun bi günün ardından :bbo: evimin yolunu tutayımm byyy

pinkim burda mısınnnnnnn
çilek dedinde canım çekti bak şimdii-gerçi avatarı da ordan ye beni diyooo- geçen görmüştüm pazarda almamıştım erken daha hormonludur diyee alsammı kiiiicokacimcoook

pinkim burda mısınnnnnnn
çilek dedinde canım çekti bak şimdii-gerçi avatarı da ordan ye beni diyooo- geçen görmüştüm pazarda almamıştım erken daha hormonludur diyee alsammı kiiiicokacimcoook

burdayım canım benim..çilekte istenmiycek gibi değilki maşallah manavdada vardır aldır eşine birazcık canım yaa..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…