Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

biz iyiyiz pinkim sen pek gorunmuyon

myhopem cılek dedinde bizim bahcede var zamanı gelsede bi yesek hormonsuz hemde
gel buyur beraber yiyelimcokacimcoook

burdayım canım benim..çilekte istenmiycek gibi değilki maşallah manavdada vardır aldır eşine birazcık canım yaa..:1hug:
var daaa işte ya hormonluysa diye çekindim geçen hafta almaya ama bu hafta kaçarı yok gibiiiii
biz iyiyiz pinkim sen pek gorunmuyon

myhopem cılek dedinde bizim bahcede var zamanı gelsede bi yesek hormonsuz hemde
gel buyur beraber yiyelimcokacimcoook

canım köyümde de var hemde dağ çileği bilirmisin bilmem ipe dizerdik küçükken onun kokusuda tadıda bir başka yaaa nerde pazardakiler nerde oo neyse olsunda yeriz inşallah karşılıklııııcokacimcoook

dağ çileginide bilirim canım olsada yesek

selam kızlar ben geldim.annemlerdeydik yeni geldik.bugün gündüz de pek yazamadım.üniversiteden bi arkadaşım beni ziyarete gelmişti.onla oturduk akşama kadar.
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
nehirim özlettiniz kendinizi valla yaa.gezmeci hatunlar sizi.nevinime de selamlar
esra senin doktorun biraz dengesiz galiba.ne ayıp yaa.o ne demen öyle.kısırsın.çok kınıyorum onu.
nehirim bende onu düşünüyorum sabahtan beri.açrşamba günü bişey yoktu.bugün 14 buçuk olmuş.bende şaşırdım.bu ay bal tarçın çörek otu karışımına bayağı düzenli devam ettim.inşallah onun faydasını görmüşümdür.
gülyüzüm valla sana zahmet olmazsa tarifini alabilirim canım.malum yarın ki misafirim biraz özel :)
herşeyin güzel olması lazım.zaten kardeşim bu akşam anlatıyo.çocuğu nasıl heyecan sarmış.ne giysem.spor mu takılsam.yoksa daha resmi bişeyler mi giysem.ablan nelerden hoşlanır.enişten neyi sevmez. :))))) ay hoşuma gitmedi değil yani
denef artık çöz şu sorunu güzelim yaaa.gerginlik bize hiç yaramıyor biliyosun canım

ya bu gece kimse gelmiycek.bekledim bekledim kimseler yok
bence artık kaçayım ben
yarın yorucu bir gün olcak
haydin iyi geceler geleceğin anneleri
hepinizi seviyorum

kızlar iyigeceler hepinizi öpüyıorum ve kaçıyorum
yarın yeni bir gün hepimize hayırlara vesile olsun :Saruboceq::Saruboceq:
sizleri seviyorumŞenizŞeniz

günaydınlar
güzel gaglılar
nasılsınız yavrukuşlar
radyololgum full hazırlık ha
enişte bey hakkınızda hayırlı olsun canım.
umarım kızkardeşin hep mutlu olur.
kızlar gece yarısı ne işiniz var topikte valla ben 23 oldu mu saat kolay kolay ayakta duramıyorum:)))
kocmaın da işine geliyor.
hemen yat yat bebk de erken yatmayı öğrensin diyor
birde dinlnir vucudn diyor.yatırıyor beni.
kurtuluyor benden ,sorna istediği ne varsa onu seyrediyor.arada bakın yapıyorum odaya ,adam güreş -maç birde oyun takılıyor sabaha kadar deli oluyorum yavvv
bu sabah yatağa geldiğinde ,7,10 de ben 7,30 da kalktım.düşünün yani.dul karıalr gibi dedim kendi kendime yaşıyorum işte.senağlama
tövbe allahım bir iş verse de işe girsede düzene girse artık oda bende değil mi ama .bakınız gördünüz kocadan dertli olmayan var mı yokkkkkkkkkkyasakkelime:mymeka:

iyi bir şey olsa gonca derlermiş,delikafadulden:lepi:
o yzüden koca demişler:Ç:)))))))))))))))))))):1hug:

günaydın swethome....bu kocişler tam sopalık he....insallah iş bulurda dedigin gibi hayatınız düzene girer.topikte etti 2 dul..kaydirigubbakcemile3.benimki hala annesiyle kalıyo...Çok üzgünüm çoook
ben iyiyim canım....keyfim iyi takmıyom kafama......şimdi bana müsade canım....öpüyorum seni...a.s.

ay kuzum koca yatakta dön dön olmuyor değil mi.
birde ben o yatakta yoksa onun tarafında yatıyorum nedne bimem.kendimi orada bulıuyorum.buda sağ tarafıma yatıyorum demek oluyorç
bbek için sola yatmam laızm oysa ki.
offf diyor zaten ben gelince sola dönüyorsun kızım rahat ediyor diyor.
ee gelde erken bari soluma döneyim değil mi........
ahh ahh bir de kızkardeşinin kocası ile sbaha kadar nette karşılıklı ıyun oynuyorlar.
deli ediyor beni.
oda izin almış 5 gün allah şifamızı verdi.
ben kalkarım o gelir artık yatağa .
bari kahvaltı hazırlasa değl mi ama nerdeeeeeeeee

günaydıınnnn.
kızlar siz bence tembel kocaları olan kadınlar kulubu açın :))))
hehehe.ne çok kocasından dertli olan var.bende kocişle kavga edince sizin topiğe gelir kocamdan dertlenirim. :)))))))))))
kavgalı olunca bende çok dertli oluyom.onu gördükçe sinirlerim zıplıyo.ama normal zamanda pek şikayetçi değilim
benimki o kadar geç yatamaz.sadece tatillerde kardeşi de gelirse 2 ye kadr felan oturuyolar beraber.hem bensiz de yatamaz o.haftada bi gece okulda nöbeti var.orda kalıyo.ama hiç uyumuyomuş.hem yerini yadırgıyomuş.hemde ben yanında değilim diye tuhafına gidiyomuş.
denef şimdi diycek ki bizde ilk zamanlar öyleydik.e tabi 2-3 sene sonra durum ne olur bilemem.hep böyle süreceğini sanmam

çilek dedinde canım çekti bak şimdii-gerçi avatarı da ordan ye beni diyooo- geçen görmüştüm pazarda almamıştım erken daha hormonludur diyee alsammı kiiiicokacimcoook
anaa sizin canınız çekiyosa kaldırayım cnm CADIARZU
pinkrose:
güle güle canım kendine iyi bak güzel çileğim benimm.. a.s.
sağol tatlımm a.s. Şeniz sen de iyi bak yerimseniben
bak gördün müü kaydirigubbakcemile5
umarımm böyle sürer cnm :çok üzgünüm:

Günaydıın hatunlar. Nabersiniz bakem..
Ohh dün saçtık paraları hafifledik geldik:roflol:

Pardesü diktirecektimya, otobüsten indik, Stom diye bir mağaza var oraya bi girelim dedim nolur nolmaz. Aaaa 36 beden tam istediğim gibi spor böyle tam yeni moda pardesü..Hemde indirimde :1shok:
Başka bir yere bakmadan hemen aldım tebiki. Çok mutluydum..
Diktirmekten kurtuldum. Ohhh bee...

Ablamda kumaş aldı eteklik pardesülük falan..Bende kumaş aldım..Bikaç tanede böyle mevsimlik hırka..
Anneme ayakkabı aldık..

Sonra babamı çağırdık dışarıda yemek yedik. Eniştemin çok işi vardı gelemedi maalesef:çok üzgünüm:

Sonrada ani bir kararla çeyizim için mikser, blendır, elektrik süpürgesi, ütü vede mutfak robotu aldı anneciğim

Ohhh anlatayım dedim bütün detayları..Bugün çalışıyorum malum..

Öyle felekten bir gün çaldık yani..ıyi geldi gezmek yorulmak.
Hep aynı hep aynı bunalmıştım. Çok iyi geldi..

Ama buraya döndüğümde güzel haber değil hep böyle can sıkıcı haber alıyorum.
Mesela swet bilem yalnız yatmış . Denef ablam hala yalnız.
ınşallah hayırlısıyla düzelir.

Alha ve mumu nasıllar acaba?

Hepinizi öpüyorum. Radyolojim bu gün büyük gün :)) Bak detayları anlat olur mu çok bilmek istiyorum.

günaydın kızlar nehirim nasılsın canım
bizim kızlar çıkamadı bunalımdan ya havalarda ne güzel istanbulda
nolduki bu kızlara
mesela ben şimdi sütümü içiyorum eve derleyip toplayıp kaçıyorum
kaynanamın yanına gideceğimm
pazartesi ameleyat olacak yanında olmam lazım kızı var gerçi ama
benim yerimi tutmaz:roflol::roflol:

Nehırım ben hep yalnız yatıyorum be gzÜelım.
KocıŞ gelrıbenı bır yatırrı bıraz masaj yaapr boynuma sırtıma .hamıleleıkten doalyı mecburen ıŞte. AĞrıarl var.
Sorn ben gıdıyorum der gıder ve sabaha karŞı 4-5-6 gıbı gelır.
Adam ıŞsız olunca gÜndÜz ÖĞleye kadar uyumak ıÇın bÖyle yapıyor .vakıt geÇmıyormuŞ.
Onun yerıne evı sÜpÜrse ne var sankı.ben de gıdınce saĞı solu toaplar sılerım.banyo felan yanı oh ne gÜzel olurud ama nerdeeeeeeeeeeeeee

swetim üzülme güzel bacım inş eşim bi iş bulurda
her şey düzelir adamda haklı napsın gece oturuyor gündüz yatıyor ne kadar ağır
bişiy ben eşimden biliyorum sabah işi varmış gibi çıkardı bekarken
biz kadınız idare etmek bize düşüyor kendini üzme bebeni düşün
allah en kısa zamanda eşine bi iş nasib etsin inş
öpüyorum canım seni çok çıkıyorum ben annemler bekliyor kahvaltıya hepinizi seviyorum
Denefim senide çok seviyorum gene ara açılmaya başladı haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…