- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.661
var daaa işte ya hormonluysa diye çekindim geçen hafta almaya ama bu hafta kaçarı yok gibiiiiiburdayım canım benim..çilekte istenmiycek gibi değilki maşallah manavdada vardır aldır eşine birazcık canım yaa..:1hug:
biz iyiyiz pinkim sen pek gorunmuyon
myhopem cılek dedinde bizim bahcede var zamanı gelsede bi yesek hormonsuz hemde
gel buyur beraber yiyelimcokacimcoook
var daaa işte ya hormonluysa diye çekindim geçen hafta almaya ama bu hafta kaçarı yok gibiiiii
canım köyümde de var hemde dağ çileği bilirmisin bilmem ipe dizerdik küçükken onun kokusuda tadıda bir başka yaaa nerde pazardakiler nerde oo neyse olsunda yeriz inşallah karşılıklııııcokacimcoook
anaa sizin canınız çekiyosa kaldırayım cnm CADIARZUçilek dedinde canım çekti bak şimdii-gerçi avatarı da ordan ye beni diyooo- geçen görmüştüm pazarda almamıştım erken daha hormonludur diyee alsammı kiiiicokacimcoook
sağol tatlımm a.s. Şeniz sen de iyi bak yerimsenibenpinkrose:
güle güle canım kendine iyi bak güzel çileğim benimm.. a.s.
bak gördün müü kaydirigubbakcemile5kardeşim bu akşam anlatıyo.çocuğu nasıl heyecan sarmış.ne giysem.spor mu takılsam.yoksa daha resmi bişeyler mi giysem.ablan nelerden hoşlanır.enişten neyi sevmez. :))))) ay hoşuma gitmedi değil yani
denef artık çöz şu sorunu güzelim yaaa.gerginlik bize hiç yaramıyor biliyosun canım
umarımm böyle sürer cnm :çok üzgünüm:günaydıınnnn.
kızlar siz bence tembel kocaları olan kadınlar kulubu açın :))))
hehehe.ne çok kocasından dertli olan var.bende kocişle kavga edince sizin topiğe gelir kocamdan dertlenirim. :)))))))))))
kavgalı olunca bende çok dertli oluyom.onu gördükçe sinirlerim zıplıyo.ama normal zamanda pek şikayetçi değilim
benimki o kadar geç yatamaz.sadece tatillerde kardeşi de gelirse 2 ye kadr felan oturuyolar beraber.hem bensiz de yatamaz o.haftada bi gece okulda nöbeti var.orda kalıyo.ama hiç uyumuyomuş.hem yerini yadırgıyomuş.hemde ben yanında değilim diye tuhafına gidiyomuş.
denef şimdi diycek ki bizde ilk zamanlar öyleydik.e tabi 2-3 sene sonra durum ne olur bilemem.hep böyle süreceğini sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?