Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

beni merak etmişiniz sagolun canlarım.hep aklımdaydınız.ama çok yogundu iş yeri.akşamda kayınvalidemle ilgilendim yürüyüş falan yaptırdum.bu hafta sonu gününm var gece biraz temizlik yaptım...pazar günü de yaptım ama yetiştiremedim.hepsini bitiremedim.
anasını istemeyen kızı geldi şimdi o bakıyo.bende toplandık .konuştuk.baya söledim.bu şekilde nereye kadar bakacaz dedim.ben çalışıyom gecede gelip burda yoruluyom.valla böle giderse ben alacam evime dedim.bakıcı tutacam dedim.onuda kabul etmediler.bakalım nereye kadar götürecekler.
eşime gelince konuşmadık daha konuları ...2 akşamdır kendi evimizde kalıyo.ama pas atmıyom.ne inatçı hatunum ya.kendimede kızıyom.:tomato:aslında oda arada kaldı.anası işte atamaz satamaz....ama dengeyi bulamadıgına kızıyom ...şimdi bana müsade kızlar fırsat buldukça yazarım...

cıkıyomusun cılegım neyse sonra görüşürüz o haldee.
gecmişi okudum ama gözden kactı demekkıııııııııı.
bi daha olmasınn kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
a.s.
belki böylesi daha iyi olurr cnm :sm_confused: gücünüz yetiyorsa düşünmeye gerek yokk
hayırlısı ile sonuçlansın inş. a.s
hoşgeldin tatlımm a.s. Şeniz
demek hla aynı tas aynı hamam benneyaptımki :çok üzgünüm:

günaydın
olsun denefim içindekileri boşaltmışsın ya.bu da bi adım ilerlemek anlamına gelir.
ama şu eşinde yani .....
çilek naaber canım.
benimde çok uykum var.

iyidir be cnm yoğun bi şekilde çalışıyorumm iştee :bbo:
şu borç hayırlısıyla bi bitseee fisfisfis

sen napıyosunn Şeniz

Günaydın hanımalr naıslınız
alhan lotus merak ediyoruzda kızlar etmez miyiz dile getirmedik demek ki.
Kusurumuz affola
benimde havalrdan mı be canım hiç bir şey istemiyor
yazarım geene size
göürüşürüz

Günaydın herkese...
Hoşgeldin lotusum çok özledim seni. Senin yokluğun çook anlaşılıyor, gece kimse yazmıyor mesajkaydirigubbakcemile3 İyi olmana çok sevindim.
Alhanım senide çok merak ettim. Radyolojide sağolsın hiç bişey demedi. Hadi bakalım tedavin ne sonuç verecek? İnşallah hayırlı sağlıklı olur.
Ahha anneler ..Allah razı olsun onlardan. Anne gibisi var mı.

Denef abla gene iyi birşeyler olmuş bence. Yani en azından konuşulmuş. Eşinde evdeymiş artık çok şükür. İnşallah hayırla gönlünü alır, işlerinizi ve hayatınızı yoluna koyarsınız inşallah..

Yaa çilek çok kızacaksın bana biliyorum:tomato: dayağıda hak ettim:mymeka:
Saçımdan sürüyebilirsindekaydirigubbakcemile ama resim çekilemedik:çok üzgünüm:
Ya dün biraz moralimiz bozuldu ailecek. Ben eve gelince işten yattım, 11 de kalktım. Ablama gittim (eniştem gececi) ordada biraz oturduk yattık sonra. Ablamda dedi yarın çekiliriz diye. Kızma olur mu:teselli:
lülülülülülü ay bu ne :roflol:

İşte olan biten bu. Devlet karşılamamk için her türlü pürüz çıkartıyor.
Gülyüzüm yeni prosedür böyleymi. Herşey yeni baştan isteniyormuş. İnşallah seninki çok kolay olur.
Hayırlısı olsun. Neyin hayırlı olduğunu bilmediğimiz için. Belkide böylesi hayırlıdır..

Elbettekı her ıŞte bır hayır var nehırım
ÜzÜlmeısn ablacaĞında
olacka her Şey gÜzel olacak allahın ıznı ıle

selam kızlar nasılsınız..bugün pazar var ve birazdan çıkıcam pazara anneme gezicem havada kapalı içim sıkılıyoo..kendinize iyi bakın olurmu..nevinim canım işiniz rast gitsin hayırlısıyla inşş hepinizi öpüyorum radyolojimide merak ediyorum aslında

selam kızlar nasılsınız bakım
denefim sende bıraz gelişme inşallah daha da iyi olur canım allah sabır versin
nevinim özele paranız yetıyorsa bencede özele gıdın en azından kafanız bozulmaz
lotusum da her zaman kı gıbı gece gec gelmiş
lotusum seni unutmadık bılesın
bende hava kapalı kış geri geldi sankı bu yaz gelemedi bı turlu

eşim eve geldi ama.15 gün benim 15 gün annesinin.kaydirigubbakcemile3nasıl evlilkse.aman takmıyom kafama...bidahamı gelecem ya bu dünyaya.nasıl istiyorlarsa öle yapsınlar.yarın ölür gider kadın, herkes kendi vicdan muhasebesini yapar...annesinde kaldı diye kızıyom ya sonra pişmanlık duyarım.. ....
nehirim canım bozma sende moralini .nevinim bu sıkıntıları insallah atlatacak ve başaracak..
kızlar valla çok özlüyom sizleri .inanın hep aklımdasınız.hemen fırsat bulunca geliyom buraya....sizinle dertleşmek beni çok rahatlatıyo.bu arada ben mumuya mesaj attım cevap gelmedi.insalllah bi sorun yoktur...

Mumuya Özel mesaj mı attın canım.yoksa cep mı.
ınŞallah hıÇ bır sorun yoktur .meleklerı bÜyÜyordur ıÇınde
aman denefım doĞru sÖylÜyorsun
hayat ne kadar zor ıse o kadar da kolay
Çok kafaya takıyoruz dıye mı yoksa herŞeye yetıŞemk ıÇın mı bÖyle yapıyoruz bılmıyorum.

Hhahaha bende hala konuŞmuyorum.
Ama adamın umurunda deĞıl aŞkım meŞkım deyıp duruyor.

DÜn , senı pek gÖremdıĞım ıÇn farketmıyor bana .ne yaptıĞın ne olduĞun ,benden kaÇarsan ben de 2 katı kaÇarım.deıdm kahakaha attı bana delı ŞıŞko.
Ne anlıyor acaba :)))))))))))

Hamılelık maŞlalh canım ıyı sayılır.
BÖbrek aĞrıalrı benı ÜzÜyor zaman zaman,yıne bugÜn var.
Artık aĞırlaŞıyorum,tabı
bacaklar paytak Ördek gıbı,adımalr kÜÇÜk kÜÇÜk oluyor Çok komıĞız.
Senın daha erken tabı bu gÖrÜntĞye :)))
sabahları ıŞe gelrıken daha Çok oluyor neden bılmıyorum tabı.:)uyanamıyor galıba kızım o yzÜden belkı de

evet senin az kalmış epey ağırlaşmışsındır
işe gidip gelmek zor olur ya doğumdan sonra calışıcan mı

Anladımm cnm CADIARZU... estağfirullah tatlım ya ne kızması yasakkelime
insanlık hali o psikolojiyle bi de resimlerle mi uraşcaktınız :sm_confused:
canın sağolsun senin Şeniz daha cumartesiye var nasılsa :1hug:
(ama cuma gününe kadar gelmezse saçından sürüklerim hee kaydirigubbakcemile ona göre :jeyyar: )

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
bugün daha iyiceyim ama aksi gibi hava da kapalııı tam bunalım havasıı neyseeeee:1no2:
lotusumm hoşgeldinnna.s.
nevinim hayırlısı olsun canımm inşallah bu sefer olurrr osman bey benim ilk doktorum bu aradaa o zamanlar klinik ankara adında bir vakıftı bina da başka yerdeydi buğra bey vardı yanında şimdi ayrılmışlar rahim filmi dahil hiçbirşeye para vermemiştim ben sadece yol parasııı ama şimdi değişmiş tabii artık vakıf değil ama çok iyi doktordu ikisi dee inşallah senin içinde öyle olur bebişin biran önce gelir canımmm:1hug:
alhanımm hep iyi olursunuz inşallah canımmm meleğin ve sennnnnnna.s.
berinimm sobelemişsin beni ama kaçırmışım canımmm evdeydim ama sayfa açıktı işim vardı o ara sanırım neyse bi dahakine inşallahhh:1hug:
çileğimm seni bir ben göremedim galibaaaa:çok üzgünüm:
nehirim seni gördüm ammaaa güzel bacım benimmm birde çirkinim deyu foto koymaz hala bekliyoruzzzzzzzzkaydirigubbakcemile
pinkim seni yakalayabilene aşkolsun zatennn iyi alışverişler canımmmmm:1hug:
denefimmm Allah sabır versin canımmm hem iş hem ev hem kayınvaldee ne diyemm sen çok güçlü bir kadınsın ama bu da çok zor bir yükk Allah kolaylık versinnna.s.
gülyüzlüm sen nasılsınnnnn:1hug:
swetemm senin nasıl gidiyor bakalımm herşey yolunda dimiiiiiiii:1hug:
nazım görünmüyor galibaa zuhalle esrada yok sanırımm hu kaçaklar nerdesinizzz
mumuyu da çok merak ediyorum yaaa inşallah cevap yazar denefimeee inşallah iyidirrrrrrr
hepinizi öpüyoruz canlarımmmm gününüz güzel geçsinnnŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…