- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.841
bi daha olmasınn kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3cıkıyomusun cılegım neyse sonra görüşürüz o haldee.
gecmişi okudum ama gözden kactı demekkıııııııııı.
belki böylesi daha iyi olurr cnm :sm_confused: gücünüz yetiyorsa düşünmeye gerek yokkİyi geceler herkese....
Ben bugün hastanedeydim bildiğiniz üzere...Sıkıntı büyük,sil baştan başlatıyorlar..Her şey ama her şey,aklınıza gelecek her test,her tahlil baştan ve yeniden yapılacakmış...En basiti hormon tahlillerinden tutunda rahim filmine kadar...15 gün arayla en az 3 sperm tahlili vs.vs.vs.Moralim çok bozuldu,göğsümün ortasına bir şey oturdu sanki...Bizde büyük ihtimalle vazgeçtik rapor işinden,özelden denemeye karar verdik.Maya Tüp Bebek'i düşünüyoruz..Bugün mesaj gönderdim,cevabı geldi..2142 tl artı ilaçlar...KK üyelerine özel indirimleri var..Beni yol,gidip-geme biraz düşündürsede fiyatı iyi geldi..Yarın eşim arayacak,daha detaylı bilgiler alacak inşallah.Belki haftasonu öngörüşmeye gidebiliriz.Moralimiz bugün çok bozuldu,eşim "başlarım raporuna yaa,raporsuz kaça maloluyor bu iş" dedi:)))Ve fena halde gaza geldik kızlar,araştırma yapıyoruz bir yandan..Bugün hastaneye giderken anacımın duasınıda aldım,işleriniz rast gitsin dedi...Bizim bundan anladığımızla,gerçekten rast gitmesi biraz farklı oluyor ama sanırım böylesi daha iyi olucak...Ama bellide olmaz tabi...hayırlısı olsun...
Sizler napıyorsunuz bakam,bayadır görüşemiyoruz yaa,özledim valla,bi yandanda temizlikyapıyorum malum,tembel karı hala bitiremedi temizliğini:)))E bigün hastane bigün temizlik,bigün arkadaşa git bigün temizlik olursa böle yavaş ilerler dimi?
hoşgeldin tatlımm a.s. Şenizselam canlarım...artık zaman bulamıyom kk ya gelmeye.kendime ait hiç zamanın kalmadı senağlama.evde pc yi bile açamıyom...ugrasmaktan..bende durumlar aynı ...sizleri çok öpüyorum..geçmişi okumaya gidiyorum.bensiz ne kaynatmışınız bakemsırnaşık şey
Anladımm cnm CADIARZU... estağfirullah tatlım ya ne kızması yasakkelimeYaa çilek çok kızacaksın bana biliyorum:tomato: dayağıda hak ettim:mymeka:
Saçımdan sürüyebilirsindekaydirigubbakcemile ama resim çekilemedik:çok üzgünüm:
Ya dün biraz moralimiz bozuldu ailecek. Ben eve gelince işten yattım, 11 de kalktım. Ablama gittim (eniştem gececi) ordada biraz oturduk yattık sonra. Ablamda dedi yarın çekiliriz diye. Kızma olur mu:teselli:
tatlım hoşgeldinçileğimm seni bir ben göremedim galibaaaa:çok üzgünüm:
tatlım hoşgeldin
çizelge panelindeki hatun benim ya zatenn yerimseniben Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?