- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.821
Amin Allah razı olsun gülyüzüm. Alhanı ve myhopu bende merak ediyorum.
Denef abla dün vardı en azından. Bugünde hala gelmedi hayırdır.
Ablam az önce yanımdaydı. Dükkana geldi eniştem burdan aldı hastaneye gittiler. Rapor işleri için. Allah işlerini rast getirsin inşallah.. Nazında kayınvalidesi ameliyat olacaktı inşallah iyi geçmiştir ameliyatı.
Sen nasılsın gülyüzüm? Amliyatı tamamen atlattın diyebilir miyiz?
Senin tedavi hakkında düşüncelerini alalım bakalım :)
selam kızlarrrrr geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdirr dün 2. tetanoz iğnemi vuruldum grip için antibiyotik vermişti doktorum gerçi sordum ama yinede ya bişey olursa diye evham yaptım sanırım keyfim yoktuuu bu sabah ta kayınvaldem fıtıktan ameliyat olduu ordaydım şimdi iyi doktor kontrolünden sonra büyük ihtimalle yarın taburcu olacakk bugün daha iyiceyim ama içimde bir korku hala varrrr bu sıralar hep var zaten anlamadım aslındaa Allaha dua ediyorum sadece neyse hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
kayınvaliden için çok geçmiş olsun,bel fıtığındanmı oldu?sen niye keyifsizsin,ne korkusu bu?içini ferah tut,herşeyimiz Allaha emanet...çok öpüyorum...kendine iyi bak canım
alhancım kim demiş merak etmedi diye :1hug:slm kızlarrr askolsun kac gundur yoktum ınsan arkadasını merak etmezmiiii?neyse sız sormadınız ama ben söyleyım iyiyimmm......
slm kızlarrr askolsun kac gundur yoktum ınsan arkadasını merak etmezmiiii?neyse sız sormadınız ama ben söyleyım iyiyimmm......
slm kızlarrr askolsun kac gundur yoktum ınsan arkadasını merak etmezmiiii?neyse sız sormadınız ama ben söyleyım iyiyimmm......
hoşgeldin lotuscum,biraz uzandım,ben kocişi beklerken,az önce aradı,arkadaşlarıyla paça içmeye gidiyorlarmış...
nevincim,bende raporlu deneyeceğim ama inşallah dediğin şeyler benim başımada gelmez...işi gerçekten yokuşa sürmüşler...mayadan bana mesaj gelmişti,fiyatını bana da öyle söylemişlerdi...hakkında hayırlısı neresiyse orası olsun canım
hadi yat canım sen....iyi uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?