Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ben iyiyim çok şükür...tedaviye başlamaya kararsızım...şu an pek hazır gibi hissetmiyorum kendimi...biraz tatil yapasım var,bilmiyorum offffffff ya kararsızım

selam kızlarrrrr geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdirr dün 2. tetanoz iğnemi vuruldum grip için antibiyotik vermişti doktorum gerçi sordum ama yinede ya bişey olursa diye evham yaptım sanırım keyfim yoktuuu bu sabah ta kayınvaldem fıtıktan ameliyat olduu ordaydım şimdi iyi doktor kontrolünden sonra büyük ihtimalle yarın taburcu olacakk bugün daha iyiceyim ama içimde bir korku hala varrrr bu sıralar hep var zaten anlamadım aslındaa Allaha dua ediyorum sadece neyse hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

kayınvaliden için çok geçmiş olsun,bel fıtığındanmı oldu?sen niye keyifsizsin,ne korkusu bu?içini ferah tut,herşeyimiz Allaha emanet...çok öpüyorum...kendine iyi bak canım

kayınvaliden için çok geçmiş olsun,bel fıtığındanmı oldu?sen niye keyifsizsin,ne korkusu bu?içini ferah tut,herşeyimiz Allaha emanet...çok öpüyorum...kendine iyi bak canım

sağol canımmm evet bel fıtığından oldu günlerdir ağrı çekiyordu yaa kurtulmuştur inşallahhhh:Saruboceq:bana gelincee ne bileyim bu sıralar hep kötü bişey olacakmış duygusu var içimde anlamadım gittiii hamişlikten herhalde evham yapıyorum iştee ama elimde değillll neyse dediğin gibi herşeyimiz Allaha emanett inşallah bişey olmayacak oğluşumaaa sen nasılsın canımmm:1hug:

geçenlerde bende öyleydim ya myhopçum
insana oluyor bazen öyle
bol bol dua et bişicik olmaz Allahın izniyle a.s

slm kızlarrr askolsun kac gundur yoktum ınsan arkadasını merak etmezmiiii?neyse sız sormadınız ama ben söyleyım iyiyimmm......

slm kızlarrr askolsun kac gundur yoktum ınsan arkadasını merak etmezmiiii?neyse sız sormadınız ama ben söyleyım iyiyimmm......
alhancım kim demiş merak etmedi diye :1hug:
geçmişe bakmadın herhalde sen yasakkelime
özellikle nehir çok merak ettii
hayırdırr nerelerdeydin arkadaşım :sm_confused: Şeniz

arkadaşlar ben çıkıyorum :a015:
hepinizi teker teker öptüm Şeniz
denefimm inş. daha iyicesindir :1hug: Şeniz
nevinim neler oldu bugün çok merak ettim inş. işiniz rast gitmiştir :lepi: Şeniz

notkaydirigubbakcemile3: nehircim aman resimleri unutma :1hug: Şeniz

cıkıyomusun cılegım neyse sonra görüşürüz o haldee.
gecmişi okudum ama gözden kactı demekkıııııııııı.
myhope ve teknıkerım sızılerı gördüm nasılsınızz?benım ılaclarım bıttı sancı gelecekmı dıye beklemedeyım.ınsallah annem burda işte halılarımı yıkadı sagolsun dınlenmedı bır türlüü kadıncagız.
annelık işteeee

ben ancak gelebildim.
ya çilek senin sobelediğin zaman girmiştim tam yazmıştım bişeyler.hasta geldi kapatmak zornda kaldım
nehiri ben görmedim yaa.neyse msn deki resimmiş.ben gördüm eğer oysa.hem o resimde ben nehiri doktorlar dizisindeki elaya benzettim. :)
alhanım selam canım.ne de olsa ben biliyorum nasıl olduğunu.diğer kızlar alsınlar fırçadan nasiplerini. :)))
denef gelmemiş yaa.heralde çok yoğundu o da benim gibi.eğer öyleyse akşam kesin yazar.eğer yazmazsa endişelenmeye başlayabiliriz.çünkü o hiç yazmadan geçmezdi

ben de iyiyim alhancım işte.nefes alamadım valla bugün.annemlerdeyim bugün.burda kalcam.
ay anneciğin yorulmuştur.eleri dert görmesin.sende anne olunca fedakarlık yapmaya başlaınca daha da minnetar kalırsın annene o zaman

kayıp aranıyor diye mesaj bile yazdım canımcım,ama geçmişi okumadın galiba...güzel annemizi merak etmezmiyiz...anacığından Allah razı olsun...ah ah bu analarımızda olmasa halimiz perişan vallahi...o sancına söyle bir daha gelmesinklava:

ıyi geceler herkese....

Ben bugün hastanedeydim bildiğiniz üzere...Sıkıntı büyük,sil baştan başlatıyorlar..Her şey ama her şey,aklınıza gelecek her test,her tahlil baştan ve yeniden yapılacakmış...En basiti hormon tahlillerinden tutunda rahim filmine kadar...15 gün arayla en az 3 sperm tahlili vs.vs.vs.Moralim çok bozuldu,göğsümün ortasına bir şey oturdu sanki...Bizde büyük ihtimalle vazgeçtik rapor işinden,özelden denemeye karar verdik.Maya Tüp Bebek'i düşünüyoruz..Bugün mesaj gönderdim,cevabı geldi..2142 tl artı ilaçlar...KK üyelerine özel indirimleri var..Beni yol,gidip-geme biraz düşündürsede fiyatı iyi geldi..Yarın eşim arayacak,daha detaylı bilgiler alacak inşallah.Belki haftasonu öngörüşmeye gidebiliriz.Moralimiz bugün çok bozuldu,eşim "başlarım raporuna yaa,raporsuz kaça maloluyor bu iş" dedi:)))Ve fena halde gaza geldik kızlar,araştırma yapıyoruz bir yandan..Bugün hastaneye giderken anacımın duasınıda aldım,işleriniz rast gitsin dedi...Bizim bundan anladığımızla,gerçekten rast gitmesi biraz farklı oluyor ama sanırım böylesi daha iyi olucak...Ama bellide olmaz tabi...hayırlısı olsun...

Sizler napıyorsunuz bakam,bayadır görüşemiyoruz yaa,özledim valla,bi yandanda temizlikyapıyorum malum,tembel karı hala bitiremedi temizliğini:)))E bigün hastane bigün temizlik,bigün arkadaşa git bigün temizlik olursa böle yavaş ilerler dimi?

Son düzenleme:

al benden de o kadar alhancım.....benı de topıcte bı nehırım merak etmıs gulyuzumde cvap yazmıs sopamı elıme alıp dovucem bu kızlarıklava::tomato:gercı özelime epeyce msjlar gelmıstı ama olsun canım aaaaaaaaasırnaşık şey
canlar annemden dun dondum de mısafırım vardı,mesguldum ugrayamadım topıge......
nevınım buradasın bacım hakkında hayırlısı olsun raporsuz yaptırmak maddı olarak cok sarsmıyorsa yorulmayın tabı.....ama fıyatı bastan ıyıce arastırın canım surprızler cıkmasın sonra......dualarımız senınle:Saruboceq:
nehır masallah fıstık gıbısın be guzelım..........bahtın da guzel olur ınsallah...:1hug:
denefım ıyı hbrler almak ıstedım senden pek bır degısıklık yok galıba :teselli:kocısını nasıl yola getırmelı acepCADIARZU
myhope senın huzursuzluk ve evham zamanın konusunda suren doldu canım....silkin bakayım şöyle.....alperenıde huzursuz etme sakın
gulyuzum,radyolojım,cılekım,berrınım nbr kızlar??????optum herkesıkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin lotuscum,biraz uzandım,ben kocişi beklerken,az önce aradı,arkadaşlarıyla paça içmeye gidiyorlarmış...

nevincim,bende raporlu deneyeceğim ama inşallah dediğin şeyler benim başımada gelmez...işi gerçekten yokuşa sürmüşler...mayadan bana mesaj gelmişti,fiyatını bana da öyle söylemişlerdi...hakkında hayırlısı neresiyse orası olsun canım

hosgeldın canımcım........ıyıkı geldın bende benı merak etmeyen topıc ahalısıne sopa hazırlıyodum....ozelden hatırımı soranlar yırttı dgerlerının vay halıne:roflol::roflol:
demek kocısın pacacıya gıttı buralardan gecerken bızı de mı alsaydı acaba bı gece gezmesı yapardık dımı ama???sırnaşık şey
benım cıkmam lazım canım musadenle malum yoruldum bugun......opuyorum herkesı canımmmmmmmm:1hug:a.s.

hadi yat canım sen....iyi uykular

yav kızlar sımdı dıkkatlıce okudum nevınım rahım fılmıde mı tekrar ıstenıyor ????ya ne sacma zaten bızler daha once rapor cıkardık hersey sil bastan olurmu?????:tomato::tomato:eger oyleyse hıc dusunme dogru ozele canım....:sm_confused:
hadı ıyı geceler kactım ben kızlar...mirmirmirmir

selam canlarım...artık zaman bulamıyom kk ya gelmeye.kendime ait hiç zamanın kalmadı senağlama.evde pc yi bile açamıyom...ugrasmaktan..bende durumlar aynı ...sizleri çok öpüyorum..geçmişi okumaya gidiyorum.bensiz ne kaynatmışınız bakemsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…