Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yok kız neye kızacağım
ben
ben kzısamda kocaya kızarım
boşver sen bu evlilikler böyle yrüyor işte.
yapcak bir şey yok.
ben yanıdnayken süper ilgileniyor canım cicim.ama işte beni başka amdna düşünmesi gerkiyor değilmi

Swetim o resmi biliyosun sen. Msn deki resmim. Yani başka resmim yoktur herhalde:roflol:

Üzgünüm gene küçük göreceksin çünkü büyüğü evde . Şimdi dükkan bilgisayarındayım bu kadarla idare edin anacım. Hem küçük işte anlaşılmaz pek :))

işte NEHıR imizz :)) :asigim:

maşaallah maşaallahhh (abiminin resmini görmek istermisin kuzum kaydirigubbakcemile3)​

Son düzenleme:
Benım abım felan yok.kareŞımd e yok erkek yanı.
Eee allah kısmetlını Çıkarsın karıŞına ınŞallah
bacım bahtın aÇık olsun

nehircim,maşallah çok güzel bir kızsın,Allah kaderini bahtını da güzel eylesin canımcım...lotusum iyi maşallah,bu aralar annesindeydi,

çilekcim,ütün hayırlı olsun...ben yedi yıldan beri tefalin buharlı ütüsünü kullanıyorum,çok memnunum,ama elektronik cihazlar şans işi canım

kayıp aranıyor kızlar...denef,myhope,nevin,alhan gören varmı??????ben hiç karşılaşamıyorum da

gülyüzlümm buyur cnm 2 dakikan var kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Amin Allah razı olsun gülyüzüm. Alhanı ve myhopu bende merak ediyorum.
Denef abla dün vardı en azından. Bugünde hala gelmedi hayırdır.
Ablam az önce yanımdaydı. Dükkana geldi eniştem burdan aldı hastaneye gittiler. Rapor işleri için. Allah işlerini rast getirsin inşallah.. Nazında kayınvalidesi ameliyat olacaktı inşallah iyi geçmiştir ameliyatı.

Sen nasılsın gülyüzüm? Amliyatı tamamen atlattın diyebilir miyiz?
Senin tedavi hakkında düşüncelerini alalım bakalım :)

çok güzelsin maşallah,allah seni tüm sevdiklerine bağışlasın canımcım...seni de yorduk hakkını helal et lütfen......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…