Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sende güle güle giy
canım
maşşlah oda çok güzle sende
ailecek dal gibisiniz sanırsam.
denef..evet ben defne taraftarıyım.
bakalım ne oalcak.koca ile baş edebilirsme.
o defne istemiyor.
ama başka güzle isim bul vazgeçeyim dedim.onuda bulmuyor

anaammm gelmiş bilem çoktann hihoyyyt
elleriniz dert görmesinn yaa çok teşekkürlerr :1hug: a.s.
annene de maşaallah ne marifetli hatun çok şanslısınızz yerimseniben

diğer modellerrr :sm_confused::dilcikar:
biz seni beklerken nevinimiz geldi çapraz vurdun :roflol: (fiziğin çok güzel maşaallahh)
illaa göstermicen ya kendiniii delikafadulden
hemen kaydettim sağolunn cnm arkadaşlarım uraştırdım sizi Şeniz

ben yazana kadarrrrrrr benneyaptımki göktürmüşsün bilem çoktann

ya nehiirim ben bunun kollarına bittiimmm :lepi:
gerçekten bu modele göre fiyatını çok iyi bulmuşsunn a.s

güle güle giyy ya :sm_cool: maşaallah ikinizin de fiziği çok güzell
Allah sahibinize bağışlasın :asigim:

işte bende böyle polo boy seviyorum a.s
kışlık montum da bu boy
daha kullanışlı geliyor bana a.s
bu arada inş. pardesü giymeye yeni başlıyorum :asigim:

Yaa swetim yaaaa...işte sen onu yazarken ben yüklüyordum bilgisayarakaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim efem ikinizede. Bencede çileğim fiyatı gerçekten çoook uygun. Ben çok beğeniyorum:asigim:
Bizim zaten çoğu kıyafetimizi annem diker. Allah razı olsun.

Ablam için amin. Benim için daha değil, henüz bi sahip yok:roflol:

Bu arada bunu almasaydık diktireceğim modelide bulacağım inşallah. Bakınıyorum.

işte bende böyle polo boy seviyorum a.s
kışlık montum da bu boy
daha kullanışlı geliyor bana a.s
bu arada inş. pardesü giymeye yeni başlıyorum :asigim:

Polo boymuymuş adı. Yeni öğreniyorum daha.kaydirigubbakcemile3
İlk görünce biraz garipsedim, hep uzun giyiyordum. Ama giyince işte bu dedim. Cuk diye oturdu üzerime. Çok spor trençkot gibi. O yüzden çok sevdim.
İnşallah canım inşallah:asigim:

Ablam için amin. Benim için daha değil, henüz bi sahip yok:roflol:
Bu arada bunu almasaydık diktireceğim modelide bulacağım inşallah. Bakınıyorum.
şimdilik annene babana bağışlasın cnm delikafadulden ilerdede inş.. pek sevgili pek hayırlı eşine :asigim:
tamam diğer modeli de bekliyorum tatlım şutarafagitti
evet cnm polo boy a.s
bende trençkot u yeni duyuyorum kaydirigubbakcemile3 o ne ya kaydirigubbakcemile3

Trençkotta kumaşı keten gibi, kısa sonbahar - ilkbaharda giyilebilen. Böyle bişi iştekaydirigubbakcemile3

nehirim nevinim manken gibisiniz bacılar...ALLAH sahibinize bagışlasın...:Saruboceq:
bende çok begendim ya.güle güle kullanın.anneciginizin ellerine saglık çok güzel dikmiş...a.s.

selam kızlar nehir canım ablanda sende manken gibisiniz canım hele sen pozunla tıpkısının aynısı teklif gelir size kısss ajanslardan..

selam kızlar
nehırım cok begendim ablanı ne seni pardesulerde cok guzel
annenın ellerine saglık ne guzel dıkmış oyle merak ettım terzılık yapmış mı

Çok teşekkür ederim denef ablacım sağolun..
Pinkim berincim sizede çook teşekkür ederim. Şımartmayın bizi kaydirigubbakcemile3

Annem orta okulu kız meslek lisesinde okumuş. Ondan beridir diker hep. Bebekliğimizden itibaren hep elinden geldiği kadar kıyafetlerimizi hep dikmiştir.

Çileğim o modelide koyuyorum şimdi.
Ben bu resmi aldım yanıma, öyle gittim çarşıya. Ama nasip işte hazırını buldum.
Bunun uzununu diktirecektim.

selam pardesülerinizi güle güle giyin kızlar.manken gibisizniz ikinizde hakikaten.bu atada orası kimin evi.evde çok güzzel gözüküyo.
bende bugün pek iyi haberler yok.yumoş çok fazla büyümüş bu seferde.iğne zamanını geçmiş.25 mm olmuş.doktorum dedi ki çatlayıp içine de kanamış olabilir.o yüzden böyle gözüküyo olabilir.veya çatlamamış ve çok fazla büyümüş dedi.yani eğer çatlamadıysa bu ay bundan hayır gelmezmiş.şimdi bi tahlil verdim.bu belki bi fikir verebilirmiş çatlayıp çatlamadığı hakkında.inşallah çatlamıştır.bilmiyorum
moralim de bozuldu.bu ay da ümitler kırıldı sayılır.

Ablamın salonu radyolojim.
Ya bende üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:
Doktorun ne yaptığını biliyordur inşallah radyolojim.
Demekki yavaş gelişmesi geçen ay denk gelmiş. Demekki her zaman öyle olmuyor.
Ya bunu tahmin etmesi gerekmezmiydi yaa. Ne bileyim yani. Kötü olmuş bu durum. Neyse hayırlısı olsun diyelim inşallah.

teknıkerim senin durum kızkardeşiminkine benziyor onunkı seninkinken daha fazla buyumuştu 33 mm olmuştu
mecburen denemeye devam sabırlı ol canım moralını bozma emi

Çileğim o modelide koyuyorum şimdi.
Ben bu resmi aldım yanıma, öyle gittim çarşıya. Ama nasip işte hazırını buldum.
Bunun uzununu diktirecektim.

zevklerimiz birmiş cnm gerçektenn çokk beğendimm :sm_cool:
iyi fikir oldu bunlar ellerine sağlık Allah razı olsunn :1hug:

radyolojimm :çok üzgünüm:
bende nehir gibi düşündüm dr un zamanınımı geçirdi acep ya :sm_confused:

radyollojim kırma umutlarını hemen
demek ki her gün mu muyane edilemsi gerekiyormuş.
ilki çok yavaş olunca herhadle yavaş diye düşündü ama
hakkında hayırlsı canım
peki çatlayıp içe kanadı ise, hala işe yaramıymış
ne oalcakmış

nevinim nehirimmm çok güzellerrr ama annenizin yaptığı inanın hiçde dikilmişe benzemiyorr ellerine sağlıkk güzel günlerde kullanın inşallahhhh da yani biz komple resim bekliyordukkk bide yüzünü karalamışlar güzelim neviniminn olmadı ki şimdiiii neyse inşallah birgün hepinizi görmek nasip olur kızlarrr:1hug:
swetemm barışmana sevindim canımm arada illaki oluyor böyle şeyler ama hata annesinde bide görümcendee anlamadım gitti nasıl mantık var bunlarda yaaaaa Allah ıslah etsin ne diyemmm
radyolojimm canım inşallah doktorun dediği gibi çatlamıştır canımm hayırlısı olsun Rabbim gönlündekini tez elden versin inşallahhhhh:Saruboceq:
denefimmm tek teselli Rabbim görüyor sabrını ve elbet mükafatını da verecek:1hug:
pinkim çileğim lotusum berinim alhanım gülyüzlüm nazım zuhalim esram nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmŞenizŞeniz
bu arada bende pinkime özendimm gezmeye gidiyorum bütün gün ve gece yokummm gelince belki görüşürüz eğer eşimden fırsat kalırsaa olmazsa yarına inşallahhh Allaha emanet olunnnnn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…