Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar müsadenizle ben namaz kılıp yatacağım hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz inş
iyigeceler erken daha ama kociş uyardı da ondan kızmasın şimdi öptüm sizi

slm kızlar........afedersınız yatakla wc arası mekık dokurken uykum kactı bırazcık bakayım dedım bende......haftasonuda mısafırlerımız var sanırım pek gorusemıcez....sımdiiiii gelelım bızleree......
denefım sana soyleyebılecek pek bısey yok guzel bacım herseyın farkındasın sadece dua edıyorum.........ALLAH senınde hepımızınde yar ve yardımcısı olsun:Saruboceq::teselli:
radyolojım bence gulyuzum haklı dr ısını bır dusun bacım,yumurta takıbı basıt ama masraflı bır ıstır...umut baglıyoruz netıcede yumurtanın olgun zamanını kacırmamalıydı drun....bır gun gec takıp etmıs yada arada gun atlamıs bence....:tomato:..maddı manevı zorluyor senı....hakkında hayırlısı......:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
nevın ve nehır bacılar zaten yuvarlak bı hatundum,gtgıde yarım dunya olurken sızın boyle bır zerafetle topıcte arzı endam eylemenız adıl mi:mymeka:ısın sakası bır yana masallah suphanallah fızıkler on numaraa.s.nevınım hayırlı kararını beklıyorum bak hep dıyorum bızım bebeler paracı gulum,beleş gelmezler oyle,kese bosalınca gelmeyı tercıh edıyor sıpalar:roflol::roflol:hayırla ve saglıkla gelsınlerde feda olsun dımı ama????yerimseniben
berrın ,svet,myhope,gulyuzum sevgılerımle kızlarŞenizbu arada alhan yok nerede acaba???svetım defne hos bır ısım,vazgecme bence canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
denefım mumudan cvap gelmedımı canım ya???gelse soylerdın gercı:sm_confused:
cılekım senıde hepımızınde yuzu hep gulsun ınsallahta o borc bıtsın nasıpse tependeyım.....nazcım da hamıs varmı dıye sorup kacıyor o daha okuyamadı tepesınde olacagımı şakkıdıŞeniz
herkesı optum kızlar hadı kepenkler ınıyor yıne.....hayırlı gunler olsun hepımıze....kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar hatunlarr lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
herhalde cnm :roflol: Şeniz

günaydınlar
hayırlı cumalar
cuma günün bereketi ve hayrı üzerinzie olsun.
mevlaya açılan elleriniz boş dönmesim
amin

günaydınlar.
cumanız mübarek olsun canlarım.
amin swetcim.arayı düzelttin mi kocişinle
nazım çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin kayınvalidene tekrar.sağol bizi merak etmişsin canım
lotusum gülyüzüm.aslında doktoruma güvenmiyor değilim de neden bu sefer böyle oldu bilmiyorum.bizim hastanede 4 tane kadındoğumcu var.en çok hasta bunda.en güler yüzlüsü de bu.insan ilişkileri iyi.işi de iyi aslında.bunda da vardır bi hayır heralde.zaten şuanda doktor değiştirmem biraz zor.çalıştığım için dışardan bi doktora gitmem çok zor.burdaki diğer doktorlara da asla gitmek istemiyorum.neyse biraz daha bekleyelim bakalım.
aslında perşembe gelsem olur mu diye ben sormuştum .o da olur demişti bana.hem benden oldu hemde ondan oldu.neyse.hayırlısı olsun inş.

radyolojim bence hemen doktor degiştirmek iyi degil bacım...ben tam 1 sene gittim doktora .ondan sonra o doktorun tedavisiyle hamile kalmıştım.bu işler sabır ve zaman....
mumudan mesaj gelmedi.bu gün arasammı acep diye düşünüyom.fazla ısrarcı olmam demi...aile durumunu bilmedigim için...:uhm:
neyse ben yine mesaj atarım eger cevap gelirse ararım.
herkesi çok öpüyorum...

amin denefim
nazım kayınvelsideis maşallah düzelmiş.
darısı saa olsun denefim.
senin kayınvalidede düzelir inşallahç
haktan hayırlsıs daha ağır ama mevlam büyük.
radyoloğum budefa sen sıkıştır canım.
doktorunu o halde.sen gevşek olma ki o da biraz daha tedbirli olsun.
inşallah güzel haberler bekliyoruz hepinziden

Günaydıın....Hayırlı cumalar herkese..
Lahana bebek sanada günaydın..

Ben kahvaltı ediyorum şu anda...Ablişim tost yapmıştı bana, ki orada kalırken hergün yapıyor vede öğle yemeğimi hazırlayıp yanıma veriyor..Allah razı olsun..

Nazcım kayınvalidenin iyi olmasına çok sevindim...Bencede artık bebiş istiyoruz. Bak çalışmıyorsunda. Öff çileğin daha çok var ama borç bitmesine puff..

Lotusum bebelere gelsinler dşye bu kadar para harcanıyor, geldiklerindede para olur inşallahkaydirigubbakcemile3

Radyolojim ne zaman test yaptıracaksın?

Bende ara denef abla. Bir haber almış olursun hem. Ben şahsen bir kere arandığında ailesinin rahatsız olacağını sanmıyorum. Yada bilmiyorum. Ama çok merak ediyorum.
Hem keyif için değilki arama sebebin, sağlığını soracaksın.

Günaydıın....Hayırlı cumalar herkese..

Nazcım kayınvalidenin iyi olmasına çok sevindim...Bencede artık bebiş istiyoruz. Bak çalışmıyorsunda.
HAYIRLI CUMALAR HERKESE
swtcim radyolojim denefim hepiniz sağolun canlarım
ve diğerleri alhan lotus mumu myhope sizlerde çok sağolun
gerçi yoksunuz ama eee çıkın artık ortaya sobeleyelim sizi.
neircim şu üstde gördüğümüz cümleyi benim için yazdın sanırım
belki bu ayın ortalarında hayırlı haber veririm size kim bilir dimi ama:sm_confused:

Öff çileğin daha çok var ama borç bitmesine puff..
borcun bittiği günü beklemicem ki zaten kuşumm :jeyyar: :asigim:
hayırlı cumalar anne adayları.........
anne adayı değilim ama bende üzerime alınıyım kaydirigubbakcemile3 sana da hayırlı cumalar a.s.
günaydınnnnn.
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.önce saglık sonrada bebişler versin isteyenlere.:Saruboceq:
hayırlı cumalar cnm Şeniz
amin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…