Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

RADYOLOJİM.yüce mevlamında bi bildigi vardır bacım.umutlarını yıkma oldumu guzum...
berinim ,myhopem sizlerde nasılsınız bakalım....

ben iyiyim denefım sen daha iyisin inşallah
kaynanan ne zamandır yatıyor konuşabılıyor mu merak ettim

Kızlar selammmm...

Offff Radyolojim canım sıkıldı şimdi yaaaa....Yani yapacakta hiç bişe yok....Benim bildiğimde yumurta takibi günaşırı yapılır...Geçen ay yavaş gelişince gerek yok diye düşündü heralde ama demekki tedbiri elden bırakmamak lazımmş...Offf kızdırıyo bu doktorlar beni yaaaa....Tabiki hayırlısı olsun diyeceğiz,takdiri Yaradana bırakacağız...Bizim şer gördüklerimizde hayır olduğunu unutmayacağız...Canım üzme kendini nolur,bu ve benzeri aksilikler herkesin başına gelebiliyor,sabret ve tevekkül et bacım...

Swetim hadi gözünaydın kızzzz....

Evet canlaım bubenim 2.raporum olacaktı ama artık olmayacak...ılk rapor için,elinizde bulunanbütün tahlilleri tetkikleri veriyorsunuz ama o tahiller zaman içerisinde yaptırılmış tahlillerdi,rapor için özel yaptırılmadı.Onları salık kuruluna verdik.Yani devleti elinde şu anda...Ama 2. rapor için bize demedilerki yaa zaten bunlar bikere tüp bebek denemişler,keyiften denememişlerdir,vardır bi sorunları,2.rapouda verelim hemen....Kızlar eşimin ödediği aylık SSk primi dudak uçuklatır,ama gel gelelim bi rapor çıkartamıyoz,anamzı ağlatıyorlar yanii...Tamamen vazgeçtik rapordan,düşünme aşamasındayız,özelde denicezinşallah...
Maya tüp bebek merkezini düşünüyoruz ama oda Anakarada,baya bi uzak bize,nasıl olur bilmiyorum yani..Hayırlısı bakalım artık...

ıltşfatlarınız için çokk teşekkür ederim,fena değiliz işte,idare ediyoz:))))

Ben birazdan kaçıcam,bugün pizza yapmayı düşünüyorum,kardeşçiğim istemişti,malzemede var apam gari..Sonra en son banyom kaldı orayı temizicem ve sonrada korkulu rüyam ütü tabiki:)))))

teşekkürler kızlar hepinize
amaaaaan naapıyım.uğraşıyoruz uğraşıyoruz uğraşıyoruz....
bizim elimizden gelenleri yapıyoruz.demekki bu ay da takdir etmemiş rabbim.hayırlı değilmiş demekki bu ayda.
nevinim sabır kardeşim..............

pizza yapacağım diyor utnada n
gelin buyrun demiyorsunda
offf benim kcoa da istiyor ama canım yapmak sitemiyorç
bir yapınca 2 tepsi yapmam laızm:)))))
kayınvalideler de bekliyor çünkü ...
o yzüden de biraz tembelliğe vuruyorum işi:)

Deme kız öyle swet, sende güzel yapıyorsun biz biliyoruz bi keremcokacimcoook
Oyy akşama pizza var yuppi:sm_cool:
Gülyüzüme teşekkür ediyorum buradankaydirigubbakcemile3

Radyolojim öye diyorsunda için sıkılmıyor sanki. Öyle tabiki ona şüphemiz yok.
Ama üzülüyoruz işte. Allah hepinizin işlerini rast getirsin. ıyi habeerrrr istiyorum..Ama iyi değil süper haber bekliyorum :)

kızlar benim mesaim doldu bugünlük.akşam girermiyim bilmiyorum
görüşürüz inş..
bu arada alhanın herkese çok selamı var.laptopunu görümcesine vermiş.ne zaman girer bilmiyorum.
haydin bys

Bede ikindi namazını kılayım, sonrada ufaktan eve gitme hazırlıkları yapayım. Haydi görüşürüz hanımlar..
Çilek yarın gelde iki muhabbetin belini kıralım.:roflol: Ayy böylemi deniyordu yaw:roflol: Başka bişeymi kırılıyordu yoksa:roflol:
Neyse haydi görüşürüz...

kızlar benim mesaim doldu bugünlük.akşam girermiyim bilmiyorum
görüşürüz inş..
bu arada alhanın herkese çok selamı var.laptopunu görümcesine vermiş.ne zaman girer bilmiyorum.
haydin bys
a. s.
güle güle cnm a.s.
Güle güle radyolojim, çilek napıyon bakam, niye hiç yazmıyosun de hele?
ya güzelim ekran açık ama iş peşindeyimm kaydirigubbakcemile
çok yoğunuz işte bu ara şakkıdı
Allah kabul etsin şimdiden cnm :1hug:
sen gittiğine göre sohbet yarına kaldıı kısmetse
çokkk öptümm a.s.
hee bi de afiyet olsunnnnn :dilcikar:

radyolojim,dost acı söylermiş ama dr.değiştirmende fayda var diye düşünüyorum canım...yumurtlama takibi çok basit bir yöntemdir,bunu beceremeyen bir dr.olamaz ya...sana da zaman kaybı ve herşeyden önemlisi moral bozukluğu yaşıyorsun...ben 3 ay girmiştim,ama hergün gidip folüküller ölçülüyordu ve dr.şu gün bukadar gelişmiş yarın iğneni vurulabilirsin diyordu...sakın moralini bozma,Allah doğru doktorlarla karşılaştırsın bizleri....

swetcim,defne çok güzel bir isim...hayırlısıyla doğsunda adıyla yaşasın canım

nevin ve nehir,maşallah ikinizde güzelsiniz,nevincim yüzünü göstermemiş ama benim tahminim iki kızkardeş birbirine çok benziyor...nehircim,ablacığının yaptığı pizzaları afiyetle ye bakalım...pardüseleriniz çok güzel,iyi günlerde kullanın....bu rapor işine çok kafayı taktım,inşallah ben gideceğim zamanda böyle sorunla karşılaşmam,tahlil sonuçlarımı almaya gittiğimde soracağım bakalım başkentte de aynı işlem mi var....

denefcim,çalışan bir bayan olarak ve de önceliğin çocuk doğurmak varken,sen bu kadar fedakarlık ediyorsun ve kımet bilen yok,seni taktir ediyorum ve ayakta alkışlıyorum...helal olsun sana,ben olsam yapamazdım galiba,Allah seni muhakkak mükafatlandıracaktır ama biraz da kendini düşün canım...ömür geldi gidiyor.....

myhope,gez gel bakalım

canlarım hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim.bana vermiş oldugunuz destek için.
lotusumuz nerde ya hiç gözükmüyo...
nazımızda kayınvalidesinde galiba .umarım kayınvalidesi iyileşmiştir.
berinim kayın validem konuşuyoda.wc işi var işte.bezleniyo...yürüyemiyo.sol tarafı hiç çalışmıyo.işimiz zor yani anlayacagın bacım.

GELDİM GELDİM BEN GELDİM:sm_cool::sm_cool:
denefcim kayınvaldem turp gibi oldu canım
sabahda yazacakdım size inyernet yokdu yazamadım
dün çıkdık hastaneden çok şükür
sizler nasılsınız varmı bi gelişme hamiş falan
radyolojiden ne haber
berincim nasısın canımŞeniz

Nazım hoşgeldin bacım,geçmişler olsun....

Yeni hamişiömiz yok henüz...Radyolojiminde bu sefer yumurtası fazla büyümüş,doktor çatlamışta olabilir çatlamamışta olabilir demiş,daha iyi anlamak için bir test yaptırcaktı ama sonucu bilmiyoruz henüz...Canımız sıkkın biraz anlıcan...

Sen nasılsın,keyifler yerinde gibi maşallah...

denef uctu
nazcım kaynananın iyileşmesine sevindim canım ben iyiyim sen nasılsın
sağol berincim bende çok iyyim ama 1 haftadır geçmeyen bir
mide yanmam var hayır olsun inş
ondan gayrı bişiy yok dün hastanede kaldım yorgundum ama bugün dinlendim

sağol nevincim geçti inş hastamız çok nazlıydı ama çok usluydu
üzmedi hiç bizi sağolsun
inş radyolojininde testleri iyi çıkar
bende hep onu merak ettim vallahi
sen nasılsın nevincim sıkmayalım canımızı iyi olacak inş herşeyŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…