Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet canım ikizmiş....insallah ya arkadaşımız busefer bebelerini kucagına alır...bol bol dua edelim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
3.buçuk aylık olmuş yegenlerimiz...

bende şimdi labaratuvara bi daha sordum.3 buçuktan önce çıkmazmış.bu da demenk oluyo ki doktoruma bugün de gösteremiycem.yarına kaldı

canım telefon ile ara sonucu söyle bugün 3,5 da alınc abelki bir gün bile öenmli olabilr.
yani .çalışma yapmanız gerekebilir.
sen cepten ara söyle.aynı hastanedeisnzi naıl olsa anlayış ile karşılaycaktır.
hadi bismillah bakalım

evet canım ikizmiş....insallah ya arkadaşımız busefer bebelerini kucagına alır...bol bol dua edelim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
3.buçuk aylık olmuş yegenlerimiz...
allahım kucaıan almak nasip etisn ,9 ay sonund a.
yavrualrını.
çok çok seşmaımız söyle.rabim yar ve yarıdmıcısı olsun inaşllah

swethome canım, hepinizin selamını ilettim .merak ettiginizide söledim.onunda aklı bizdeymiş....yine arıcam sölerim selamınızı...

tamam denefim allah razı olsun.dua ettiğimizi söyle ona.
bizim topikteki olumsuzlukları söyleme.üzülmesin şimdi.takmasın kafasına bişey.ay inşallah sağlıklı bebişler doğurur bu sefer yaa.
swetim zaten çalışma günlerimizi belirlemişti zaten sağolsun
artık doktor kontrolünde çalışma yapar olduk vay bee :))))9

kaydirigubbakcemile3

eeee bebek bu herşeyi yaapr adama :))))
benimkide dün gece rüyadma saçımı çekti.........
:))))))
allahım yarabbim ya doktor dedi hadi bakalım biraz romantizim önce haaaaaaaa

kız radyolog ne olumsuzluğu avr topikte ki.
maşşalh mücadeleye başlayan bir kaç anne adayımzı var.
bira kaç kaçak adayımzı var :))))))))
herkes kendini bilir değil mi:=)))

yaw işte bende onu diyorum.mücadelecilerin çabalarının sonucunun başarısızlığından bahsetmesin.
sizin bebişlerinizden bahsetsin.sağlıklı olduklarından.annelerinin çokiyi olduğundan.doğumlarının çok yaklaştığından.herşeyin güzel gittiğinden felan işte

Ohhhh çok şükür Mumudan haber aldık....Her şey yolunda gitsin inşallah...Rabbim hayırlısıyla sağlığıyla tam zamanında sağlıkı kolay doğumlar nasip etsin yavruları öpmek koklamak,büütme,en güzel günlerini görmek nasip etsin....Çabucak hayırlısıyla sağlıklarına kavuşsunlar inşallah...Denefçim sağol bacım,her şey gönlünce olsun,Rabbim işlerini kolaylaştırsın,için huzurla dolsun...

Radyolojim bu işler böyle bacım napçan,doktor hangi gün saat dediyse ozaman oluyor:))))Hayırlısı inşallah,sende sabretcanım,her şey yoluna girecek inşallah...

Kızzzzz Nazzzzz,seni seniiii...Senden bizden gizli iş edersin haaa,bak böyle patır patır söylersin işte....Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah...Topik bizden beklerken bide bakmışın güzel haberi sen verirsin bize heeee:))))Nasip işi bunlar,belli olmaz yaniii....:))))

kızlar sonucu şimdi aldım
progesteron 3.28 çıkmış.
değerler arasında bu değer luteal fazı gösteriyor.
luteal faz da yumurta çatladıktan sonra adet olana kader geçen süre arası demek oluyor.eğer değer doğruysa çatlamış olabilir.
ama doktoruma yarın sorcam.ben emin olamadım.çünkü çok sınırda çıkmış.neyse ben evime gideyim artık canlarım
hepinizi seviyorum.....

hadi inşallah
hayılısı canım
a.s.

Sen evine gitte boş durma radyolojim olur munaniknanik
Doktora yarın nasılsa soracaksın boş geçirmeyin:jeyyar:
Çok ciddiyim bu arada, bu işler böyleklava:

:roflol:

Nehır doĞru sÖylÜyor
radyolog kÜÇÜk sÖzÜnÜ nehırden
bÜyÜk sÖzÜnÜ benden dınle hadı bakımm rastgele
bereketlı ola

Ayy alhanım gelmiş..
Nasılsın bebişimiz nasıl, ilaçları bırakınca ağrın oldu mu alhanım?

slm canlarım haberlerınızı radyologtan aldım sagolsun haberlerınızı iletti bana.
mumucuma cok üzüldüm rabbim acıl sifalar versın ınsallah.
nehırım sagol canım suan mide agrım yok ama sırtıma gelen o agrı hıç kesılmıyor.sankı bırısı ıcerde oyuyor sürekli.ıgnelerım bıttı bakalım ne olacak?perhızıme devam edıyorum ama bebegım nasıl beslenecek onuda bılemıyorum annesının karnı doymuyorkı o nasıl dopysun yavrum....
bu arada besıgımız ve dolabımız dün geldi bugun kıyafetlerını ütüledim yerleşitirdim teyzeleri beşiğimizin resmını ceker koyarım ınsallah...
benden haberler şimdilik bukdar kızlar.sızlerı ççok öpüyorum.annem burda oldugu için pek gıremıyorum bırde netım yoktu ıkı gündür.ayyy cenem düştü namazım gecıyor ben cıkıyorum kızlar...

selam güzeller...
bugün günüm vardı oraya gittim,sonra yürüyüşümü yaptım geldim sizlere ama kimsecikler yok,bende asiyi izleyeceğim zaten...

denefcim güzel haberler getirmişsin bizlere canım sağolasın...mumucuma acil şifalar diliyorum,Yüce rabbim sağ salim bebişlerini dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Radyolojim,sende güzel haberler verirsin inşallah,belki de bebişin sana bu ay süpriz yapacaktır...bu işler belli olmuyor çünkü....

Nehircim pizzaları yedin hiç söylemiyorsun güzel olup olmadığını......

Alhancım,bebişinin eşyalarını iyi günlerde kullanın canım...şimdi ne kadar güzeldir bebişinin kıyafetleri......

myhope,çilekçim,denef,lotusum,nevincim,swetcim hepinizi öpüyorum

ay alhanım canım ne güzel tatlı telaşeler içindesin.ALLAH isteyenlere yaşatsın bu güzek duyguları...
radyolojim zaten çok uzun konuşmadık.hepimiz iyiyiz dedim...onu üzermiyim ben bacım....
hadi sana kolay gele...:jeyyar:
kızlar bu arada ben de eşimle barıştım..eşimede çok üzülüyom ya.arada kaldı .ama artık gidip yatmıcakmış orda.akşam söz verdi.bende arada 1 akşam olurda öle her akşam olmaz dedim.

Son düzenleme:
denefim çok sevindim eşinle barışmana canım
konuşarak bazı şeyler daha kolay çözülüyor.iyi olmuş iyi.bi daha bu kadr uzun küsmeyin :)
bende netten birazcıık baktım da progesteron 4 ün üzerinde olması gerekiyo galiba çatladığının annlaşılması için.benimki 3,28 de kalmış.bence çatlamadı ve kiste dönüştü.neyse yarın doktorum ne diyecek bakalım.

bugün beyazın proğramı çok güzel,tam benlik,halk müziğini,sazı çok seviyorum.....ahhh ahhhhhh birde saz kursuna gidebilsem.....

radyolojim,yarın ola hayırola canım,kist falan hemen öyle kötü düşünme...dr.ne diyecek bakalım...iyi haberlerle gelirsin inşallah...ben yarın saçımı boyatmaya gideceğim,inşallah döndüğüm zaman güzel haberlerini alırım.....

berincim sen nasılsın bacım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…