Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyiyim gulyuzum bnede bıraz sonra yatabılırım benimki yatalım dıye dıretıyor oyunum bıtsın dıyorum bende
sacını ne renk boyatıcan

denefım eşinle barıştıgını sevındım bıdaha oyle uzunca kusmeyın olur mukaydirigubbakcemile5

gnydn
nslsnz

bu c.tesi günü işyerinde olmak beter bir şey...
hiç canım istemiyor şimdiden akşam olsa da kaçsam diye bakıyorum:)))))))
denef bacım hadi bakım geçmiş olsun.sende atlatmışsın.
ama kayınvalidenin yanında kim yatacak ,yani gece tek mi oalcak?
allah herkesi mutlu etisn

günaydın kızlar nasılsınız.ben çok şükür iyiyim...havalarda ısınmaya başlayınca dahada mutlu oluyorum.
radyolojim...canım insallah senin yumurta çatlamıştır.kistleşmemiştir umarım..
bana müsade.... beni merak etmeyin.ancak pazar akşamı gelebilirim.günüm varya hazırlık ev toparlanması falan.işim bitmez..kib.gelin bi öpem sizi..ŞenizŞenizŞeniz

günaydınlar
denefim pastalar börekler oh oh afiyet olsun canım
benim doktorumda bugün gelmiycekmiş.sonucu pazartesi söyleyebileceğim yani.ama farketmez zaten.çatlasada çatlamasa da şuandan sonra yapılacak bişey kalmadı bu ay için
neyse hastalarıma bakayım ben biraz.öpüyorum sizleri

Kolay gelsin denef.
Misafirleri ile uğraşmak zebvkli olur.şimdi
hadi bakalım döktr pastalrı ,börekleri.kolay gelsin tekrar canım.

Radyoloğu ,çatlamıştır belkicanım.sen ne yapılması gerekiyorsa yap yine:)

bizim de yarın lise arkadaşlarımızla buluşmamız var.
ama rejimdeyim ben.yani naapmiyceezzz.kendimizi tutamayıp böreklere çöreklere saldırmiycceezzzz.ne kötü dimi

Günaydıın...

Alhanım iyi olmana çok sevindim. O ağrılarında inşallah tamamen geçer..Hamileliğin hayırla sağlıkla tamamına erer inşallah...

Gülyüzüm pizzalar hakkında yorum yapma istemedim, çünkü harikaa olmuşlardı. Ablam her seferinden daha güzel yapmış, çok güzeldi, canınız istemesin diye söylememiştimkaydirigubbakcemile3

Denef abla çok mutlu oldum inan barışmanıza..Allah muhabbettinizi artısın inşallah..
Bi daha darılmayın bebik istiyoruz biz inşallah..

Swetim aynen bende bir an önce eve gitmek istiyorum, saat daha 10 buçuk ama puff...

Radyolojim hayırlısı olsun ne diyeyim. Yani önemli değil şimdiden sonra tabi ama, doktorun cep numarası yokmu sende, sonucu bildirseydin. Yada ne yapalım bekleyelim her zaman herşeyde yaptığımız gibi..

Bu arada seherim çarşamba günü doğuma gitmiş...Hayırla sağlıkla kucağına almıştır inşallah ikisinide...

aramak istemiyorum nehirim yaa.merakta ediyorum ama beklemek daha iyi olacak gibi geliyo.içimden aramak gelmiyo.çatlamamış derse şimdi...
boşver aramıycam

E dresin çatlamamış aramn gerekiyosa arayacaksın.
Senin duymak istediğini ya söylemezse diye aramamak olur mu yaa...
ıçinden gelen hisse değil doktoruna kulan vermen lazım radyolojim.

Ben olsam hemen ararım doktoru neyse söylesin durum.

selam kızzlarrrrkaydirigubbakcemile3
denefim barışmana çok sevindim canımm bidaha olmaz inşallahhhhh:1hug:
alhanımm geçmiş olsun canımm hadi bakalım sen yerleştirdin yavaş yavaş sıra bize geliyor ama ben sadece giysi alacam malum karyola vs hepsi varr resmini bekliyoruz canımm güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah meleğimizeeee
radyolojimm inşallah çatlamıştır canımm hayırlısı olsunn ama üzülme Allah hayırlı zamanda hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah canımmm:1hug:
seherim hayırla sağlıcakla büyütmek de nasip olur inşallah canımm off şimdi senin yerinde olmak vardııı gel temmuz gelllllll
swetem nehirim berinim esram lotusum nevinim pinkim nazım çileğim gülyüzlüm zuhalimm ve hep dualarımızda olan mumucumm hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz
bende birazdan gidiyorum bu sıralar pinkime mi özendim neeeekaydirigubbakcemile3akşama da köye gidiyoruz malum kayınvaldem hastaneden çıktı yarın akşam yada ptesi görüşmek üzereeee Allaha emanet olunna.s.

Hoşgeldin esra, inşallah moralinde sende iyisinizdir..

Swetim ben ablamla bi dizi izliyoruz. Orda var Jamie ismi..Çooook tatlı çokk. Hastayım ona.Onun resmi :))

Oyy yerim ben onu:icecream:

ben geldimm de kimse yokk neyse eşim gelene kadar kaçamak girem dedimm malum akşama yolculuk varrrr nehirim jamie scott heeeeeee one tree hill ci seniiiiiiikaydirigubbakcemile3
neyse şimdilik buralardayımmmm ilgililere duyrulurrrrsengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3 aynen myhopum aynenkaydirigubbakcemile3
Seninde benden farkın yok heee:dance:

offffffffff niye kimse yok....eve yeni geldim,eşimin kuzenin kınası vardı,önce kız evinde mevlüt okundu,sonra biz oğlan tarafı olarak gelini evimize getirdik göbecikleri attık...yorulmuşum,uzun zamandan beri oynamamıştım,stres attım ohhhhh canıma değsin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…