Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın yazacaktımama bir türlü fırsatım olmadı

iyi günler dileyeyim.
çok telaşlı bir gün işyerinde o zyücen bakamıyorum
ama işler tahatlayınca döneirm.
birde bu yaşımda fırça yedim sabah 9 itibari ile
ama benim hatamdı.
işte böuyle
ama içimdne ağlamak geliyor .o fırça için değil de içimde bir duygu seli va onun için aplamak geliyor offfffffff

Günaydın Topiğin Güzel Anne ve Adayları.......

offfffff kızlar çok yorulmuşum,yataktan zor kalktım,iki günden beri düğün savmaktan hışım çıkmış,güzel tatlı bir yorgunluk ama zor bu işler......bugün de günüm var,önce size bir bakayım dedim,sonra hazırlanır,giderim......

Rayolojim,çok sevindim canım ya,hadi inşallah sonu bebişle sonuçlanır...:Saruboceq:

Denefcim,yoruldun demek,kaç kişilerdi bacım,neler döktürdün,tabi güzel olunca da dayanamadın yedin değilmi...ben fazla yemiyorum bu aralar,hatta yürüyüşe gidiyorum,ama bu seferde tansiyonum düşüyor,baş ağrısı yapıyor...ne yapacam bilemiyorum.....

çilekcim,pardesünü diktirdinmi şekerim??????

lotusum gel artık kuşummmmmmmmmmmm

swetcim ne oldu canım,bozma moralini,işte her türlü sorunla karşılaşılır,sen üstesinden gelirsin canım....bak gelip döverim ben o patronu,hamiş kadına nasıl fırça kayarmış oklava:

çilekcim,pardesünü diktirdinmi şekerim??????
daha önce bahsetmiştim, "anne pardüsesi" gibi olduğu için hiç giymediğim bi pardüsem vardı, onu götürdüm. üzerinde bikaç değişiklik yapacak.. kaydirigubbakcemile2
Sonra yeni diktireceğim pardesü için bi kumaşçı tarif etti. Önce annemle kumaş almaya gittik.
kısmetse bugün de hem diğer pardüsemi alıcam hemde yeni aldığım ekose kumaşımı götürücem. :lepi: Bugün ölçü falan alacak..
sonra da prova falan olcakkmış :bbo:
uzun iş yani cnm fisfisfis
Şeniz

hayırlı gunler kızlar

teknıkerim inşallah bebek gelecek canım

cilegım sen nasılsın bakım

gülyüzüm canım kolay gelsin.17 kişiydik.tatlı tuzlu bide mantı yaptık..
canım saçlarını ne renk boyattın bakem...bende boyattırcamda.gerçi ben esmerim .kızılda kullandım.şimdi kahverengi saçlarım...
swethome canım.hamilesin ya onun için öle duygusalsın.senin elinde olan bişey degil.bende olurdum çok duygusal..
berinim sen nasılsın canım.hamilelik nasıl gidiyo bakalım...

çilegim canımmmmmm .sen nasılsın görüşmeyeli...

hayırlı gunler kızlar

teknıkerim inşallah bebek gelecek canım

cilegım sen nasılsın bakım
hamdolsun tatlım iyiyim çalışıyorumm
sen nasılsınn alışverişlere başladın mı :jeyyar:
çilegim canımmmmmm .sen nasılsın görüşmeyeli...
iyiyim denefimmmmmm Şeniz buna şükürrr, koşturuyoruzz işte :1rolleyes:
bahar geldiii içimiz bi hoş oldu yaa :lepi:
17 kişiydinizz demek :1shok: baya şen geçmiştir kaydirigubbakcemile2

cılegım alışveriş icin daha erken dıye duşunuyom doğum hele bı yaklaşsın alırım herbışeyı
denefım demek 17 kışıydınız ee o tatlıları tuzluları gorupte yememek olurmu mecbur aşırıya kacılır
bugun havada bı guzelkı epey kapı onunde oturdum guneşte mayıştım uykum geldı şimdi eve gırdım

sabah beri net yoktu ancak geldi bende geldimmm ama işlerim var fazla kalamayacağım bir ses edem dedimm radyolojimm çok sevindimm bak dedik sana ama Allah büyük inşalllah yumoştan bebişe geçiş de olmuştur canımmm:Saruboceq:swetemm sıkma canını tatlım hamişlikten duygusallık da var tabii ama bebişini düşünn inşallah herşey çok güzel olacakkkkkkk:1hug:çileğimm eh sende eklersin dimii ama gizli saklı olmadannnnnnnkaydirigubbakcemile3 pinkim sanada hayırlı günlerrra.s. denefim şimdi daha iyisin sanırım dimiiii inşallah hep böyle olurrr:1hug:berinimm bende öyle düşünüyom haziran başında alışveriş yapcaz bizde ama vitrinleri gördükçe içim de gitmiyo değil haniiiinehirimmm bana kalsa cnbc-e tnt kanal olarak yeter deee eşim izin vermiyo ki neymiş efem alt yazılı bişi izleyemezmişş bende ancak haftasonları tekrarlarını izliyommmmkaydirigubbakcemile2gülyüzlüm lotusum nevinim alhanım nazım zuhalim esram mumucumm nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

çok teşekkür ederim canlarım
sizlerin duaları kabul olmuştur bence.inşallah sevincim ay sonunda da katlanarak devam eder :)

sen çagırırsın da ben gelmezmıyım guzel bacımkaydirigubbakcemile5
evetttttttttt bıkac gunluk aranın netıcesı buradayım yıne kıslaaarrrkaydirigubbakcemile2haftasonu bende mısafırlıydım yorucu oldu bıraz ama keyıflı oluyor ya........delikafadulden
radyolojım o yumos bebıs olsun ınsallah ha gayret canım calısmalara devam:Saruboceq::jeyyar:
denefım ıyı olmus mısafırın kafan dagılmıstır bıraz.....kocıslede barısmıssın ohhhhhhh sevındım canımdelikafadulden
berrın,myhope ben alısverısler yapıyorum cunku artık son uc aya grcem yatıs verırler muhtemelen o zaman dolasıp alamam...gercı cogunu netten getırtıyorum zaten.......az evvel randevu al dr dan dedı esım yarın randevum var yanı....bakalım ınsallah ıyıdır kuzularım nasıl beklıyoruz onları ınsallah hayırla,saglıkla aklı dımagı yerınde evlatlar olarak gelırler........:Saruboceq::Saruboceq:
mumucumda ıkız beklıyomus demek cok sukur hbrı gelmıs,bır an evvel atlatır ınsallah o da kanamalıymıs demek:çok üzgünüm:hastanaden ıyı hbrlerle cıksın ınsallah:Saruboceq:
haaaa bu arada aklıma geldı canlar dgumdan once tasınacagım nasıpse......ınsallah hayırlısı olur bu evım dorduncu kat merdıvenlıydı asansor yok artık cok zorlanıyordum.........degıstırmeye karar verdık o yuzden..... yenı ev bulduk bakalım tadılatlar yaptırıp dgum oncesı tasınmayı ıstıyorum........herkesı yardıma beklıyorum gemıyene klava: var ona gore:roflol::roflol:
nevın,nehır,cılek,svet,gulyuzum herkesı optum kızlar...................ŞenizŞeniz

ya nehirrr kaydirigubbakcemile
tam da kaybolacak günü buldun ya benneyaptımki
sen bana lazımdınn :çok üzgünüm:

myhopçum hele bi bitsin kısmetse koyarım a.s

lotuscum hoşgeldin bende öptüm seniii a.s.a.s.

loruz bacım bu işlin arasında yarıdm edecek insnlar vardır inşalah sana
yoksa öyle hiç bir işe girişme
anam ne olur ne olmaz.
doğumdan sorna taşınsaydın yav keşkem
anam bacım dikakli ol ha

myhopçum hele bi bitsin kısmetse koyarım a.s

lotuscum hoşgeldin bende öptüm seniii a.s.a.s.
hosbulduk canım.......kaydirigubbakcemile5
loruz bacım bu işlin arasında yarıdm edecek insnlar vardır inşalah sana
yoksa öyle hiç bir işe girişme
anam ne olur ne olmaz.
doğumdan sorna taşınsaydın yav keşkem
anam bacım dikakli ol ha

canım coksukur ben aılemle aynı sehırdeyım dogup buyudugum yer burası elbırlıgıyle hallederız ınsallah....... rıske atmam kendımı bacım bebıslerımden kıymetlı degılkı bu ısler.....omur bıter ıs btmez napalım.....a.s.a.s.naptınız ısım ısını canım defne dıyordun karar verdnız mı?????:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

denefcim,bende esmerim,kızıl kullandım ama herkesi kızıl görmekten sıkıldım,o yüzden kızıl istemiyorum,haftaya gider kuaförle konuşacağım,açık bir renk istiyorum,siyahtan çıkmak istiyorum artık,platin rengi düşünüyorum,kuaförde olur derse tabi...yakışmazsa da hemen başka renge dönerim....

lotusdum şu an defne giib görünüyor.
ama eşim çok daha farklı bir isim arayışını ürdüyor bulursan tamam o olur dedim ama bulamıyor ki...
yazık ya oda işte hevesle değişik olsun istiyor
ama defnem mis kokulum deyince de bir şey demiyor.
allahım hayırlıs ile kucapımaza lamyı nasşp etsn.
lotusum sende evet ne güzel akrabaların ile yaparısn inşallah.
ama sakın dayanamayıp da kendini işe atma olur mu yavru kulakrını düşün tamam canım..
çok haklıısn hiç bir şey yavrularından değerli değil.
allah korusun

nehir de nevin de gelmedi benneyaptımki nolduki acep ya :uhm:
ben terziye gidiyorum artıkkk napam kaydirigubbakcemile :a015:
görüşürükk öptüm hepinizii a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…