Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

turşunun suyunu ıcemem ben balık ekmek yerımkaydirigubbakcemile2
olurr yerimseniben
turşu suyu sevilmez mi ya :dilcikar:
evet şutarafagitti

geldim canım evet
ya ne kadar yoğun bi gün yaa.şimdi de hastam geliyo.hemen yazayım.yok henüz bişey yok.pek bi belirti de yok.az önce üvey kayınvalidem aradı.rüyasında beni hamiş görmüş.ay lütfen beni kimse rüyasında görmesin yaa.geçen ay görmeyen akrabam kalmadı.ne kadar ümitlenmiştim.bu ay inanmıycam :))
ya çok sıkıntılı ve de tedirginim.çatladı atlamadı çok büyüdü derken bi problem olmamıştır inşallah.çünkü şiddetli bi ağrımda yok.akşam olurum belki ya da yarın
geçen sefer 14. gün öğlen olmuştum.bugün de 14.. gün.
bakalım hayırlısı nehirim.buluşma tarihi bana uyar.ben direk buşluşacağımız yere giderim.gop a gelmeme gerek yok benim dimi.yerine gelince de çok iyi bi istanbullu değilim ben.o konuyu çileğe bırakıyorum.ama ben yüksek yerleri de seviyorum.çamlıca gibi.fethi paşa korusu gibi mesela :))
ama oralarda anadolu yakasında

Hayırlısı olsun radyolojim. Bakalım ne olacak ??

Oralar iyidirde bize daha çok ters olacak. Biz neticede karşıya geçecez bir kere. Doğru geri dönmemizde gerekecek ama karışık olur gibi. Genede ortak karara varacağız. Herkesin gönlü olduğu biryer olsun. Olur radyolojim olur. Biz kumaşı alır, buluşma yerine gideriz inşallah..
Bakalım naz ne diyecek??

Hoşgeldin gülyüzüm. Neler kaynattınız bakam lotusla. Lotus iyi mi?

hayırlısı olsun tabi nehirim.
bu arada nevincim teşekkürler yardımların için beyaz eşya konusunda.ilerde bulaşık maiknemi de diğiştirince gri alırım bende dimi.benimde buulaşık makinemle mini fırın beko.bi de setüstü.çok memnunum.annemin buzdolabı beko.o da çok memnun
myhopem hayırlısı olsun canım hakkında.ama ben de sezaryen düşünürüm heralde.normal doğumdan çok korkuyorum.ay aman hamiş kaldıkta doğumu kaldı sankim.

yaaa herkes geldi
ama benim evime gitmem lazım artık.ge bile kaldım.hadi evden görüşürüz artık naapalım.
öptüm kardeşceğizlerim

Rica ederim Radyolojim nedemek nedemek....Tarih banada farketmez,Berincim buluşmayada gelirim derse 23 ü yapalım ozamanı...

Ben balık ekmeğe bayılıyorum ama eminönüne çok gittik
:roflol:piyer loti :roflol: diyorum bende,ben oraya hiç gitmedim... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Peğğğğki ikisine birden gidemezmiyiz,eminönünde balık ekmek yiyip,turşu suyu içip kahvelerimizide yukarlarda içsek olmazmı?Çokmu uzaklar,imkansızmı bu?naniknanikkafamçokkarıştı

Ayyy Radyolojim bende tam aksi sezeryandan tırrrrrrsıyorum,epidural normal istiyorum.Hamile kalma ihtimalim sıfır olmasına rağmen yinede herbir şeyi düşünüyorum ve hayal ediyorum tabikide...Her bir planımız hazır sadece hamile değiliz,oda olacak inşallah...Ben normal istiyorumda bizimki tedaviyle olacağı için doktorlar kesin sezeryan der..Korktuğum başıma gelir yani herzamanki gibi...

Ama ne diyoruz her şeyin hayırlısı sağlıklısı nasip olsun inşallah....
:CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
canımcım ikimizde hatayda oturuyoruz.....ben tedavim için adanaya gidiyorum

aaaaaa
hatay mı
kız valla senin dur şimdi yeni dank etti kafam
.
ben senin eşinin işimden dolayı isk. anlamıştım bir ara .adana deyince ay offff vallahi bir de lotusu nedne sa skarya -izmit zannediyorum
allah benim aklımı almış iyice

hayırlısı olsun cnm merakla bekliyoruz sonucu :1hug:
istanbullu sıfatını bana devretmişsin ama benim de gezmediğim öyle çok yeri varkii
olsun bildiklerimizle idare ediversinler dimi sositososito

aa bak bunu düşünmedik hiç fisfisfis bak fikri sevdimm ben :lepi:
hayır çok uzak değil tatlım tek vesait:teytey:, hee bi de tepeye çıkmak için teleferikee bincezzzz :jeyyar:

hayır çok uzak değil tatlım tek vesait:teytey:, hee bi de tepeye çıkmak için teleferikee bincezzzz :jeyyar:

:lepi::lepi::lepi:

Yeehhhhuuuuuuuuuu.....Teleferiki çok severim ben...

Ahhh ahhhh izmirde binmiştik ilk tatilimizde kocacımlan...Ne güseldi....

Neyse dönelim konumuza...Ozamanı istikamet Eminönü.Önce karnımızı doyururuz,turşu suyumuzu içeriz,Berincim bizi seyreder içerkene:roflol:Sonrada kahve içmeye yanında artıkın varsa bişeler atıştırmayada piyercime gideriz....İnşallah.....

Şimdiden çok zevkli geldi,kız kıza ne güzel....
sositosositosositosositosositosositosositososito

Bende çileğim bende bu planı çok sevdim. Evet evet bende biliyorum onların arası hiç uzak değil. Teleferikide biliyem.
Evet evet harika olur buu çok sevdim bu fikiri:sm_cool:

Ooyy radyolojim oyy..
Bir dahaki aya inşallah...:çok üzgünüm:
Aynen üzülebilirsin ağlayabilirsin ama kendini kahretmemeye çalış nolur.
Olacak Allah'ın izniyle inşallah...

bana daaaaaa :sm_cool: bende çok severim teleferikii hem a.s ama kociş korktuğu için 1 kerem binebildik :roflol:

Bende çileğim bende bu planı çok sevdim. Evet evet bende biliyorum onların arası hiç uzak değil. Teleferikide biliyem.
Evet evet harika olur buu çok sevdim bu fikiri:sm_cool:
sen nerden biliyon bakiimm :jeyyar:
evet çok güzel olucak Allah izin verirse :lepi:

Hıııhh ben bilirim bikerem ıstanbulu bayaa bii.
Çok gittim istanbula kız bakma sen.
Yoksa annem ablam bana güveniyor yol konusunda. Onlar bulamazlarki:roflol:

kızla rnaçizane bir öneri.
madem piyer lotiye kadar gideceksiniz.
eyüp sultan hz.de ziyaret edip,ordan lotiye çıksanız ya.olmaz mı,
biz öyle yapmıştık.ve çok zevkli olmuştu..
eyüp sultan hz.karşısında bayağı bir lokanta felan da var ama oranın acı badem kurabiyesi meşhur bir fırını var .ona da uğrayın.
pleaseeeeeeeeeeee
işte benden naçizane tavsiye.
hani eğer piyer lotiye giderseniz.
dua etme şansınzız da olsun diye söyleidm:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…