- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.621
olurr yerimsenibenturşunun suyunu ıcemem ben balık ekmek yerımkaydirigubbakcemile2
evet şutarafagittiOoo tamam bizede fark etmez. Zaten en azından tarih verilsin diye 16 sı demiştik.
Herkese uygun zaman ayarlanıncaya kadar yolu var.
Öne gelmesinde ileri gidebilir tarih.
Hımm demek eminönü açık ara farkla önce :roflol:
Lotus
saakrayda
sen adanad a deĞİl mİsİn canım
benİm kafam karıŞtı Şİmdİ
canımcım ikimizde hatayda oturuyoruz.....ben tedavim için adanaya gidiyorum
hayırlısı olsun cnm merakla bekliyoruz sonucu :1hug:geldim canım evet
ya ne kadar yoğun bi gün yaa.şimdi de hastam geliyo.hemen yazayım.yok henüz bişey yok.pek bi belirti de yok.az önce üvey kayınvalidem aradı.rüyasında beni hamiş görmüş.ay lütfen beni kimse rüyasında görmesin yaa.geçen ay görmeyen akrabam kalmadı.ne kadar ümitlenmiştim.bu ay inanmıycam :))
ya çok sıkıntılı ve de tedirginim.çatladı atlamadı çok büyüdü derken bi problem olmamıştır inşallah.çünkü şiddetli bi ağrımda yok.akşam olurum belki ya da yarın
geçen sefer 14. gün öğlen olmuştum.bugün de 14.. gün.
bakalım hayırlısı nehirim.buluşma tarihi bana uyar.ben direk buşluşacağımız yere giderim.gop a gelmeme gerek yok benim dimi.yerine gelince de çok iyi bi istanbullu değilim ben.o konuyu çileğe bırakıyorum.ama ben yüksek yerleri de seviyorum.çamlıca gibi.fethi paşa korusu gibi mesela :))
ama oralarda anadolu yakasında
maalesef istemediğim şeyler geldi senağlama senağlama
aa bak bunu düşünmedik hiç fisfisfis bak fikri sevdimm ben :lepi:Rica ederim Radyolojim nedemek nedemek....Tarih banada farketmez,Berincim buluşmayada gelirim derse 23 ü yapalım ozamanı...
Ben balık ekmeğe bayılıyorum ama eminönüne çok gittik :roflol:piyer loti :roflol: diyorum bende,ben oraya hiç gitmedim... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Peğğğğki ikisine birden gidemezmiyiz,eminönünde balık ekmek yiyip,turşu suyu içip kahvelerimizide yukarlarda içsek olmazmı?Çokmu uzaklar,imkansızmı bu?naniknanikkafamçokkarıştı
pişşşttttt...
aa bak bunu düşünmedik hiç fisfisfis bak fikri sevdimm ben :lepi:
hayır çok uzak değil tatlım tek vesait:teytey:, hee bi de tepeye çıkmak için teleferikee bincezzzz :jeyyar:
bana daaaaaa :sm_cool: bende çok severim teleferikii hem a.s ama kociş korktuğu için 1 kerem binebildik :roflol:
:lepi::lepi::lepi:
Yeehhhhuuuuuuuuuu.....Teleferiki çok severim ben...
Ahhh ahhhh izmirde binmiştik ilk tatilimizde kocacımlan...Ne güseldi....
Neyse dönelim konumuza...Ozamanı istikamet Eminönü.Önce karnımızı doyururuz,turşu suyumuzu içeriz,Berincim bizi seyreder içerkene:roflol:Sonrada kahve içmeye yanında artıkın varsa bişeler atıştırmayada piyercime gideriz....İnşallah.....
Şimdiden çok zevkli geldi,kız kıza ne güzel....sositosositosositosositosositosositosositososito
sen nerden biliyon bakiimm :jeyyar:
Bende çileğim bende bu planı çok sevdim. Evet evet bende biliyorum onların arası hiç uzak değil. Teleferikide biliyem.
Evet evet harika olur buu çok sevdim bu fikiri:sm_cool:
aa bak bunu düşünmedik hiç fisfisfis bak fikri sevdimm ben :lepi:
hayır çok uzak değil tatlım tek vesait:teytey:, hee bi de tepeye çıkmak için teleferikee bincezzzz :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?